Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kız ballı lokmam çeksene bi resim görüm yiğenimiiiii

karnım anormal şekilde sert olsa doktorum illaki farkederdii ilgili bir bayan çünkü seviyorum baştan savmıyor..
dün kola içmiştim o biraz şişkinlik yaptı farkındayım ama her gittiğimde bu hemşire karnın sert diyo
takmıycam kafama yaa çok şükür bebişim sağlıklıı her şey yolundaa..

allah korusun kuzum yaaa dikkat et ders çalışırkende ayaklarını uzat tabureye sandalyeye falan istersen kendi doktorunu ara bi sor

ders çalışırken ki halimi bir görsenn güleersinn şekilden şekile giriyorum videoya çeksen komedi olur bir masadayım bir koltukta bir yayılmış vaziyette bir uzanarakk devam ediyorumm filann

sıcaklar çok bastı yaaa yanma günlerimiz geldii artık tubişş halen yağmurlu yaşasa daa bizler yanmaya başladıkk

didoşum bi tlfnla doktoruna sro be canım tamam için rahat olsun yine ama sor istersen

zor yawrum bu göbekle ben eğilip kalkarken hafiften zorlanmaya başladım valla

ayyy fuliii çılgınlıkta üstüne yokk wallaaa dediğin gibi renkli fotoyla yapacaksın bunu sonraa fotoğrafçıda bastıracaksın çerçeveleteceksin :))

evet kuzummmmmm bununla davetiye bile hazırlayabilirsin mesela doğum günü partisi yada son ayda yapılabilir baby shower partisi için davetiye

ve çok güzel bi hatıra olur

evet kuzummmmmm bununla davetiye bile hazırlayabilirsin mesela doğum günü partisi yada son ayda yapılabilir baby shower partisi için davetiye

ve çok güzel bi hatıra olur

doğru diyorsunn canım güzell fikirr yaa :))

Bana müsadeee azcık uzanayım biraz da konu çalışayımm uzanırken yarın görüşürüzz kızlarr güzel haberlerle gelsinn herkess

kızlarr günaydın ben yine sabahın köründe ayaklandım tabi mecburen. ne var ne yok bebişleriniz nasıl?? ben temmuzun ilk haftası gitcem antalyada orda olacağım için doğum yaptığım doktoruma bi gideyim diyorum hem şu sezeryan sonrası normal doğum ihtimalini de sormulş olurum ameliyatımı yaptırdığım doktora. burda gittiğim doktor sezeryan dedi tabi doğal olarak ama normal yaptıranlar da var antalyada bi sorayım da ona göre bi yol izlicem bakalım. daha şimdiden neden bunu düşünmeye başladığımı da bilmiyorum da aklıma düştü. öyle işte kızlar bende haberler bu kadar. batman alev alev yanıyo okuldan gelince kafamı kaldıramıyorum ayın 29 unda gidiyoruz inşaallah.. öpüyorum sizleriiii

günaydın kızlar benim şükür kolum öyle çok ağrıma şişme yapmadı , ebem bir hafta şişten ağrıdan beni uyutmadı deyince korktum açıkçası benim kide koluma dokununca azıcık şiş var birde vurulan kısım sanki daha sert bir kas olmuş gibi hamlarsın hareket etsen etin ağrır ya aynı öyle oldu kolumu sert yada hızlı hareket ettirsem sızlıyo ama dayanılmayacak değil, işin aksi tarafı beni dürtmeyen adam dünden beri hep aşılı tarafıma gelip dürtüyo ya

Günaydın iremmm aşının dokunmamasına sevindimm ama senin herifinn yaramazlığı tutmuş

Günaydın minnak yeğenlerim...
analarınıza günaydın yok...dün öldüm öldüm dirildim ama kimse beni merak etmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…