- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
- #5.361
iyi o zaman bir şans daha var... ben kaçtım okul vakti geliyor..çatlamayabilir ki büyük ihtimal çatlamaz :44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi o zaman bir şans daha var... ben kaçtım okul vakti geliyor..çatlamayabilir ki büyük ihtimal çatlamaz :44::44:
günaydın kızlar, nasılsınız. Hamile var mı:)
böyle bişey diyceğini bilsem
böyle bişey demezdim![]()
ben geldim kuzular toplantım bitti
çilekçim senin batın bugünlerde değilmiydi naptın durumlar ne
kızlar bu arada benim kocişe bişi oldu peşimi bırakmıyo midesi için kudret narlı ballı karışım yiyor enerjisi tavan yaptı
benimde bata 7 gün kaldı ama çok istekliyim ve çok akıntım var nedendir ki :18::18::18::18:
Günaydın kızlar, nasılsınız. Hamile var mı:)
Gunaydin canim .. Nasilsin ? uzun suredir gorusmuyoruz .. bu arada yeni yilin kutlu olsun .
Kocisine ne yaptin cabuk soyle... Az kalmis batinadagunler ne cabuk geciyor
günaydınnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
hehe valla yormak bedava bakalım nasılsa yarına bişey kalmadı![]()
saol canım seninde yeni yılın kutlu olsun evet uzun zamandır konuşmadık seninle
valla adam balı dı pekmez di yiyip duruyo ben bişey yapmadımevet ya batlarımız aynı ya bizim az kaldı valla ne olacak bakalım
günaydın canım kemik kadrodan yok henüz ses yeni arkadaşlardan hamiş olanlar var
sen nasılsın
bu arada ateşimi ölçüyorum son zamanlarda genelde 36 nın üstünde çıkıyor aman herşeyden medet umuyoruz
hehe aramizda bir iki gun var, heycan var mi?calismalar nasil gitti ?
İyiyim canım. Hatta çok fazla iyiyim. Ne bir yerim ağrıyor ne akıntı ne başka birşey. İki aydır neler çekmiştim oysa:))) Bu ay pırıl pırıl geçiyor:)))
he yaaaaa :d ben onuyuyorum onu ölçmüyorumda ellerim ayaklarım yanıyo evde askılı badiyle dolaşır oldumm
maşallah pırıl pırıl bir bebeğin olur inşallah![]()
Hepimizin inşallah canım. Ama ben kendi adıma umutlu hiç değilim. Olmazsa da olmasın, umurumda değil artık. Sizin haberlerinizi bekliyorum şekerler. Hayırlısı bakalım.
heyecan değilde merak içindeyim
dün farkettim evde pedim kalmamış eşime dedim ki inşallah gerek kalmaz marketten almaya
bir gün hariç tam düzenli uyduk kurallara dediğim gibi hatta bu son 4 gündür baya yoğun çalışmadayız:26::26::26::26:
sizde durum ne
Oh oh calisin canim iyi yapmisiniz, demismiydim ovu testi almistim onun la takip icinde yaptim 11 ci gunden basladim ve bu arada calismalarda basladi 15-16 ci gün ovu testinde cift cizgileri gordum gecen hafta hep calistik ama persembeden cumartesi gune araliksiz calistik pazar gunden bu yana kadar ara verdik.. bakalim hayirlisi, bende de var o merak bakalim oldu mu bu sefer neden se cok umutluyum![]()
evet ovi testini hatırlıyorum yumurtayı kaçırmadınız yani inşallah döllenirde bebişine kavuşursun![]()
insallah canim iki gun arka arka cift cizgiyi gorunse sanki hamisim gibi sevndim .. insallah gebelik testindede gorurum og cift cizgiyi..![]()