Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

1 yıllık evliyim cnm istediğini sorablirsin ben alıştım konuşmak üzmüyo beni de ara ara farklı oluyorum işte özlüyorum onu ondan herhalde 8. ayda düşük yaşadım cnm sata göre 8 hafta dr göre 6 haftalık Rabbim neylerse güzel eyler diye teselli oldum bende hayırlara vesile olsun sağlıklı bebekler nasip etsin cümlemize...

bnde 1yıllık evliyken çok duydum, konustum ama o zamanda biraz daha cahildim..
bu kadar ince düsünemiyordum..ve konusulanlar daha yeni olduğum için evlilikte, üzmüyordu beni..
ama yılların beni böyle eskiteceğini bilmiyordum ..ben bu hallerimi yaşadıkça, yaşlandığımı hissettim..
yine sükür ki hamile kalabilmişsin..yine Rabbim den dilerim ki olur da kucağınada alırsın..

Son düzenleme:
afiyet olsun bal şeker olsun:56::56:

teşekkürederim bebeğimmmmm afiyette oldu bal da şeker de hatta lööppp löööpppp et olduuuu valla bu sabah pantalonumun içinde rahat olmadığımı hissettim valla bebiş stresi ile ye iç yat çatlıycam ben çok kilo aldım :( kırmızıları görim ilk iş dr sonrada sıkı bi rejim bebiş düşünmek yok :20::20::20:

Sudemerveeeeeeeeeeeeee..hsgeldin cnm.. nasılsın.. ne zamandır görüsemiyoruz senle.. nasıl gidiyorr :29:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
MERHABA BAYANLAR..benim gibi aralık veya ocak ayında hamilelik müjdesi bekleyenleri topiğe bekliyorum..:3:hayırlı haberlerimizi beklerken sohbet muhabbet edip stres atalım:42:
HEPİNİZ HOŞGELDİNİİİİZ:16::16:

İŞTE MÜJDELİ HABER TARİHLERİMİZ...
1)HAYRULLEYL....27 ARALIK:10:
2)SELENCELK.......28 ARALIK:10:
3)GAMYONCU....31 ARALIK:10:
4)LUSNİCA.....1 OCAK:10:
5)CİPCİLEK......1 OCAK:10:
6)VİSAL61.......1 OCAK:10:
7)GULDENİZERDOGAN....1 OCAK:10:
8)ANTİDEPRESİF...3 OCAK:10:
9)FLYREY......3 OCAK:10:
10)ROSEİS.......3 OCAK:10:
11)MEHTAP61.....3 OCAK:10:
12)İLA46.....3 OCAK:10:
13)İRADA.....3 OCAK:10:
14)EBRUEEE.....3-4 OCAK:10:
15)PEMBEFİL06.....6 OCAK:10:
16)SEVO24........6 OCAK:10:
17)D_YESİLCİK......7 OCAK:10:
18)SEVO54..........7 OCAK:10:
19)ZİZAG.......9 OCAK:10:
20)MELEKLERİM35...9 OCAK:10:
21)LİVPE.............9 OCAK:10:
22)CEYLANCRK.....9 OCAK:10:
23)GURBETKİZ....10-11 OCAK:10:
24)REHAL..........10 OCAK:10:
25)SUDEMERVE.....12 OCAK:10:
26)İREMNEVA......12 OCAK:10:
27)ATAMAN.....13 OCAK:10:
28)AYVARECELİ.....14 OCAK:10:
29)MİHRİMAH87......16 OCAK:10:
30)LANVİN........19 OCAK:10:
31)UMUT81......21 OCAK:10:

VEEE HAMİŞ LİSTEMİZ....
1)UGOZA......???:49::49::nazar:

cok tesekkurler canımmmm :)

bnde 1yıllık evliyken çok duydum, konustum ama o zamanda biraz daha cahildim..
bu kadar ince düsünemiyordum..ve konusulanlar daha yeni olduğum için evlilikte, üzmüyordu beni..
ama yılların beni böyle eskiteceğini bilmiyordum ..ben bu hallerimi yaşadıkça, yaşlandığımı hissettim..
yine sükür ki hamile kalabilmişsin..yine Rabbim den dilerim ki olur da kucağınada alırsın..

inşallah bitanemmm ben cümle isteyenler için dua ediyorum rabbim nasip etsin inşallah seni anlıyorum elden bişey gelemesi de kahrediyo beni sadece teselli edebilmek için bir kaç söz yapabileceğim en iyi şey dualarımdasın arkadasım :29::29:
canı gönülden inanıyorum müjdeni alacağızzz :29:

iimişşşşş bacımmmmmmmmmmmmmmm bi yamuk duru olursa kapndayımmmmmm napalım hacı die :29::29::29::29:

