Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ay aynı işi yaptığım arkadaşlarımdan biri izinde diğerine güvenmiştim oda rapor almış işler bana kalmış

elden gel bacım. şu an bizim burda koca kuruluşta bir ben , bir müdür, bir de hemşire var. 3 kişiyiz. diğerleri doğum, nöbet ve yıllık izindeler :52::52::52: bazen çığlık atasım geliyi:37:

sen bizim göbüşümüzü gördün müüüü Fatma teyzesi:23:

elden gel bacım. şu an bizim burda koca kuruluşta bir ben , bir müdür, bir de hemşire var. 3 kişiyiz. diğerleri doğum, nöbet ve yıllık izindeler :52::52::52: bazen çığlık atasım geliyi:37:

gördüm kuzm gördüm de yorum yapamadım maşallahh bebeğine iyice sivrilmiş :16::16::16:

bide varya kuzum bende hamileyim diye elimi ayağımı çekmiştim işlerden hop kucağıma düştü tüm işler :19::19::19:

bugün eşimin iş yerinin yemeği var akşam. ne giycem ben...
artık kıyafetler pörtletmeye başladı beni. bi de akşam yemeği, yiyince de şişerim:27::27: eve gidince bi kaç parça ütüye el atmam gerekçek galiba:44::44::44: uyanları üteleyim bi:1:

ay aynı işi yaptığım arkadaşlarımdan biri izinde diğerine güvenmiştim oda rapor almış işler bana kalmış

gördüm kuzm gördüm de yorum yapamadım maşallahh bebeğine iyice sivrilmiş :16::16::16:

bide varya kuzum bende hamileyim diye elimi ayağımı çekmiştim işlerden hop kucağıma düştü tüm işler :19::19::19:

anammmmm bizim ssk işlerini yapan geldi izinden gecen hafta bide onun işleri üstümdeydi şimdi iki gündür bi kdvyi çıkartamadım mayışık mayışık iş yapıyorum :1::1::1::1::1:

dün eczaneye gittim kızlar. yüz kremi, güneş kremi (her ne kadar güneşe hasret olsak da burda:1:) ve almışken çatlak önleyici kremi de aldım:9:
çatlak önleyiciyi ne zaman kullanmaya başladınız siz kızlar. eczacı 5. aya girince başla dedi bana

Günaydın kızlar. Hülyayı merak etmiştiniz. Ben sordum öğrendim. Annesi iyiymiş çok şükür. Teyzesi gelmiş onunla moral bulmuş. Doktor kontrolleri devam ediyormuş. Hepinize selamı var. Sizi çok sevdiğini söyledi.

tezgaha dayanamıyoruz ya o yüzden mutfak çok zorluyor beni

aynen aynen katılıyorummm

günaydın annişler teyzişler nasılsınızzzzz

okuduğum kadarıyla hepimiz pertizzzz

didoşum uzan dinlen yorma kendini bugün

serabımmm geçmiş olsun canımmm sende fazla yüklenme kendine

bambuu canımmm o dönemlerde ve ara ara nefes darlığı oluyo canım fatmikiminde dediği gibi kansızlıktan olabilir

iremiom ve fatmikimmmm maşşallah size aşılarınızda sıkıntı çıkartmamış ikinizide öpüyorum

kızlar benimde dün migrenim tuttu eve gittim poral içtim yattım eşim bişiler hazırlamış kaldırdı yedim bişiler yine yattım uyandım 23:30 da kan ter içindeyim ateşim çıkmış ve migrenim banamısın demiyo evdeki son ilacıda içmiştim çok kötüydüm evde ilaçta yok çıktık nöbetçi eczaneye minoset aldık eşim tutturdu doktora gidelim die gitmedim eve geldik ilacı içtim sabaha karsı ateşim düştü basımda hafiften ağrı devam ediyo :50::50::50: bizde kötü bi gece geçirdik :50::50::50:

fulicimm sana da çok geçmiş olsun canım benim yaaa migrenden ne çekiyosunn Allah yardımccın olsun cnaımm

maşallah göbüşşüne canımm:nazar::49:

dün eczaneye gittim kızlar. yüz kremi, güneş kremi (her ne kadar güneşe hasret olsak da burda:1:) ve almışken çatlak önleyici kremi de aldım:9:
çatlak önleyiciyi ne zaman kullanmaya başladınız siz kızlar. eczacı 5. aya girince başla dedi bana

3. aydan sonra vermişti doktorum bana 5. aya girmeyi beklemene gerek yok bence hemen başlaa..

