- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.401
Günaydın minnak yeğenlerim...
analarınıza günaydın yok...dün öldüm öldüm dirildim ama kimse beni merak etmemiş
analarınıza günaydın yok...dün öldüm öldüm dirildim ama kimse beni merak etmemiş
günaydın kızlarbenim şükür kolum öyle çok ağrıma şişme yapmadı , ebem bir hafta şişten ağrıdan beni uyutmadı deyince korktum açıkçası benim kide koluma dokununca azıcık şiş var birde vurulan kısım sanki daha sert bir kas olmuş gibi hamlarsın hareket etsen etin ağrır ya aynı öyle oldu kolumu sert yada hızlı hareket ettirsem sızlıyo ama dayanılmayacak değil, işin aksi tarafı beni dürtmeyen adam dünden beri hep aşılı tarafıma gelip dürtüyo ya
Kızlar benim dün geceden beri sağ göğsümün alt tarafında sırtımla gövdem arasında bir ağrı var neden olduğunu anlamadım ama geceden beri geçmedi o yüzden bugünü uzanarak geçireceğim yinee sıkıldıkça aranıza kaçarım
Hoşçakalın
kızlarr günaydın ben yine sabahın köründe ayaklandım tabi mecburen. ne var ne yok bebişleriniz nasıl?? ben temmuzun ilk haftası gitcem antalyada orda olacağım için doğum yaptığım doktoruma bi gideyim diyorum hem şu sezeryan sonrası normal doğum ihtimalini de sormulş olurum ameliyatımı yaptırdığım doktora. burda gittiğim doktor sezeryan dedi tabi doğal olarak ama normal yaptıranlar da var antalyada bi sorayım da ona göre bi yol izlicem bakalım. daha şimdiden neden bunu düşünmeye başladığımı da bilmiyorum da aklıma düştü. öyle işte kızlar bende haberler bu kadar. batman alev alev yanıyo okuldan gelince kafamı kaldıramıyorum ayın 29 unda gidiyoruz inşaallah.. öpüyorum sizleriiii
günaydın yavrularr ben dün acayip yorulmuşum pert halinde kendimi eve zor attım bi gün içinde izmite gidip gelmek acayip yordu beni
yaaa ben de keşke izmite gitsemmm sabah sabah bi özlem doldu bak içime çok özledimmm oraları yaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın canım benim kolumdada şişme veya kızarıklık olmadı sadece üstüne yatarken ağrı oldu ii geçiriyorum aşılı günlerimi yarın artık banyo yaparımm
Noldu serap teyzeeee neyin varr??
noldu atarlı raziye
serap merhaba nasılsın canım, ınsaallah ıyısındır hayırdır neyın var
canım senin izmitle ne bağlantın vardı unuttum ben yada hiç konuşmadık dün gittim geldim cuma yine gidicemm seninyerine bakarım bi uzun uzun
dün kasık sancılarım çok fazlalaştı karnım davul gibi oldu ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum...Allah'ım kimseye yaşatmasın gece hiç uyumadım...yandaki komşular coşmuştu .... eşim nerdeyse kapıya dayanacaktı... sabah namazından sonra accık uyuyakalmışım saat 7 buçukta üst komşunun fayansları kırma sesine uyandım...
dün kasık sancılarım çok fazlalaştı karnım davul gibi oldu ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum...Allah'ım kimseye yaşatmasın gece hiç uyumadım...yandaki komşular coşmuştu .... eşim nerdeyse kapıya dayanacaktı... sabah namazından sonra accık uyuyakalmışım saat 7 buçukta üst komşunun fayansları kırma sesine uyandım...
kızlarr bende çok fena bi nefes darlığı var aldığım nefesler bana yetmiyo resmen çok bunalıyorum doktor normal dedi ama siz yaşadınız mı böyle bişey ne zaman geçer bu yaaa furkanda hiç böyle olmamıştııı
canım bende de görülür bir şiş yok o kısma dokununca hissediyorum şişlik olduğunu içte kas katılaşmışş gibi bana ebe üstüne belki yatamazsın dedi ama sağa yatmak ne zor geldi banada gece sağa yattım kalktığımda soldaydımöyle aşırı bir ağrı yokta dediğim gibi sert kaldırsam kolumu dokunsam falan ağrıyo şükür dayanılmayacak ilaç kullandıracak bişey yok ....
canım ben 13 sene izmitte yaşadım sonra bursaya geçtik bütün arkadaş çevrem orda ve ordan ayrıldığımda çok üzülmüştüm en son geçen yaz gittim ama çok özlüyorum hele batmandayken daha çokkk.. benim yerime de gez azcık izmitteeee
geçmiş olsun canım, magnezyum kullanıyor muydun sen .....................
cok gecmıs olsun canım, nıye olmus bu sancılar falan ?
komsu konusunda benzer seylerı ınan ben de yasıyorum kısın yasadım o komsuyu hallettım bu kez bır aydır ust katımdakı yapıyor kac kez uyardım kıbarca, tartıstım da artık. polıslık olurmuyuz bılmem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?