Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Selam kızlar biz geldikkk ders çalıştık biraz ara verdik karnımızı doyurdukk :) Sağlık ocağına gitmedim henüz ama oğluşum biraz tekme attı ondan içim rahatladı öğleden sonra hem ilaç alacağız hem de bir kontrol olalım diye gideceğim :)

DÜn babalar günüymüş benim hiç haberim yoktu biraz geç haberim oldu Eşimde nöbetçiydi artık akşam kutladım telefonda o da diyor ki ben zaten bugün babalar günü olduğu için nöbetçiyim dedi. niye dedim. Bir arkdaşının 2 aylık kızı var daha taze baba ya onun nöbetini almış kızıyla ilk babalar gününü ayrı geçirmesin diyee ayy pek düşünceli davranmış kocam :)

ENİŞTEME KOCAMAN

PAŞADA GELMİŞ KENDİNE MAŞŞALLAHHH

biz mama yimeğe gidiyozzz teyzoşlar...
hepiciğinize afiyet olsunnn...

bak gördün mü oğluşun kıpraşmış. canım sınavına az kaldı allah kolaylık versin, gönlüne göre versin...
valla didoşum baba adaylarımız da bizimle birlikte evrim geçiriyolar.. helal olsun eniştemize

ENİŞTEME KOCAMAN

PAŞADA GELMİŞ KENDİNE MAŞŞALLAHHH

Annesine naz yaptı galibaa paşamm...

Fİtoş ne yaptı çıktı mı hastaneden eşim gelecek diyoduu.. eve gidince yazar artık bize :)
Onun dondurmamı yedim geldim diyişlerine hasret kalacaz ama o oturduğu yerden de yer artık dondurmasını

Bana müsade kızlarr az daha çalışayımm yine gelirim aranızaa hoşçakalınn tosuncukları aç bırakmayınn

Afiyet olsunnn tubişim..

Teşekkür ederim canım doğuma 91 gün sınava 18 gün kaldı

Eşlerimiz bebişlerinin kıymetini bilyiorlar yaa bir de hemen ilk denemede tutturamadığımız için daha bir kıymetli oldu sıpalar bu sayede bizde el bebek gül bebek olduk

kızlar öğlen öğlen canınızı çektirmek gibi olacak ama , akşam eşim keçi sütlü kesme ile meyve şölenini almış carte doorun tavsiye ederim ikiside çok güzel

aynen bende uyuyamadım die serseme bağladımmm akşam olsada uyusak bide burası çok sıcak yaaaaa

biz haftaya aşı olcazzzz

kuzum ne zaman görcen paşanı

eşim geldi canm işlemleri yapıyo,saat 1den sonra cıkarız nasipse...

Yazdığına bi anda duygulandım gözlerim doldu be canm,ne kadar duygusalız hamiş hamiş..... Ben dondurmamı yer yazarım size canm... çalışanlar da kıskanır bizi oh ne güzel evdeyiz diye.....:)

kızlar öğlen öğlen canınızı çektirmek gibi olacak ama , akşam eşim keçi sütlü kesme ile meyve şölenini almış carte doorun tavsiye ederim ikiside çok güzel

ben dondurma dahil tatlı yiyemediğimden benim için problem yok tuzlu şeyleri ekşi şeyleri yazmıcan bana böle, ağzım sulanıyooo

anaaammmmm kızzz maşallahhh, ay özlemez miyiz hiççç...
ayy fulim şaka maka 19 hafta oldun yaa. ne günler atlattık geçirdik be dün gibi. aklıma geldi duygusala bağladım...

sorma yawrum yaaa hala şaka gibi geliyo bana biz 19 sen 16 oldun ne günlerdi beee kucağımıza alacağımız günler yaklaşıo vallaaaaa

Kız duygusallaşma hemen açma musluklarıı haa sen değilmiydin hep bana özenen evdesin ne güzel diye :) Al sana tatil işte ( tabiki Alp paşamızda sıkıntı olmadığı sürece canım yanlış anlama söylediklerimi )

Eki Görüntüle 737421

Merhaba teyzoşlar beni özlediniz mi

Merhabaaa kerem erennn kocaman olmuşsunn yavrucakk maşallahh totonu kaşı da nazar değmesin

Kızlar ben geldimm sağlık ocağına gittim ama moralm bozuk geldim hemşire baktı kiloma tansiyonuma kalp atımlarını dinledik... 3 kilo almışsın yine çok kilo almışsın dedi.. halbuki geçen hafta 66.6 idik ve doktorumdaki kayıtlara göre 3 haftada 1,5 kilo almıştım normal demişti... şimdi 67.4 çıktım sizce 5 gündee 800 gr almış olabilir miyim??

hadi kilo meseleesi bir derece deee dedi ki karnın çok sert kasılmaların çok mu ya da kabızlığın var mı dedii kabızlığım bugün yok ama kasılmam var dedim.. sonra aile hekimine ilaç yazdırırken o da sordu kasılmaların var mı diyee bende ara ara oluyo dedim.. korkuttular beni yaa istirahat et bol bol dedii kasılmaların sıklaşırsa da kontrole gitmende fayda var dedii.. Sizin karınlarınız naıl yumuşak mı? benim hiç yumuşak olmadı hep sertti.....:44::44::44:

didoşummm neden bukadar tepki vemrişlerki belki şişliğin vardır ondan kg öyle çıkmıştır karın sertliğine gelinc ebenimki ne çok sert ne çok yumuşak sorsaydın keşke neden soruyosunuz die ama sen içini ferah tut doktor kontrolün ne zaman ???

erken doğum riski olabiliyormuş yaaa oondan evham yaptım bendee ama doktorum öyle bir riskin yok dedi.. doktor kontrolüm 5 temmuzda olacak.. kasılmaların oldukça istirahat et magnormu da her gün içmeye başla demişti.. Tabi ben ders çalışmaktan pek istirahat edemiyorum

canım benim niye öle dediler anlamadım. Dr.unu arayıp bi sor istersen.
ama şu kadarını sölim ben 16. haftanın içindeyim özellikle son 5 haftadır benim de karnım sert ve gergin. şu aralar kabızlığım da yok. ara ara benim de ağrılarım oluyo. yani bu tamamen senin göbişinin kas yapısıyla da alakalı olabilir.

allah korusun kuzum yaaa dikkat et ders çalışırkende ayaklarını uzat tabureye sandalyeye falan istersen kendi doktorunu ara bi sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…