- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 35
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.721
bu arada hayıt suyu ile ilgili neler diyebilirsiniz ? bnde aldım da, adetim bitince içmeyi düsünyorum.. ama günde ne kadar içeyim sizce ?
topikte arkadas eklemis :
Sürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlardahamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorumdoktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren Allah'ım onlar vesile..
eğer ki burda yazılan gibiyse, ne güzel ... ama arı sütünü geçen ay esim içmisti.. iki kutu içiniz yazıyordu kutunun üstünde..
bnde smdi bu hayıt suyunu yaparsam, şişenin dibini bulsam mı kii
yada sisenin dibini bulmadan şu anlatıldığı gibi olursaa , bu iş tamamdırr
bu arada günde iki kere aç karnına içtim. kahve fincanın 1/4 üne hayıt geri kalanına meyve suyu koyarak içtim . çünkü tek başına tadı kötü
slm arkadaşım bu hayıtı adeti düzenlesin diyemi içiyorsnz yoksa çocuk içinmi???
bu arada günde iki kere aç karnına içtim. kahve fincanın 1/4 üne hayıt geri kalanına meyve suyu koyarak içtim . çünkü tek başına tadı kötü
canım bende aktara gitmiştim hayıt suyu yanında bi karışım bi de bi çay verdi. kullandım yumurtlama günüm geçene kadar sonra bıraktım batım gelince sonucunu göreceğim faydası olmuş mu olmamış mı
ya tadını bende burada okuduklarımdan biraz kötü diye biliyordum ama, ablamada dedim aldım içicem dedim,,. iç tabi dedi.. ama tadını o da biliyormusta bana dememis,nyse ama şu üsteki yazıyı ekledim ya, onu okuyunca iyice kabullendimm.. içicem artık napimm. insaallah bi faydası olurda.. herkes yararlansın istiyorum..bunun için ekledim burayada..
hmm meyvesuyuna koyunca oluyor mu diyorsun simdii :26:
artık adetim bitsin de, 26 sında olrdum, artık haftaya salı biterse, carsamba baslarım.. :44:günde iki kere aç karnına :44:
kaç gün içtin bunu :26:
yani diyelim benim haftaya adetim bitiyor. çarsamba basladım desem.. kaç gün içmeliyim sence :26:
nerdesinizzz beyaaaaaoooffffff zaten yoğunumm sizde yoksunuz
ben varımmm olmaz mı_
meyvesuyuyla birz daha iyi oluyor tadı aktar öyle iç demişti hemde kutusnda da yazıyodu zaten.
canım adet bittikten sonra bi dahaki adetine kadar iç dediydi aktar eğer adetin gecikirse içmeyi bırak demişti. ama ben yumurtlama gününden sonra zaten faydası olmaz diye düşünerek yumurtlama günüm geçene kadar içtim( 1 hafta filan)
bu arada hayıt suyu ile ilgili neler diyebilirsiniz ? bnde aldım da, adetim bitince içmeyi düsünyorum.. ama günde ne kadar içeyim sizce ?
topikte arkadas eklemis :
Sürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlardahamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorumdoktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren Allah'ım onlar vesile..
eğer ki burda yazılan gibiyse, ne güzel ... ama arı sütünü geçen ay esim içmisti.. iki kutu içiniz yazıyordu kutunun üstünde..
bnde smdi bu hayıt suyunu yaparsam, şişenin dibini bulsam mı kii
yada sisenin dibini bulmadan şu anlatıldığı gibi olursaa , bu iş tamamdırr
umutcum ben geçmiş sayfalarda senin için paylaşmıştım birşeyler hayıtla ilgili ama girmedin o ara sanırım hayıt suyunu bende içiyorum günde iki defa aç tok fark etmez caybardagının 4/1 i hayıt suyu üzerine su koyuyoruz tadı bayatlamiş şekersiz çaya benziyo bi dikişte içersen kötü olmuyor okadar.. bende adetimin son günü başladım.. ikinci şişeyi içiyorum şu anada bat 01 ocak bakalım görecegiz nr olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?