- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.341
aynen bende uyuyamadım die serseme bağladımmm akşam olsada uyusak bide burası çok sıcak yaaaaa
biz haftaya aşı olcazzzz
kuzum ne zaman görcen paşanı
artık ben de yaz gelsin istiyom buraya. en son güneşi gördüğüm gün hangisiydi hatırlamıyorum
buranın havası da çok kurudur normalde canım, benim derim pul pul dökülür özellikle kışın. ama bu son günlerde sürekli yağmur var ya hep ıslak her yer. çamaşırları asla dışarıya seremiyom burda 4 mevsim nerdeyse.zormuş oda ama sizin orda nem olmaz herhalde buradaki kadar daha bu saatte yapış yapış oldm
ay ben çok yorgunum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
buranın havası da çok kurudur normalde canım, benim derim pul pul dökülür özellikle kışın. ama bu son günlerde sürekli yağmur var ya hep ıslak her yer. çamaşırları asla dışarıya seremiyom burda 4 mevsim nerdeyse.
beni de çarşamba tutacağım nöbetin stresi almaya başladı..
sen bide izmirden gittin oraya hala zor geliyodur ya Allah kolaylık versin kuzummmm
ya birde nöbetin var demi senin ne zor iş
çarşamba gece topiği de beklerim artık
Canlarim cigerlerim :) biz asimizi olduk kolum biraz aciyor. Saglik ocaginda oglumun kalp sesini duyduk 150 atiyordu simdi otobusteyiz anneaneye gidiyoruz aksama donecegizz minnak kardesim kep atacak 7yil once benim mezun oldugum fakulteden
aynen bende uyuyamadım die serseme bağladımmm akşam olsada uyusak bide burası çok sıcak yaaaaa
biz haftaya aşı olcazzzz
kuzum ne zaman görcen paşanı
Canlarim cigerlerim :) biz asimizi olduk kolum biraz aciyor. Saglik ocaginda oglumun kalp sesini duyduk 150 atiyordu simdi otobusteyiz anneaneye gidiyoruz aksama donecegizz minnak kardesim kep atacak 7yil once benim mezun oldugum fakulteden
şimdi ultrasondan geldik kuzum,cok şükür paşam iyiymiş.... Kanama görünmüyo,suyum da normalmiş.... Allahıma binlerce sükür olsun... Ama ben göremedim,radyoloji ultrasonunda bakıldı,orda tek ekran vardı ben bakamadım.....olsun sağlıklı olduğıunu bilmek bana yeterli... Şimdi babişimizi bekliyoruz,gelicek ve bizi evimie götürecek....
şimdi ultrasondan geldik kuzum,cok şükür paşam iyiymiş.... Kanama görünmüyo,suyum da normalmiş.... Allahıma binlerce sükür olsun... Ama ben göremedim,radyoloji ultrasonunda bakıldı,orda tek ekran vardı ben bakamadım.....olsun sağlıklı olduğıunu bilmek bana yeterli... Şimdi babişimizi bekliyoruz,gelicek ve bizi evimie götürecek....
kızalr dün kocalarınızın yani müstakbel baba adaylarının babalar gününü kutladınız mı?
biz kutladık. 2 tane gömelk aldık biri benden biri kurabiyemizdensevdiği yemeği keki yaptık bebişimle. ay pek bi mutlu oldu kocacım
bu arada bebişimizi kurabiyemiz diye seviyoz artık. babaanne ve dedesinden takıldı dilimize onlar da torunlarını öle seviyolar. kurabiyemiz nasıl diye
gözün aydın canım, güle güle git evceğizine, bizi de habersiz bırakma.şimdi ultrasondan geldik kuzum,cok şükür paşam iyiymiş.... Kanama görünmüyo,suyum da normalmiş.... Allahıma binlerce sükür olsun... Ama ben göremedim,radyoloji ultrasonunda bakıldı,orda tek ekran vardı ben bakamadım.....olsun sağlıklı olduğıunu bilmek bana yeterli... Şimdi babişimizi bekliyoruz,gelicek ve bizi evimie götürecek....
şükür kuzum olsun iyi olduğunu bilmekte güzel dikkat et bebeğim aklım sizde
bizde kutladıkkkkk hehe çok keyifli babişimizin beğendiği bi papuç vardı ben o alıcakken çok pahalı deyip bahane yaratıp aldırtmamıştım masus onu aldık bizde kuzumla nasıl keyiflendi hediyeye değil tabi babalar günü kutlandı ya tlfnla bizimkiler ve aileside kutladı çok güzel bi duygu gerçektende seneye yawrularımızla kutlayacağızzzz
gözün aydın canım, güle güle git evceğizine, bizi de habersiz bırakma.
he hee ben eşime diyom ki seneye sana hediye yok. bebişimi vercem sana hediye diyom, mutluluktan gözü bi şey görmüyor garibim ne desem he diyo bu aralar
öyle bitanemmm babalar günün kutlu olsun diyince gözlerindeki o mutluluk ısığı pahabiçilemez
Dün akşam bizde bişi yasadık çok panik yaptı ben c.tesi taç almıştım 2 tane sade boş bişi laf arasında dedim sen bizim taçlarımızı gördün mü die bende onları yatakodasında büyük komidin var aynalı işte onun en üst çekmecesine koymuştum komidinin önünde konusurken oda hani bakım falan dedi çekmeceyi açtı bende açmak için adım atınca çekmece göbeğime çarptı bişi olmadı çok hafif çarptı ama ödü koptu garibimin kıyamam bişi olmadı dimi iyisiniz dimi hastaneye gidelimmi falan dedim tamam sakin ol hafif çarptı bişi yok kıyamam yaa nasıl panik yaptı
öyle bitanemmm babalar günün kutlu olsun diyince gözlerindeki o mutluluk ısığı pahabiçilemez
Dün akşam bizde bişi yasadık çok panik yaptı ben c.tesi taç almıştım 2 tane sade boş bişi laf arasında dedim sen bizim taçlarımızı gördün mü die bende onları yatakodasında büyük komidin var aynalı işte onun en üst çekmecesine koymuştum komidinin önünde konusurken oda hani bakım falan dedi çekmeceyi açtı bende açmak için adım atınca çekmece göbeğime çarptı bişi olmadı çok hafif çarptı ama ödü koptu garibimin kıyamam bişi olmadı dimi iyisiniz dimi hastaneye gidelimmi falan dedim tamam sakin ol hafif çarptı bişi yok kıyamam yaa nasıl panik yaptı
kızlar anti kübradan haberiniz var mı. Ben yaklaşık bi 10 gündür görmüyorum buralarda onu. Merak ettim.
Gerçi bi çok kızdan ses yok uzun zmandır. Deniz, gülcan...
ben hamile kalmadan önce daha doğrusu eşimin benim hamişliğime tepkilerini görmeden önce savunduğum bi tez vardı. Baba adayları bebk doğup kucağına gelene kadar babalık duygusunu anlayamazlar diye. Ama öle deil. Hem bizim için hem bebişleri için o kadar narin ve düşünceliler ki, hem benimki hem sizin eşleriniz, kendi tezimi çürüttüm yani. Babalık da annelik gibi bebeğin rahme düşmesiyle başlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?