- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.381
canım benim niye öle dediler anlamadım. Dr.unu arayıp bi sor istersen.
ama şu kadarını sölim ben 16. haftanın içindeyim özellikle son 5 haftadır benim de karnım sert ve gergin. şu aralar kabızlığım da yok. ara ara benim de ağrılarım oluyo. yani bu tamamen senin göbişinin kas yapısıyla da alakalı olabilir.
canım benim niye öle dediler anlamadım. Dr.unu arayıp bi sor istersen.
ama şu kadarını sölim ben 16. haftanın içindeyim özellikle son 5 haftadır benim de karnım sert ve gergin. şu aralar kabızlığım da yok. ara ara benim de ağrılarım oluyo. yani bu tamamen senin göbişinin kas yapısıyla da alakalı olabilir.
allah korusun kuzum yaaa dikkat et ders çalışırkende ayaklarını uzat tabureye sandalyeye falan istersen kendi doktorunu ara bi sor
karnım anormal şekilde sert olsa doktorum illaki farkederdii ilgili bir bayan çünkü seviyorum baştan savmıyor..
dün kola içmiştim o biraz şişkinlik yaptı farkındayım ama her gittiğimde bu hemşire karnın sert diyo
takmıycam kafama yaa çok şükür bebişim sağlıklıı her şey yolundaa..
ders çalışırken ki halimi bir görsenn güleersinn şekilden şekile giriyorum videoya çeksen komedi olurbir masadayım bir koltukta bir yayılmış vaziyette bir uzanarakk devam ediyorumm filann
sıcaklar çok bastı yaaa yanma günlerimiz geldii artık tubişş halen yağmurlu yaşasa daa bizler yanmaya başladıkk
zor yawrum bu göbekle ben eğilip kalkarken hafiften zorlanmaya başladım valla
ay ben bişi buldum onu yapıyorum ahahaha başarabilirsem çok ii olcak
Eki Görüntüle 737506
anaammmmm kuzumun 4 boyutlu ultrasonda güzel bi profil resmi alırsak onunla daha güzel olur buuu
ayyy fuliii çılgınlıkta üstüne yokk wallaaa dediğin gibi renkli fotoyla yapacaksın bunu sonraa fotoğrafçıda bastıracaksın çerçeveleteceksin :))
evet kuzummmmmm bununla davetiye bile hazırlayabilirsin mesela doğum günü partisi yada son ayda yapılabilir baby shower partisi için davetiye
ve çok güzel bi hatıra olur
doğru diyorsunn canım güzell fikirr yaa :))
Bana müsadeee azcık uzanayım biraz da konu çalışayımm uzanırken yarın görüşürüzz kızlarr güzel haberlerle gelsinn herkess
Eki Görüntüle 737506
anaammmmm kuzumun 4 boyutlu ultrasonda güzel bi profil resmi alırsak onunla daha güzel olur buuu
günaydın kızlarbenim şükür kolum öyle çok ağrıma şişme yapmadı , ebem bir hafta şişten ağrıdan beni uyutmadı deyince korktum açıkçası benim kide koluma dokununca azıcık şiş var birde vurulan kısım sanki daha sert bir kas olmuş gibi hamlarsın hareket etsen etin ağrır ya aynı öyle oldu kolumu sert yada hızlı hareket ettirsem sızlıyo ama dayanılmayacak değil, işin aksi tarafı beni dürtmeyen adam dünden beri hep aşılı tarafıma gelip dürtüyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?