• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kızlar benim dün geceden beri sağ göğsümün alt tarafında sırtımla gövdem arasında bir ağrı var neden olduğunu anlamadım ama geceden beri geçmedi o yüzden bugünü uzanarak geçireceğim yinee sıkıldıkça aranıza kaçarım:34:

Hoşçakalın:16::16::16::16:

günaydın kızlar :3::3::3: benim şükür kolum öyle çok ağrıma şişme yapmadı , ebem bir hafta şişten ağrıdan beni uyutmadı deyince korktum açıkçası :53::53::53: benim kide koluma dokununca azıcık şiş var birde vurulan kısım sanki daha sert bir kas olmuş gibi hamlarsın hareket etsen etin ağrır ya aynı öyle oldu kolumu sert yada hızlı hareket ettirsem sızlıyo ama dayanılmayacak değil, işin aksi tarafı beni dürtmeyen adam dünden beri hep aşılı tarafıma gelip dürtüyo ya :9::9::9::9::9::9:

günaydın canım benim kolumdada şişme veya kızarıklık olmadı sadece üstüne yatarken ağrı oldu ii geçiriyorum aşılı günlerimi yarın artık banyo yaparımm

Günaydın minnak yeğenlerim...
analarınıza günaydın yok...dün öldüm öldüm dirildim ama kimse beni merak etmemiş :63::63:

Kızlar benim dün geceden beri sağ göğsümün alt tarafında sırtımla gövdem arasında bir ağrı var neden olduğunu anlamadım ama geceden beri geçmedi o yüzden bugünü uzanarak geçireceğim yinee sıkıldıkça aranıza kaçarım:34:

Hoşçakalın:16::16::16::16:

kızlarr günaydın ben yine sabahın köründe ayaklandım tabi mecburen. ne var ne yok bebişleriniz nasıl?? ben temmuzun ilk haftası gitcem antalyada orda olacağım için doğum yaptığım doktoruma bi gideyim diyorum hem şu sezeryan sonrası normal doğum ihtimalini de sormulş olurum ameliyatımı yaptırdığım doktora. burda gittiğim doktor sezeryan dedi tabi doğal olarak ama normal yaptıranlar da var antalyada bi sorayım da ona göre bi yol izlicem bakalım. daha şimdiden neden bunu düşünmeye başladığımı da bilmiyorum da aklıma düştü. öyle işte kızlar bende haberler bu kadar. batman alev alev yanıyo okuldan gelince kafamı kaldıramıyorum ayın 29 unda gidiyoruz inşaallah.. öpüyorum sizleriiii

günaydın yavrularr ben dün acayip yorulmuşum pert halinde kendimi eve zor attım bi gün içinde izmite gidip gelmek acayip yordu beni

kızlarr bende çok fena bi nefes darlığı var aldığım nefesler bana yetmiyo resmen çok bunalıyorum doktor normal dedi ama siz yaşadınız mı böyle bişey ne zaman geçer bu yaaa furkanda hiç böyle olmamıştııı

günaydın canım benim kolumdada şişme veya kızarıklık olmadı sadece üstüne yatarken ağrı oldu ii geçiriyorum aşılı günlerimi yarın artık banyo yaparımm

canım bende de görülür bir şiş yok o kısma dokununca hissediyorum şişlik olduğunu içte kas katılaşmışş gibi bana ebe üstüne belki yatamazsın dedi ama sağa yatmak ne zor geldi banada gece sağa yattım kalktığımda soldaydım :9::9::9: öyle aşırı bir ağrı yokta dediğim gibi sert kaldırsam kolumu dokunsam falan ağrıyo şükür dayanılmayacak ilaç kullandıracak bişey yok ....

