- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.781
Allah gönlüne göre versin hayatımm RAbbim dualarını duysunda versin artık bebişlerinii
dertlinin halini yaşamayan bilemez mesela eşim askerdeyken asker eşleri vardı bizim onlarda başkası anlayamazdı şimdi ise siz varsınız dilimiz aynı bide insan yakınlarına böyle konuşamıyor çok takıyosun çok büyütrüyosun diyolar
gözün aydın cnım insallah o yumuşcugun bebiş olarak geri döner sanaben geldimmmm
nasılsınız. ben çok iyyim ama bi o kadar da yoğunum şu ocağın 15ine kadar olan süreci bir atlatsamm ohhh diyycem valla...
dün girme fırsatım olmadı sölemesi ayıp ekkşşşıınn ekşııınnnbi süredir küstük ya kocişle iyi geldi valla
allahıma şükür doktorum da iyi şeyler söledi. 18 mmlik bi yumoşum varmış. çatlamaya hazır. bebiş istiyosanız 2 günde bir talime başlayın dedidoktor
bel ağrım da kalsiyum eksikliğindenmiş. kalsiyum ve magnezyum efervesan tablet verdi. günaşırı içicem ikisini. hamile kalsam da tabletlerin zararı yokmuş.
doktorum benim karşısında görünce hayırlı haberin mi var bize dedi. allah söletti hocam inşallah dedim ben de
siz neler yaptınızzz ben yokken...
ben geldimmmm
nasılsınız. ben çok iyyim ama bi o kadar da yoğunum şu ocağın 15ine kadar olan süreci bir atlatsamm ohhh diyycem valla...
dün girme fırsatım olmadı sölemesi ayıp ekkşşşıınn ekşııınnnbi süredir küstük ya kocişle iyi geldi valla
allahıma şükür doktorum da iyi şeyler söledi. 18 mmlik bi yumoşum varmış. çatlamaya hazır. bebiş istiyosanız 2 günde bir talime başlayın dedidoktor
bel ağrım da kalsiyum eksikliğindenmiş. kalsiyum ve magnezyum efervesan tablet verdi. günaşırı içicem ikisini. hamile kalsam da tabletlerin zararı yokmuş.
doktorum benim karşısında görünce hayırlı haberin mi var bize dedi. allah söletti hocam inşallah dedim ben de
amin cnmm hepimize versin mevlamm
doğru cnm.. buradakilerin hepsi aşşa yukrı hepsi damdan düsmüs misali..
buradaki herkes ancak birbirini anlar, ve anlayacağı içinde ona göre nabza göre serbet veriyor..
ama etrafımızdaki bizi en yakın anlar diye düsündüklerimiz bile bazen bizi anlamıycak sekilde ters konusuyorlar sanki..
bi ablam var yakınım diyebiliceğim..
ben ekim ayında ağlıyorum telefonda, günüm geçmis birdandan belirtiler vs.. derken adet olmusum.. ama nasıl ağlıyorumm yine olmadı diye.. öyle bir ses tonu vardı ki bana.. çok zoruma gitti.. zaten canım yanıyor..
ya dedi seninkadar isteyeni de görmedim de duymadım da, bırak olmuyorsa olmuyo, herseyde vardır bir hayır..
dedi ve ben bittim o anda.. dedim niye öyle söylüyorsunn... benim canım acıyo, sen dahada üstüne tuz ekliyorsun...
o da sonrsanız teselli ediyor.. ama daha beter etti beni..bida dedim senle konusursam bu konuları (içimden)
al iste.. çok takıyorsun, çok büyütüyorsun oluyor ondan sonrada ..
snrada stres yapma deniliyor.. gelde yapmaa ...
dedim snra telefonu kapatınca, sen tabi öyle dersin, 35snra evlendi, yine bile biseylerden dolayı olmayınca, biseyler içmis. olmadı hocaya fln gitmis biseylere yapmısta olmusta.. smdi bana gelmis öyel dersin tabi.. ya seninde olmayaydı böyle diyebilicek miydinn..???
banada smdi bazı denk geldiğinde napalım, Allahın dediği olur.. deyip duruyor..
tmm Allahın dediği olurda, hiç bise yapmadan da durulmuyor kii amaaa :85:
amin cnmm hepimize versin mevlamm
doğru cnm.. Buradakilerin hepsi aşşa yukrı hepsi damdan düsmüs misali..
Buradaki herkes ancak birbirini anlar, ve anlayacağı içinde ona göre nabza göre serbet veriyor..