Günaydın kızlar. Hülyayı merak etmiştiniz. Ben sordum öğrendim. Annesi iyiymiş çok şükür. Teyzesi gelmiş onunla moral bulmuş. Doktor kontrolleri devam ediyormuş. Hepinize selamı var. Sizi çok sevdiğini söyledi.

ablamm hoşgeldinnnn hülya ablamdanda güzel hbrler getirmişsinnn :16::16::16::16: bizde onu seviyoruzzzzz

sen nasılsın ablammmm zeynep narin nasılll :16::16::16:

SElammm ... HÜlya ablaya sende çok selam söylersin sevindik annesinin iyi olmasına :34::34:

Kızlar benimde ağrılarım devam ediyor bazen şiddetleniyo bazen hafifliyor intertten okuduğum kadarıyla normal diyor bu ağrılar için ama tansiyon yükselmesi bulantı vs olursa ciddi olabilirmiş çok şükür öyle derdim yok..

artık kıyafetler pörtletmeye başladı beni. bi de akşam yemeği, yiyince de şişerim:27::27: eve gidince bi kaç parça ütüye el atmam gerekçek galiba:44::44::44: uyanları üteleyim bi:1:

ben her ütüde bi gömleğimi iptal ediyorum giyilmicekler arasına kaldırıyorum

tam ara bedensin şimdi ne zor giyinmek sen artık doktordan sonra kendine ve bebişine alışverişe başla :9::9::9:

ben hiç kullanmıyorum canım aldım evde duruyor tembellikten heralde daha çatlakta olmadı bakalım ne olacak

ablamm hoşgeldinnnn hülya ablamdanda güzel hbrler getirmişsinnn :16::16::16::16: bizde onu seviyoruzzzzz

sen nasılsın ablammmm zeynep narin nasılll :16::16::16:

Allah'a şükür çok iyiyim canım. Evde keif yapıyoruz kızlarımla. Zeynep Narin çok cadı ya, artık her dakika ben burdayım heyoo diyor sert tekmelerle. Yarın şeker yüklemesine, cuma günü doktor teyzeye gideceğiz. Sizler nasılsınız bakalım. Çok takılamıyorum nete. Oturunca çok kıpraşıyor ben de eğildi büküldü diyye tedirgin oluyorum :)

Allah'a şükür çok iyiyim canım. Evde keif yapıyoruz kızlarımla. Zeynep Narin çok cadı ya, artık her dakika ben burdayım heyoo diyor sert tekmelerle. Yarın şeker yüklemesine, cuma günü doktor teyzeye gideceğiz. Sizler nasılsınız bakalım. Çok takılamıyorum nete. Oturunca çok kıpraşıyor ben de eğildi büküldü diyye tedirgin oluyorum :)

oyyy yerim ben onuuuu maşşallahh güzel kızımızaaaa iyi yapıyosun ablacımmmm dünlen sende bolbol bende eğilince batma oluyo diyorumezdim herhalde cocuğu :1::1::1: toparlanıyorum hemen :1::1::1::1:

yarın ve cuma günkü doktor sonucundan bizleri haberdar et ablacımm merakta bırakma bizi :16::16::16::16:

SElammm ... HÜlya ablaya sende çok selam söylersin sevindik annesinin iyi olmasına :34::34:

Kızlar benimde ağrılarım devam ediyor bazen şiddetleniyo bazen hafifliyor intertten okuduğum kadarıyla normal diyor bu ağrılar için ama tansiyon yükselmesi bulantı vs olursa ciddi olabilirmiş çok şükür öyle derdim yok..

Senin ne ağrın var canım ya...Geçmiş olsun.

Back