- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.861
evet bitanemmm böhüüüüüüüü valla böğüre böğüre ağlayasım var çaktırmaaa
banada hostes koltuğunu ayırın
kızlar bende 2aylık hamileyim çok mide bulantım var mıde bulantısı çok olunca kız olur derler bu ne kadar dogru bilginiz varmı?
koyduum komşuu merak etme :86::86::86::86::86::86::86::128:
banada hostes koltuğunu ayırın
pisssssSiz ağlıyosunuz bende ağlama yok diyecektim, mesajın bitirdi iş yerindeyim zırlayamıyom Ama ya bende istiyorummmm :84::84::84::84:
ağlamak yokk gülmek var yarında yarınlarda bebişleri sevmek varr
bir otobüsü doldururz biz:111::111::111::111::111::111::111::111::94::94:
bir otobüsü doldururz biz:111::111::111::111::111::111::111::111::94::94:
metro ile gidiyim ben otobüse sığmazsak bakırköy yakın bana
Bebeğime...
Daha tanışmadık seninle, varlığını bildiğim mucizesin içimde, kurduğum binlerce hayal, yüreğimi acıtan binlerce kaygı var içimde...
Şu günler bir geçse , bir gelsen dünyaya, evimize, yuvamıza... Öğreteceğimiz binlerce şey var sana...
Annesinin, Babasının En Kıymetlisi....
bende çita aslan yavrusunu yedi ona ağladım akşam
Bebeğime...
Daha tanışmadık seninle, varlığını bildiğim mucizesin içimde, kurduğum binlerce hayal, yüreğimi acıtan binlerce kaygı var içimde...
Şu günler bir geçse , bir gelsen dünyaya, evimize, yuvamıza... Öğreteceğimiz binlerce şey var sana...
Bebeğime...
ağlamayayım diyodum da sen napytın şimdi okumucam senin yazdıklarını küstüm
bayılcm bugün ne kadar duygusalım off yaa
offfff.. hacı naaptın sen yaa :85::85::85:
ağlamayayım diyodum da sen napytın şimdi okumucam senin yazdıklarını küstüm
belgesel mi izledin cnm, bnde çok severek bakıyorum, belgesellerde ne oluyor, ne bitiyor diye..
ama tabi yedikleri zamanda üzülüyorum, esim de onların kanunları da böyle, birbirilerini yiyerek besleniyorlar, üzülme diyo her seferinde
hele ki, dereden geçen antilop ve zebralar var ya, ve o derede bekleyen timsah .. öölece bekliyo, acaba hangisini denk getiripte yesem diye
o derelere köprü yaptırıcam , rahat geçsinler diyom da esime, gülüyor
bende küscem amaaTamam fulya duygusalsında sele bağlama bacım buraları oynayak yandan yandan
küsmeyin küsmeyin tamaammmm toplıycam kendimiii özürrrr
bende küscem amaaTamam fulya duygusalsında sele bağlama bacım buraları oynayak yandan yandan
bizde eşimin favori kanalı netgeo wild sürekli timsah antilobu yesin aslan ceylan götürsün içim dayanmıyo benimde
o sudan geçme törenini bende sevmiyom mutlaka bi yavru gidiyor
evt ya dağıtın bu havayı bizim bi hatun var işyerinde hamile kendisi kocası kocamın arkadaşı hatun çantasını taşıyamıyo hasbam daha 8 haftalık bende kocama diyom ben hamile kalınca çantam yetmez beni de sırtında taşıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?