alırız paçasını aşağı ayıp ediyon :42::42::42::42: ben netten alışverişi çok yapıyorum uygun geliyo bana ama saklamayı iyi beceririm aldıklarımı, eşimde çok alışveriş yapar ama pahalı cinsinden ben kızıyorum diye oda saklıyo bi önce ama ben yakalıyorum hemen :60::60::60: bir ara ikimizde aynı yere koymuşuz aldıklarımızı ama o beni değil, ben onu yakalamıştım yine :60::60::60:
bende bi ara ahmet ümit okumaya merak salmıştımm

ahme ümit mi türkiyenin tek polisiye yazarı zaten kitabımıda imzalatmıştım :16::16::16::16::16::16:

teşekkürederim bebeğimmmmm afiyette oldu bal da şeker de hatta lööppp löööpppp et olduuuu valla bu sabah pantalonumun içinde rahat olmadığımı hissettim valla bebiş stresi ile ye iç yat çatlıycam ben çok kilo aldım :( kırmızıları görim ilk iş dr sonrada sıkı bi rejim bebiş düşünmek yok :20::20::20:

bende cnm yaza kadar ara vericm:19::19::19:

BATı gelen arkadaslarım o gün durum bildirimi yapalımki birbirimizden haberimiz olsn ayrıca listemzın devamlılığı açısından günü gelenleri siliyorum yeni batlarını ve hamişlik durumlarını bildirdiklerı takdirde alt sıralara yazıyorum tekrardan :49::49::49:

alırız paçasını aşağı ayıp ediyon :42::42::42::42: ben netten alışverişi çok yapıyorum uygun geliyo bana ama saklamayı iyi beceririm aldıklarımı, eşimde çok alışveriş yapar ama pahalı cinsinden ben kızıyorum diye oda saklıyo bi önce ama ben yakalıyorum hemen :60::60::60: bir ara ikimizde aynı yere koymuşuz aldıklarımızı ama o beni değil, ben onu yakalamıştım yine :60::60::60:

ahme ümit mi türkiyenin tek polisiye yazarı zaten kitabımıda imzalatmıştım :16::16::16::16::16::16:

:1::1::1::1::1::1::1::1: helal sana kızzz kaçmıo gözünden bişeyyy :))

bende cnm yaza kadar ara vericm:19::19::19:

ara vermek değil de işte korunmıycam ama zayıflamayla ilgilenicem bakalım geleceği zaman gelir becerebilirsemmm

ara vermekte neymiş ya , sanki istediğin an hemen geliyo bebiş, yanarım yanarım korunduğum 7 aya yanarım :106::106:

haklısın yawrum bende yanıyorum ki ne yanıyorummm :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

arkadaşlar benim masam fena hade yoğunlaştı sayfa açık ama bir iki saat yazamayabilrim haberiniz olsun azcık toparlanayım yine dalarım muhabbeteeee :54::54::54::54:

bende yarından itibaren diyetisyeni bırakıyorum ne alıyorum ne veriyorum boşuna kafamı meşgul ediyor
ayrıca bebişte olsa ilk üç ay diyet yapabilirsin yani aslında sağlıklı beslenebilirsin

son kitabı biraz daha psikolojik ama sultanı öldürmek polisiyeden biraz farklı

ben geldimmm :3:
işlerin yoğunluğu ŞİMDİLİK bitti :37::37::37: ama nevrim döndü.
ne yaptınız bakem ben yookken.
ayy satırlar okudum şöle göz ucuyla kim neye ara veriyiii. çalışan demir ışıldır...niye ara veriyonuz bakem, morelleriniz mi bozuk...
bu arada nihayet doktorumdan randevumu aldım yarın öğleden sora 16:00 da gitçem. inşallah hayırı haberlerle dönerim.

ben geldimmm :3:
işlerin yoğunluğu ŞİMDİLİK bitti :37::37::37: ama nevrim döndü.
ne yaptınız bakem ben yookken.
ayy satırlar okudum şöle göz ucuyla kim neye ara veriyiii. çalışan demir ışıldır...niye ara veriyonuz bakem, morelleriniz mi bozuk...
bu arada nihayet doktorumdan randevumu aldım yarın öğleden sora 16:00 da gitçem. inşallah hayırı haberlerle dönerim.

hoşgeldin canımcıım hadi bakalım güzel haberler getir doktordan:23:

Sudemerveeeeeeeeeeeeee..hsgeldin cnm.. nasılsın.. ne zamandır görüsemiyoruz senle.. nasıl gidiyorr :29:

İyiyim canım, sen nasılsın. Ben de seni yakaladığıma sevindim.

Bi geçmişi okuyayım dedim, ne çok konuşuyorsunuz yavv.:61:

Bu arada herkese selamlar kızlar. Gördüğünüz gibi bir hafta su gibi geçti ve ben yine karşınızdayım. Özletmeim yollarımı gözletmedim:)))

Ben az sonra doktora gideceğim. Nedense bir türlü şu utanma duygusundan kurtulamadım. Bu belki 10. sefer:26: Allahtan kadın çok kafa bir tip:)) Aramızda duygusal bir bağ oluştu gide gele, onu görünce soyunasım geliyor :111:

Back