- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.421
kullanıyorum canım ama benim kasılmam dün sandalye de çok fazla oturdum eve de geldim ütümü yaptım..akşamda gayganama gittim...ama orada nefes almakta zorlandım..eve bile yürüyerek gidelim dedim eşime belki açılırım diye 5 dakikalık yolu yarım saate gelmişiz...
sağol canım benim sabah iyiydim saat 8 den öğlen 2 ye kadar sandayede oturdum hiç kalkmadan bu beni mahvetti tabiki...
komşu meselesine gelince insanlarda ne ar kalmış ne edep...yemin ederim dün bir kez daha yerin dibine girdim çıktım..resmen yatak odası muhabbeti dinledik gece saat 12 de...eşimde çok sinirlendi..kalktı duvara iki tane vurdu...sesleri kesildi...
ben azıcık mutfakta fazla dursam belimden anlıyorum yorulduğumu neden o kadar zorluyon kendini bırak ütün kalsın giyin penyeleri çıkın çok kızdım sana
hemen telden girip çekip yüklüyom bacımmmm...kız ballı lokmam çeksene bi resim görüm yiğenimiiiii
çok güzel olmuş fulimmmmya netten hamiş bi kadın resmi buldummm göbeğini kestimm içine ERENin ultrason resmini koydummmdu şimdi yükliycemmmm
canım ben nefes darlığı hiç yaşamadım. ama son 2-3 haftadır kalbimin daha hızlı attığını farkediyom, özellikle spor yaparken daha hızlı havaya giriyom.kızlarr bende çok fena bi nefes darlığı var aldığım nefesler bana yetmiyo resmen çok bunalıyorum doktor normal dedi ama siz yaşadınız mı böyle bişey ne zaman geçer bu yaaa furkanda hiç böyle olmamıştııı
dün kasık sancılarım çok fazlalaştı karnım davul gibi oldu ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum...Allah'ım kimseye yaşatmasın gece hiç uyumadım...yandaki komşular coşmuştu .... eşim nerdeyse kapıya dayanacaktı... sabah namazından sonra accık uyuyakalmışım saat 7 buçukta üst komşunun fayansları kırma sesine uyandım...
günaydın bacılarımmm ve minik yiğenlerim nasılsınızzz...
günaydın annişler teyzişler nasılsınızzzzz
okuduğum kadarıyla hepimiz pertizzzz
didoşum uzan dinlen yorma kendini bugün
serabımmm geçmiş olsun canımmm sende fazla yüklenme kendine
bambuu canımmm o dönemlerde ve ara ara nefes darlığı oluyo canım fatmikiminde dediği gibi kansızlıktan olabilir
iremiom ve fatmikimmmm maşşallah size aşılarınızda sıkıntı çıkartmamış ikinizide öpüyorum
kızlar benimde dün migrenim tuttu eve gittim poral içtim yattım eşim bişiler hazırlamış kaldırdı yedim bişiler yine yattım uyandım 23:30 da kan ter içindeyim ateşim çıkmış ve migrenim banamısın demiyo evdeki son ilacıda içmiştim çok kötüydüm evde ilaçta yok çıktık nöbetçi eczaneye minoset aldık eşim tutturdu doktora gidelim die gitmedim eve geldik ilacı içtim sabaha karsı ateşim düştü basımda hafiften ağrı devam ediyobizde kötü bi gece geçirdik
günaydın annişler teyzişler nasılsınızzzzz
okuduğum kadarıyla hepimiz pertizzzz
didoşum uzan dinlen yorma kendini bugün
serabımmm geçmiş olsun canımmm sende fazla yüklenme kendine
bambuu canımmm o dönemlerde ve ara ara nefes darlığı oluyo canım fatmikiminde dediği gibi kansızlıktan olabilir
iremiom ve fatmikimmmm maşşallah size aşılarınızda sıkıntı çıkartmamış ikinizide öpüyorum
kızlar benimde dün migrenim tuttu eve gittim poral içtim yattım eşim bişiler hazırlamış kaldırdı yedim bişiler yine yattım uyandım 23:30 da kan ter içindeyim ateşim çıkmış ve migrenim banamısın demiyo evdeki son ilacıda içmiştim çok kötüydüm evde ilaçta yok çıktık nöbetçi eczaneye minoset aldık eşim tutturdu doktora gidelim die gitmedim eve geldik ilacı içtim sabaha karsı ateşim düştü basımda hafiften ağrı devam ediyobizde kötü bi gece geçirdik
günaydın canlarım çok geçmiş olsun fulicim baş ağrısı çok kötü bende dün geçtim ama migren kadar değildi benim
yerim ben o göbüşü maşşallahh büyümüşşşşşş yiğenimm benimmm az kaldı cinsiyetini öğrenmeyede
sağol boncuğummm ben fenaydım ama atlattım sanırımmm zor migren hele hamileyken çok zor ben çok korkuyorum migrenim tutunca bişi olcak die
kızlar benim ellerim ayaklarım bacaklarım çok uyuşuyo haftaya randevuya kadar sabrediyorum dra söyliycem o ilaç verir herhalde
bez sıkarkan bişey tutarken şuan size yazarken gece uyurken uyuşmaya uyanıyorum
tişekkür ederiz fuli teyzesihem yiğenin büyüdü hem ballı lokman 1 kg almış görünüyom tartıda. 72 küsurlardayım şimdi
gel pazartesi geeelllldün hamişliği benden 1 hafta önde olan arkadaşımın kontrolü vardı. erkekmiş bebişi. ay renkli ultrason resmi vermiş eline gösterdi bana. kafasının altına elini koymuş keyif yapıyo sıpa... bakalım benimki p.tesi neler yapıcak.
bi de arkadaşa 4lü tarama yapmış muhtemelen bana da p.tesi yapacak. aç çağırdı çünkü.
canım belinde sıkıntı var mıydı senin. hamişlik ilerledikçe belden kaynaklı olabilir bu tür uyuşmalar.
bel fıtığım vardı eskiden ama belim ağrımıyo öyle gidince söyliycem işte nerdense çıkar ortaya bitanem şimdi bunun için aramıyım diyorum nasılsa haftaya gidicem doktora
özellikle dirsekten aşağı olan uyuşmalarda Dr.lar direk bel fıtığını düşünür o yüzden sordum fulim. inşallah sadece hamişlik ve hormonlardandır. biliyosun vücudun salgıladığı hormonlardan dolayı leğen kemikleri ve omurlarda esneme oluyomuş, bu da yapabilir. sen yine ara ara dinle kendini, bi anormallik hissedersen ara Dr.unu. onun işi neticede senin sorularını cevaplamak.
kızlar benim ellerim ayaklarım bacaklarım çok uyuşuyo haftaya randevuya kadar sabrediyorum dra söyliycem o ilaç verir herhalde
bez sıkarkan bişey tutarken şuan size yazarken gece uyurken uyuşmaya uyanıyorum
canım benimde oluyor şuan özellikle parmaklarım uyuşuyo karpel tünel sendromuda oluyomuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?