Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

umudum hayıtla ilgili bir topik daha var bir bak istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-faktoru-kadin-infertilitesi/580888-hayit-mucizesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.html

kusum hem burada, hem netten baka baka içim dısım hayıt olduu
ama çoğu yerde hayıt tohumu diye geçiyor, hazır aromatik hayıt suyu çok fazla anlatılmıyo sanki.. :44:ama bi bakimm

olmur tabi bebeğimmm olmamııı ama sevoşumm bana fal bakcaktıııı gelmedi hala

Sen nasılsın napıosunnn

iyiyim canım bende takılıyorum işte..

kahveyi sen içmeden senin yerine nasıl bakacak sevoş?

ozmn adetim bittikten sonra basliyim, 1hafta 10 gün fln mı içim ?

sen nsıl uygulamak istersen canım istersen sürekli iç adetine kadar istersen de benim gibi yumurtlama zamanın geçince bırak

fakirin umudu işte be kuzummmm

benim adım fatma memnun oldum kızlar

bende memnun oldum bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmm

fakirin umudu işte be kuzummmm

bende memnun oldum bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmm

yazın bi arkadaşa baktırmıştım bende fal bebek görünüyo dedi resmi kıyafetli görünüyosun filan dedi bi kaç kere baktı hep de benzer şeyler söylemişti ama ne bebek geldi ne de iş sahibi olabildim. umudu kestim ben de kahve falından

yawrum bizde kendi aramızda takılıyoruz işte banada öyle hep bekarlığımdan beri senin oğlun olcak diyolar evlendim doğurcan diyolar olan biten yok olursa doğurcan koyarım artık adını

naptınız ya ben bi yoğunlaştım konuları kaçırdım sonrada yemeğe gittim geldim

bişzi yapmıyoruz kuzumm bende çok yoğunum sayfam açık bakıyorum ara ara gızlar da ev temizliğinde işte

kızlar ben bi mama yiyim, içim dısım hayıt olduktan sonra, karnım zil çalıyor.. tutmayın beni bisiler yemem lazım, bayılcam yoksaa

ayy temizlik deme kuzum ya bende yarın dalıcam temizliğe

Eki Görüntüle 590523

UYYYYYŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ KURBAN OLSUNLAR SANAAA BAYILDIMMM BUNA YAAAA

maşallahRabbim bizlere de nasip etsin inşallah

Merhaba
Bat tarihim 2 Ocak, ekler misiniz

hoşgeldin canımmm

kızlar ben bi mama yiyim, içim dısım hayıt olduktan sonra, karnım zil çalıyor.. tutmayın beni bisiler yemem lazım, bayılcam yoksaa

afiyet olsun kuzummm

ayy temizlik deme kuzum ya bende yarın dalıcam temizliğe

ben daldım ama tam değil sanırım i
kide bir soluğu burada alıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…