Noldu serap teyzeeee neyin varr??

noldu atarlı raziye :54::54::54::54:

serap merhaba nasılsın canım, ınsaallah ıyısındır hayırdır neyın var

dün kasık sancılarım çok fazlalaştı karnım davul gibi oldu ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum...Allah'ım kimseye yaşatmasın gece hiç uyumadım...yandaki komşular coşmuştu .... eşim nerdeyse kapıya dayanacaktı... sabah namazından sonra accık uyuyakalmışım saat 7 buçukta üst komşunun fayansları kırma sesine uyandım...

canım senin izmitle ne bağlantın vardı unuttum ben yada hiç konuşmadık dün gittim geldim cuma yine gidicemm seninyerine bakarım bi uzun uzun

canım ben 13 sene izmitte yaşadım sonra bursaya geçtik bütün arkadaş çevrem orda ve ordan ayrıldığımda çok üzülmüştüm en son geçen yaz gittim ama çok özlüyorum hele batmandayken daha çokkk.. benim yerime de gez azcık izmitteeee

dün kasık sancılarım çok fazlalaştı karnım davul gibi oldu ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum...Allah'ım kimseye yaşatmasın gece hiç uyumadım...yandaki komşular coşmuştu .... eşim nerdeyse kapıya dayanacaktı... sabah namazından sonra accık uyuyakalmışım saat 7 buçukta üst komşunun fayansları kırma sesine uyandım...

geçmiş olsun canım, magnezyum kullanıyor muydun sen .....................

cok gecmıs olsun canım, nıye olmus bu sancılar falan ?

komsu konusunda benzer seylerı ınan ben de yasıyorum kısın yasadım o komsuyu hallettım bu kez bır aydır ust katımdakı yapıyor kac kez uyardım kıbarca, tartıstım da artık. polıslık olurmuyuz bılmem valla

kızlarr bende çok fena bi nefes darlığı var aldığım nefesler bana yetmiyo resmen çok bunalıyorum doktor normal dedi ama siz yaşadınız mı böyle bişey ne zaman geçer bu yaaa furkanda hiç böyle olmamıştııı

bende de oluyordu canım kansızlıktan sanıyodum öylede değilmiş geçti ama çok fazla gelmedi

canım bende de görülür bir şiş yok o kısma dokununca hissediyorum şişlik olduğunu içte kas katılaşmışş gibi bana ebe üstüne belki yatamazsın dedi ama sağa yatmak ne zor geldi banada gece sağa yattım kalktığımda soldaydım :9::9::9: öyle aşırı bir ağrı yokta dediğim gibi sert kaldırsam kolumu dokunsam falan ağrıyo şükür dayanılmayacak ilaç kullandıracak bişey yok ....

maşallah bize çatır çatır normalde doğurcaz inşallahh aşıda neymiş :27::27::27:

geçmilş olsun canım doktora gitmediniz mi

canım ben 13 sene izmitte yaşadım sonra bursaya geçtik bütün arkadaş çevrem orda ve ordan ayrıldığımda çok üzülmüştüm en son geçen yaz gittim ama çok özlüyorum hele batmandayken daha çokkk.. benim yerime de gez azcık izmitteeee

ben senin tersin gibi yaşamışım önce bursada yaşadım 11 yıl sonra 14 yıl izmitte liseyi filan izmitte mi okudun izmit lisesi mezunuyum ben 2002 mezunu

geçmiş olsun canım, magnezyum kullanıyor muydun sen .....................

kullanıyorum canım ama benim kasılmam dün sandalye de çok fazla oturdum eve de geldim ütümü yaptım..akşamda gayganama gittim...ama orada nefes almakta zorlandım..eve bile yürüyerek gidelim dedim eşime belki açılırım diye 5 dakikalık yolu yarım saate gelmişiz...

cok gecmıs olsun canım, nıye olmus bu sancılar falan ?

komsu konusunda benzer seylerı ınan ben de yasıyorum kısın yasadım o komsuyu hallettım bu kez bır aydır ust katımdakı yapıyor kac kez uyardım kıbarca, tartıstım da artık. polıslık olurmuyuz bılmem valla

sağol canım benim sabah iyiydim saat 8 den öğlen 2 ye kadar sandayede oturdum hiç kalkmadan bu beni mahvetti tabiki...
komşu meselesine gelince insanlarda ne ar kalmış ne edep...yemin ederim dün bir kez daha yerin dibine girdim çıktım..resmen yatak odası muhabbeti dinledik gece saat 12 de...eşimde çok sinirlendi..kalktı duvara iki tane vurdu...sesleri kesildi...

Back