Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

BENİM KOCİŞİMDE YARDIM EDER ÇOK ŞÜKÜR MAŞALLAHHH DİYİM SENİN KOCİŞİNEDE BENİM KOCİŞİMEDE

MAŞŞALLAHHH KOÇİŞLEREEEEEEE
Kızlar kocişim bugün erzuruma gitti pazara kadar yok :106::106: Benimde resmen hayat enerjim bitti yawww , çok canım sıkılyoo ...............

BEBEĞİMM BEN ÇOK YOĞUNUM SIKICI STRESLİ Bİ GÜNNN BANA YARDIM ET İSTERSEN DİCEM DE DAHA ÇOK SIKILICAN GEL BAN SANA Bİ KAHVE ISMARLIYIMMM

çenesi düşük hatunlar siziiii döktürmüşsünüz yineee

Sabah sabah nerde bu reçel duhtura gidiydi, naptı acep :44::44::44:
anca geldim bacımmm. doktora gittim eve gidince de iyi bi işlendim

bak soytarıya anasına babasına laf atarmışşş. sen bi gel bak biz sana neler edicez. o dolma bacaklarını tombik ellerini ısırmayan ne olsun. o kadar uğraştır bizi ha geldin ha gelcen diye sora da böle dalga geç. sen bi gel daha bunlar başlangıç. bak nasıl sevicez hamur gibi yoğurucaz seni

kızlar yaa 6 gün var test yapsam çıkarmı acep ( gerçi karnım falanda ağrıyo adet olcam gibi ama merak ediyorum çatlıcam ya
canım daha çok erken, biraz daha bekle bence. benim ilk hamişliğimde de karın ağrım vardı adet olcam diye ped takmıştım hatta.
sakın ağrı kesici falan içme eğer hamişsen bebişe zarar vermesin..

oh oh havadisler çok güzel maşallah allah aranızı bozmasın kuzum

ha haaa dün elimde doktorun yazdıkları geçtim karşısına. dedim ki:
ya laptopu atarım camdan ya da sen kuzu kuzu yatarsın aşşağı. bak ona göreeee
dedim sonuç pozitifff
inşallah 15-20 gün sonra da sonuç pozitif olur

mtfağa geçemedim bi türlü,bildirimlere bakmaktan.. mtfak buraya gelse olurmu, smdi pc nin onca kablosunu kim tasıycak içerii
neyse..
insan sürekli evde olupta, etrafında yabancı kisiler olduğu sürece illa ki kafayı takıyo ister istemez..
benmed öyle, bi dağ bası giib yerdeyiz bizde. esimin görev icabı..
ama yeterinden fazla sıkıldımm..burada 2buçuk sne oldu oturalı, ve kimseyley paylasmıyorum..çocuğun var mı diyolar yok diyorum..
ne kadarlık evlisin diyolar.. oldu biraz diyorum..öylece yüzüme bakıyolar..
tam senesini söylesem, artık soruların ardı arkası kesilmeeycek.. en sonnuda birini kıracam..snra kötüye çkcak adım..o kisiler kenid ettiği lafı bilmez, benm dediğimi kötüye çeker..
insan gerçekten küçük bi yered oturmanın sıkıntısını daha çok yaşıyo..
esime sürekli tasınalım burdan diyorum.. bisiler yap bizde tayinciyiz bu arada ama iste devlet gönderirse gidebliyosun..
insaAllah yeniyılda birseyler değsirde..bizde rahat bir ortama gitmemiz lazım..cünkü esime sürekil driyorum, ben kendimi rahat hissetmedikçe, benm hamile kalmam çok zorr..senn demen gib kafa dağıtcak hiçbisey yok..
Rabbim yardımcımız olsun..

Son düzenleme:
merhaba, benimde şuan 32 aylık bir kızım. ikinci bebeğimizi istiyoruz ama 1 senedir malesef olmuyor. en son ilaç kullanıp progesteron tahlili yaptırdım ve sonucu 21 çıktı. bakalım bekliyoruz. hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum. 2 günden beri acayip uyku hali var bende kafam çok karışıkkkk

ahhh o mahalle baskısı yokmuuuu. hayır henüz çocuğum yok dediğimde gözümün içine bakarak devamını anlatmamı beklerler. anşatsan hamile kaldım ama devam etmedi diye felaket tellaı gibi bi ton kötü örnek gösterirlerr. hele bazıları varkiii kucağında veya karnında bebekleri olup kendi anaçlığıyla övünüp sana eksikmişsin kusurlumuşsun becerememişsin gibi bakarlarrr...

Son düzenleme:

burda daha 2 senemiz var nasıl geçicek bilmiyorum küçük yerlerin insanları daha bi betermiş bunu anladım burda ama şuan elimden bişey gelmiyo valla ben istnbuldan geldim buraya bazen kaçasım geliyo geri ama eşime bırakmaya kıyamıyorum çok sıkılıyorum ve sıkılıncada herşey tepe taklak oluyo bilmiyorum şuan o kadar doluyumki ne yapcam gerçekten bilmiyorum umarım yeni yıl bize yeni umutlar olur.

evet bende çok severimmm ayrıca volkan konak hayyranıyımdır ama sarpta hakkını verdi parçnın

gel bebeğimmmm ballı lokmammm en köpüklüsündennn yaparımmmm

ya sarp gerçekten güzel söylüyor mimikleri falan da çok hoşş çok beğeniyorum gerçi 2. kıtayı yaşıyor ama olsunn

ayrıca bende sütlü gayfe istiyomm

özlemiştir seni zaten

aslında o gururlananlara diceksin ki.. :

"""o çocuğunun yarına çıkacağını biliyor musun ???
veren de Allah, alan da Allah .."""

bunu diceksin bak bakim sana öyle ağzını açabiliyor muu
de iste yapamıyoruz.. ama yapmadığımız içinde üstüne gelen oluyor maalesef..

Son düzenleme:
maşşallahhh koçişlereeeeeee

Bebeğimm ben çok yoğunum sıkıcı stresli bi günnn bana yardım et istersen dicem de daha çok sıkılıcan gel ban sana bi kahve ısmarlıyımmm

ısmarla canım ya ya ağlaycam ya çatcam birine o kıvamdayım ama bu gidişle eve gider ağlarım ben

yakında akraban filan yokmu yada yakın arkadaşın ev çağır kafan dağılırr

ben evlenerek memleket değiştirdim kcişimin ailesi dışında yakında kimsem yok ki

Reçelim ben sana dediydim sizin günaşırılar başlar deyi çarp kız adamını ağzı yüzü yamulsun

[sıze=3]
ya sarp gerçekten güzel söylüyor mimikleri falan da çok hoşş çok beğeniyorum gerçi 2. Kıtayı yaşıyor ama olsunn
[/sıze]
[sıze=3]
ayrıca bende sütlü gayfe istiyomm
[/sıze]

süüpppsüüütllüüüüüüüü yaparım sana bennnnnn

ne kadar cok konusmussunuz ve benım bunları okumamın imkanı yook umarım cok bişey kacırmamısımdr

hihihihhihihahahahahahahohohohohohoh

ısmarlarım kuzumm benim sen yeterki keyiflennn

kızzzzzzzzzzzzzz hepiniz takılıp gitmişiniz kocişinizin peşineeee bi benmi çekip almışımm herifi anasının dibinden

çok fenayım heee burda imkanlar daha iyi die die iş buldum ona heheheheheh gabtım çıtırı yaptık düğünü

bende koca için geldim buraya ahh memleketim gibisi yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…