Ama etrafımızdaki bizi en yakın anlar diye düsündüklerimiz bile bazen bizi anlamıycak sekilde ters konusuyorlar sanki..
Bi ablam var yakınım diyebiliceğim..
Ben ekim ayında ağlıyorum telefonda, günüm geçmis birdandan belirtiler vs.. Derken adet olmusum.. Ama nasıl ağlıyorumm yine olmadı diye.. öyle bir ses tonu vardı ki bana.. çok zoruma gitti.. Zaten canım yanıyor..
[ı]ya dedi seninkadar isteyeni de görmedim de duymadım da, bırak olmuyorsa olmuyo, herseyde vardır bir hayır..[/ı]
dedi ve ben bittim o anda.. Dedim niye öyle söylüyorsunn... Benim canım acıyo, sen dahada üstüne tuz ekliyorsun...
O da sonrsanız teselli ediyor.. Ama daha beter etti beni..bida dedim senle konusursam bu konuları (içimden)
al iste.. çok takıyorsun, çok büyütüyorsun oluyor ondan sonrada ..
Snrada stres yapma deniliyor.. Gelde yapmaa ...
Dedim snra telefonu kapatınca, sen tabi öyle dersin, 35snra evlendi, yine bile biseylerden dolayı olmayınca, biseyler içmis. Olmadı hocaya fln gitmis biseylere yapmısta olmusta.. Smdi bana gelmis öyel dersin tabi.. Ya seninde olmayaydı böyle diyebilicek miydinn..???
Banada smdi bazı denk geldiğinde [ı]napalım, allahın dediği olur.. [/ı]deyip duruyor..
Tmm allahın dediği olurda, hiç bise yapmadan da durulmuyor kii amaaa :85:
kızlar yaa 6 gün var test yapsam çıkarmı acep( gerçi karnım falanda ağrıyo adet olcam gibi ama merak ediyorum çatlıcam ya
ben geldimmmm
Nasılsınız. Ben çok iyyim ama bi o kadar da yoğunum şu ocağın 15ine kadar olan süreci bir atlatsamm ohhh diyycem valla...
Dün girme fırsatım olmadı sölemesi ayıp ekkşşşıınn ekşııınnnBi süredir küstük ya kocişle iyi geldi valla
Allahıma şükür doktorum da iyi şeyler söledi. 18 mmlik bi yumoşum varmış. çatlamaya hazır. Bebiş istiyosanız 2 günde bir talime başlayın dediDoktor
bel ağrım da kalsiyum eksikliğindenmiş. Kalsiyum ve magnezyum efervesan tablet verdi. Günaşırı içicem ikisini. Hamile kalsam da tabletlerin zararı yokmuş.
Doktorum benim karşısında görünce hayırlı haberin mi var bize dedi. Allah söletti hocam inşallah dedim ben de
Siz neler yaptınızzz ben yokken...
Tatlim kimsenin dedigini takma dişardan konusması cok kolay evlenmeden önce bende diyordum takmayın kafanıza taktıkca olmaz vs. vs. ama şimdi kendim aynı durumdayım ki ben daha 5 aylık evliyim..insan başıan gelmeden anlamıyor o yüzden dış seslere kulaklarını kapat kendini eşini ve olacak bebişlerini düşün sadece..
allah yardımcın olsun canım iste insanlar yapıyım derken yıkıyor üzme sen güzel canını
bizler birbirimize yardımcı olmak için burdayız haydee koş yemeklerini yap kendine iyi bak öpüldünnamin cnm insaAllah..
sizleride böyle anlatıp edip duruyorum, sizleride kötü etkilemek istemiyorumm.. özrr
kızlar yaa 6 gün var test yapsam çıkarmı acep( gerçi karnım falanda ağrıyo adet olcam gibi ama merak ediyorum çatlıcam ya
kadın geliyo mu temizlik için canımsana
benimki böyle olsaa olmasmııııı
ben geldimmmm
cnm bence acele etme.. hayalkırıklığına uğramaktan iyidir..
birde daha rahat olmaya çalıs.. bliyorum zor ama eğer varsa, sana tutunabilmesi için bu lazımm
amin cnm insaallah..
Sizleride böyle anlatıp edip duruyorum, sizleride kötü etkilemek istemiyorumm.. özrr
YOK CANIMM KOCİŞİMMM YARDIM EDİYO KENDİM ÜSTLENİYORUM O İŞİİ
OLUUUYYYY RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN KUZUMMMM
KUZUM GÖZÜN AYDIN GÜZEL HBRLERLE GELDİNNN RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNAŞALLAHHHHH
AMİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?