Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben geldim kuzular toplantım bitti

çilekçim senin batın bugünlerde değilmiydi naptın durumlar ne

Gunaydin canim .. Nasilsin ? uzun suredir gorusmuyoruz .. bu arada yeni yilin kutlu olsun .

Kocisine ne yaptin cabuk soyle... Az kalmis batinada gunler ne cabuk geciyor

Gunaydin canim .. Nasilsin ? uzun suredir gorusmuyoruz .. bu arada yeni yilin kutlu olsun .

Kocisine ne yaptin cabuk soyle... Az kalmis batinada gunler ne cabuk geciyor

saol canım seninde yeni yılın kutlu olsun evet uzun zamandır konuşmadık seninle

valla adam balı dı pekmez di yiyip duruyo ben bişey yapmadım evet ya batlarımız aynı ya bizim az kaldı valla ne olacak bakalım

hehe aramizda bir iki gun var, heycan var mi? calismalar nasil gitti ?

günaydın canım kemik kadrodan yok henüz ses yeni arkadaşlardan hamiş olanlar var
sen nasılsın

İyiyim canım. Hatta çok fazla iyiyim. Ne bir yerim ağrıyor ne akıntı ne başka birşey. İki aydır neler çekmiştim oysa:))) Bu ay pırıl pırıl geçiyor:)))

hehe aramizda bir iki gun var, heycan var mi? calismalar nasil gitti ?

heyecan değilde merak içindeyim
dün farkettim evde pedim kalmamış eşime dedim ki inşallah gerek kalmaz marketten almaya

bir gün hariç tam düzenli uyduk kurallara dediğim gibi hatta bu son 4 gündür baya yoğun çalışmadayız:26::26::26::26:

sizde durum ne

Hepimizin inşallah canım. Ama ben kendi adıma umutlu hiç değilim. Olmazsa da olmasın, umurumda değil artık. Sizin haberlerinizi bekliyorum şekerler. Hayırlısı bakalım.

yanlış hatırlamıyosam senin 2 yavrun vardı değil mi öncelikle allah onlara sağlık versin sonrasında da hayırlısı ile yeni bebeğine kavuşursun

inş bizde pıtır pıtır gebe kalır çatır çatır doğururuz ::):):)

Oh oh calisin canim iyi yapmisiniz, demismiydim ovu testi almistim onun la takip icinde yaptim 11 ci gunden basladim ve bu arada calismalarda basladi 15-16 ci gün ovu testinde cift cizgileri gordum gecen hafta hep calistik ama persembeden cumartesi gune araliksiz calistik pazar gunden bu yana kadar ara verdik.. bakalim hayirlisi, bende de var o merak bakalim oldu mu bu sefer neden se cok umutluyum

evet ovi testini hatırlıyorum yumurtayı kaçırmadınız yani inşallah döllenirde bebişine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…