Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

neden sebep, keyfin nere kaçtıysa tut kulağından getir

ayyy güldürdün beni kızzzz bu ikon ne kadar komikmiş böylee hiç görmemiştim :)))

Kocam kaçırdı keyfimi her zaman canımı sıkan meseleyi açtıkça ben iyice üzülüyorum yapacak bişey de bulamıyorum.
Bİ de bebek meselesi iştee onun da canını sıkıyo benden çıkarıyo iki kat depresyona giriyorum

kızım ben batmalar olsun diye bekliyom sende batma var umutsuzum diyon ha

al benden de o kadar yarın batımmm batsında dr a gidimmm kasık ağrımın nedeni ne baksın bi gerçi herşey güzel normal dio ama bilemiyorum

o bebek bizimle olacak

benimde midem bulanıyo bide ara ara baş dönmem var sanırım psikolojikler başladı bende

BUNUN BİDE KAYNANA GELİN VERSİYONU VAR BİLİYON MU FULYA

Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar, kaynana “gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım” demiş.
Gelin:
- Tabii anne, konuşalım.
Kaynana “aman kızım, benim üç halim vardır, dikkat et” demiş:
- Saçıma gül takmışsam; neşeli olurum. Her yola gelirim. Kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. Çok ısrarcı olma. Eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma, çok sinirli olurum.
Gelin, kaynanası lafını bitirince “bak anne” demiş:
- Benim halim malim yoktur. Bacak bacak üstüne atarım, sigaramı yakarım, sen gülü nerene takarsan tak, ben keyfime bakarım!

Son düzenleme:

heeee biliyommmmm

kızım adetle hamilelik belirtileri aynı diye bas bas bağırıryoz anlamıyon mu, bende kasığım batsa sık tuvalete çıksam diye dört dönüyom tık yok

ben bugün adamı deli ederim haaa :)) 5 gün kaldı görecez bakalım nie batıyomuş bu karnım

arkadaşlar bugün test günüm yani transferin 12. günü ve beta hcg için kan verdim saat 14:30 da çıkacak sonuç. 2 gün önce dayanamayıp baktırmıştım beta hcg 45 çıkmıştı bakalım şimdi kaç çıkacak çok heycanlıyım. ayrıca idrar testinde 2. çizgiyi çok silik gördüm allahım herkese anne olmayı nasip etsin banada inş ....

10. gün için 45 çok güzel bir değer, inşallah katlanarak artar betan da kavuşursun bebişine canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…