Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben azıcık mutfakta fazla dursam belimden anlıyorum yorulduğumu neden o kadar zorluyon kendini bırak ütün kalsın giyin penyeleri çıkın çok kızdım sana

ben oyle seyler yasamıyorum da bır ay boyunca gece 12 de yatak odası kurdular tepemızde, sabah 6 bucukta devam ettıler.

ne terbıyesız ınsanlar var ya, sessız olsalar ya bıraz. tovbe tovbe.

sen semınere gıdıyorsun degıl mı ? bu ıkı hafta semıner haftası bılıyorum ALLAH yardımcın olsun canım. sureklı oturmaktan dolayı sancın olmustur evet. ınsaallah kolay gecer bundan sonrakı gunlerın.

günaydın annişler teyzişler nasılsınızzzzz

okuduğum kadarıyla hepimiz pertizzzz

didoşum uzan dinlen yorma kendini bugün

serabımmm geçmiş olsun canımmm sende fazla yüklenme kendine

bambuu canımmm o dönemlerde ve ara ara nefes darlığı oluyo canım fatmikiminde dediği gibi kansızlıktan olabilir

iremiom ve fatmikimmmm maşşallah size aşılarınızda sıkıntı çıkartmamış ikinizide öpüyorum

kızlar benimde dün migrenim tuttu eve gittim poral içtim yattım eşim bişiler hazırlamış kaldırdı yedim bişiler yine yattım uyandım 23:30 da kan ter içindeyim ateşim çıkmış ve migrenim banamısın demiyo evdeki son ilacıda içmiştim çok kötüydüm evde ilaçta yok çıktık nöbetçi eczaneye minoset aldık eşim tutturdu doktora gidelim die gitmedim eve geldik ilacı içtim sabaha karsı ateşim düştü basımda hafiften ağrı devam ediyo bizde kötü bi gece geçirdik

kız ballı lokmam çeksene bi resim görüm yiğenimiiiii
hemen telden girip çekip yüklüyom bacımmmm...
ya netten hamiş bi kadın resmi buldummm göbeğini kestimm içine ERENin ultrason resmini koydummm du şimdi yükliycemmmm
çok güzel olmuş fulimmmm yaratıcı hatunun hali başka tabe.
canım ben nefes darlığı hiç yaşamadım. ama son 2-3 haftadır kalbimin daha hızlı attığını farkediyom, özellikle spor yaparken daha hızlı havaya giriyom.

geçmiş olsun canım. gaz mı sıkıştı acep.
ah o komşular. bizimde çapraz üstümüzde var bi tane. adam sırayla tüm müzik aletlerini çalmaya çalışıyo. orgla başladı, gelen misafirlerine gecenin bi yarısına kadar piyanist şantözlük yapıyodu. şimdi saksafona dadandı o derece yani. ara ara düt düürü düüü sesi geliyor. sanki koca apartman onların gibi davranıyor bazları.

günaydın bacılarımmm ve minik yiğenlerim nasılsınızzz...

günaydın canlarım çok geçmiş olsun fulicim baş ağrısı çok kötü bende dün geçtim ama migren kadar değildi benim

günaydın fulimmm. ah o migren ahhh. ömrümüzü yedi bacım. minoset felan kesmiyor beni, dişimin koğuna yetmiyor.
canım patetes bağlamayı denedin mi başına. tülbenti soğuk su ile ıslat. patetesleri dilimle kafanı sar. geçirmese bile o kafandayken azcık rahat ediyosun. ve tam uyumadan geçmiyor. geçen hafta ben de vardı. 11 saat aralıksız uyudum da öle geçti. ama 2-3 gün sersemliği sürüyo tabi geçmiş olsun fulimmm

yerim ben o göbüşü maşşallahh büyümüşşşşşş yiğenimm benimmm az kaldı cinsiyetini öğrenmeyede

günaydın canlarım çok geçmiş olsun fulicim baş ağrısı çok kötü bende dün geçtim ama migren kadar değildi benim

sağol boncuğummm ben fenaydım ama atlattım sanırımmm zor migren hele hamileyken çok zor ben çok korkuyorum migrenim tutunca bişi olcak die

kızlar benim ellerim ayaklarım bacaklarım çok uyuşuyo haftaya randevuya kadar sabrediyorum dra söyliycem o ilaç verir herhalde

bez sıkarkan bişey tutarken şuan size yazarken gece uyurken uyuşmaya uyanıyorum

tişekkür ederiz fuli teyzesihem yiğenin büyüdü hem ballı lokman 1 kg almış görünüyom tartıda. 72 küsurlardayım şimdi
gel pazartesi geeellll dün hamişliği benden 1 hafta önde olan arkadaşımın kontrolü vardı. erkekmiş bebişi. ay renkli ultrason resmi vermiş eline gösterdi bana. kafasının altına elini koymuş keyif yapıyo sıpa... bakalım benimki p.tesi neler yapıcak.
bi de arkadaşa 4lü tarama yapmış muhtemelen bana da p.tesi yapacak. aç çağırdı çünkü.

kızlar benim ellerim ayaklarım bacaklarım çok uyuşuyo haftaya randevuya kadar sabrediyorum dra söyliycem o ilaç verir herhalde

canım belinde sıkıntı var mıydı senin. hamişlik ilerledikçe belden kaynaklı olabilir bu tür uyuşmalar.

oyy ben yerim ikinizide 1 kg de neymiş kızzz bence çok iyisin ben sabah aynaya bakıyorum eraya dedim ki varil gibi hissediyorum kendimi diyo askım saçmalama hamilesin sen hiçte varil gibi değilsin çok güzelsiniz moral veriyo garibim

benim yiğenimde pazartesi günü şow yapıcak anasına güzel güzel pozlar vericek sıkıntısız musmutlu haberlerle gelicek ballı lokmam ve yiğenimmmm

canım belinde sıkıntı var mıydı senin. hamişlik ilerledikçe belden kaynaklı olabilir bu tür uyuşmalar.

bel fıtığım vardı eskiden ama belim ağrımıyo öyle gidince söyliycem işte nerdense çıkar ortaya bitanem şimdi bunun için aramıyım diyorum nasılsa haftaya gidicem doktora

bel fıtığım vardı eskiden ama belim ağrımıyo öyle gidince söyliycem işte nerdense çıkar ortaya bitanem şimdi bunun için aramıyım diyorum nasılsa haftaya gidicem doktora

özellikle dirsekten aşağı olan uyuşmalarda Dr.lar direk bel fıtığını düşünür o yüzden sordum fulim. inşallah sadece hamişlik ve hormonlardandır. biliyosun vücudun salgıladığı hormonlardan dolayı leğen kemikleri ve omurlarda esneme oluyomuş, bu da yapabilir. sen yine ara ara dinle kendini, bi anormallik hissedersen ara Dr.unu. onun işi neticede senin sorularını cevaplamak.

tamam bebeğimmm eğer çoğalma olursa ararım doktorumu inşallah farklı bişi değildir de sadece hormonlardandır

canım benimde oluyor şuan özellikle parmaklarım uyuşuyo karpel tünel sendromuda oluyomuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…