- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi antidepresif
- #4.781
Allah gönlüne göre versin hayatımm RAbbim dualarını duysunda versin artık bebişlerinii![]()
amin cnmm hepimize versin mevlamm

dertlinin halini yaşamayan bilemez mesela eşim askerdeyken asker eşleri vardı bizim onlarda başkası anlayamazdı şimdi ise siz varsınız dilimiz aynı bide insan yakınlarına böyle konuşamıyor çok takıyosun çok büyütrüyosun diyolar
doğru cnm.. buradakilerin hepsi aşşa yukrı hepsi damdan düsmüs misali..
buradaki herkes ancak birbirini anlar, ve anlayacağı içinde ona göre nabza göre serbet veriyor..
ama etrafımızdaki bizi en yakın anlar diye düsündüklerimiz bile bazen bizi anlamıycak sekilde ters konusuyorlar sanki..
bi ablam var yakınım diyebiliceğim..
ben ekim ayında ağlıyorum telefonda, günüm geçmis birdandan belirtiler vs.. derken adet olmusum.. ama nasıl ağlıyorumm yine olmadı diye.. öyle bir ses tonu vardı ki bana.. çok zoruma gitti.. zaten canım yanıyor..
ya dedi seninkadar isteyeni de görmedim de duymadım da, bırak olmuyorsa olmuyo, herseyde vardır bir hayır..
dedi ve ben bittim o anda.. dedim niye öyle söylüyorsunn... benim canım acıyo, sen dahada üstüne tuz ekliyorsun...
o da sonrsanız teselli ediyor.. ama daha beter etti beni..bida dedim senle konusursam bu konuları (içimden)
al iste.. çok takıyorsun, çok büyütüyorsun oluyor ondan sonrada ..
snrada stres yapma deniliyor.. gelde yapmaa ...
dedim snra telefonu kapatınca, sen tabi öyle dersin, 35snra evlendi, yine bile biseylerden dolayı olmayınca, biseyler içmis. olmadı hocaya fln gitmis biseylere yapmısta olmusta.. smdi bana gelmis öyel dersin tabi.. ya seninde olmayaydı böyle diyebilicek miydinn..???
banada smdi bazı denk geldiğinde napalım, Allahın dediği olur.. deyip duruyor..
tmm Allahın dediği olurda, hiç bise yapmadan da durulmuyor kii amaaa :85:
Son düzenleme: