- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.441
geçmiş olsun fulim hem başın hem uyuşman en yakında geçer inşallah .....
ay aynı işi yaptığım arkadaşlarımdan biri izinde diğerine güvenmiştim oda rapor almış işler bana kalmış
elden gel bacım. şu an bizim burda koca kuruluşta bir ben , bir müdür, bir de hemşire var. 3 kişiyiz. diğerleri doğum, nöbet ve yıllık izindelerbazen çığlık atasım geliyi
sen bizim göbüşümüzü gördün müüüü Fatma teyzesi
ay aynı işi yaptığım arkadaşlarımdan biri izinde diğerine güvenmiştim oda rapor almış işler bana kalmış
elden gel bacım. şu an bizim burda koca kuruluşta bir ben , bir müdür, bir de hemşire var. 3 kişiyiz. diğerleri doğum, nöbet ve yıllık izindelerbazen çığlık atasım geliyi
sen bizim göbüşümüzü gördün müüüü Fatma teyzesi
gördüm kuzm gördüm de yorum yapamadım maşallahh bebeğine iyice sivrilmiş
bide varya kuzum bende hamileyim diye elimi ayağımı çekmiştim işlerden hop kucağıma düştü tüm işler
ben 16. haftamda basladım bebikommmmdün eczaneye gittim kızlar. yüz kremi, güneş kremi (her ne kadar güneşe hasret olsak da burda) ve almışken çatlak önleyici kremi de aldım
çatlak önleyiciyi ne zaman kullanmaya başladınız siz kızlar. eczacı 5. aya girince başla dedi bana
tezgaha dayanamıyoruz ya o yüzden mutfak çok zorluyor beni
günaydın annişler teyzişler nasılsınızzzzz
okuduğum kadarıyla hepimiz pertizzzz
didoşum uzan dinlen yorma kendini bugün
serabımmm geçmiş olsun canımmm sende fazla yüklenme kendine
bambuu canımmm o dönemlerde ve ara ara nefes darlığı oluyo canım fatmikiminde dediği gibi kansızlıktan olabilir
iremiom ve fatmikimmmm maşşallah size aşılarınızda sıkıntı çıkartmamış ikinizide öpüyorum
kızlar benimde dün migrenim tuttu eve gittim poral içtim yattım eşim bişiler hazırlamış kaldırdı yedim bişiler yine yattım uyandım 23:30 da kan ter içindeyim ateşim çıkmış ve migrenim banamısın demiyo evdeki son ilacıda içmiştim çok kötüydüm evde ilaçta yok çıktık nöbetçi eczaneye minoset aldık eşim tutturdu doktora gidelim die gitmedim eve geldik ilacı içtim sabaha karsı ateşim düştü basımda hafiften ağrı devam ediyobizde kötü bi gece geçirdik
dün eczaneye gittim kızlar. yüz kremi, güneş kremi (her ne kadar güneşe hasret olsak da burda) ve almışken çatlak önleyici kremi de aldım
çatlak önleyiciyi ne zaman kullanmaya başladınız siz kızlar. eczacı 5. aya girince başla dedi bana
Günaydın kızlar. Hülyayı merak etmiştiniz. Ben sordum öğrendim. Annesi iyiymiş çok şükür. Teyzesi gelmiş onunla moral bulmuş. Doktor kontrolleri devam ediyormuş. Hepinize selamı var. Sizi çok sevdiğini söyledi.
Günaydın kızlar. Hülyayı merak etmiştiniz. Ben sordum öğrendim. Annesi iyiymiş çok şükür. Teyzesi gelmiş onunla moral bulmuş. Doktor kontrolleri devam ediyormuş. Hepinize selamı var. Sizi çok sevdiğini söyledi.
aynen aynen katılıyorummm
fulicimm sana da çok geçmiş olsun canım benim yaaa migrenden ne çekiyosunn Allah yardımccın olsun cnaımm
maşallah göbüşşüne canımm
3. aydan sonra vermişti doktorum bana 5. aya girmeyi beklemene gerek yok bence hemen başlaa..
bugün eşimin iş yerinin yemeği var akşam. ne giycem ben...
artık kıyafetler pörtletmeye başladı beni. bi de akşam yemeği, yiyince de şişerimeve gidince bi kaç parça ütüye el atmam gerekçek galiba:44::44::44: uyanları üteleyim bi
bugün eşimin iş yerinin yemeği var akşam. ne giycem ben...
artık kıyafetler pörtletmeye başladı beni. bi de akşam yemeği, yiyince de şişerimeve gidince bi kaç parça ütüye el atmam gerekçek galiba:44::44::44: uyanları üteleyim bi
dün eczaneye gittim kızlar. yüz kremi, güneş kremi (her ne kadar güneşe hasret olsak da burda) ve almışken çatlak önleyici kremi de aldım
ablamm hoşgeldinnnn hülya ablamdanda güzel hbrler getirmişsinnnbizde onu seviyoruzzzzz
sen nasılsın ablammmm zeynep narin nasılll
Allah'a şükür çok iyiyim canım. Evde keif yapıyoruz kızlarımla. Zeynep Narin çok cadı ya, artık her dakika ben burdayım heyoo diyor sert tekmelerle. Yarın şeker yüklemesine, cuma günü doktor teyzeye gideceğiz. Sizler nasılsınız bakalım. Çok takılamıyorum nete. Oturunca çok kıpraşıyor ben de eğildi büküldü diyye tedirgin oluyorum :)
SElammm ... HÜlya ablaya sende çok selam söylersin sevindik annesinin iyi olmasına
Kızlar benimde ağrılarım devam ediyor bazen şiddetleniyo bazen hafifliyor intertten okuduğum kadarıyla normal diyor bu ağrılar için ama tansiyon yükselmesi bulantı vs olursa ciddi olabilirmiş çok şükür öyle derdim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?