Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aminn bitanemmm birgün bizimde olacakkk

Bende h.sonu kocişle halledicem o işi

burası bağımlılık gibi ya ii kafa dağıtıyoruz

valla kuzum yaa.. bende bi burada böyle rahatlıkla konusabiliyorum yoksa etrafımda bu konularımı konustuğum kimsem yok..
esim bazen yine sardın kalkamıyon basından diyor ama, duymuyorum onu

benimki böyle olsaa olmasmııııı

alll bu ikizler benim bikaç yıl önce netten gördüğüm bebislerr ... ay yaaa
Allahım bizlerde böyle nasip ett..
hele benim kiler aynı bunun gibi olsunn valla bunca sene sonrasına ikiz anca kurtarır benii

hele benim kiler aynı bunun gibi olsunn valla bunca sene sonrasına ikiz anca kurtarır benii

İnşallah gönlüne göre olur canım benim. İnşallah hepiniz bebişlenirsiniz bu ay.

Allah gönlüne göre versin hayatımm RAbbim dualarını duysunda versin artık bebişlerinii

valla kuzum yaa.. bende bi burada böyle rahatlıkla konusabiliyorum yoksa etrafımda bu konularımı konustuğum kimsem yok..
esim bazen yine sardın kalkamıyon basından diyor ama, duymuyorum onu

dertlinin halini yaşamayan bilemez mesela eşim askerdeyken asker eşleri vardı bizim onlarda başkası anlayamazdı şimdi ise siz varsınız dilimiz aynı bide insan yakınlarına böyle konuşamıyor çok takıyosun çok büyütrüyosun diyolar

Hoşbulduk tatlımm sen nasılsın? Gününe ne kadar var,

ne olsun uğrasıp duruyoruz.. bu kk da okuya ede, kendi kendimizin tohtoru oldukta, daha bi ise yarıyamadı desem yeridiirr
smdide hayıt suyu na takmıs durumdayım..
artık ya o tarafa, ya bu tarafa hesabıı
az kaldı sıyırıcammm
günüm , adetliyim suan cnm. 3.cü günümdeyim..
artık bitince hayıtsuyunu içmeye baslıycam..
hayırlısı artık..yoruldum, içim şişti.. okuya okuya, onu bunu içe içe.. yoruldumm yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…