Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

oy kurban olurum ben senin oğluna canım benim ne tatlıdır yaaaa
bebeğimm kafana takma bence benim hiç ölçülmedi bugüne kadar doktorum hiç bişi demedi bence sende çok germe kendini çünkü sen gerildikçe bebekin gergin olur

tatlım ama ona 11 haftada kız demişler bana 16. Haftamda ben kızımdan umutluyum

evet onda öylede bi ayrıntı var dı

kuzum maşşallah sizede rabbim nazarlardan korusunnn herşeyiniz gzelmiş benimde ayrıntılıda ölçülücek rahım ağzı ama sen yüreğini ferah tut birşey olsa doktorun uyarırdı bitanemm Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yawrularımızı

ya kuzum yatak odama şu an sığmıyor salonda duruyor misafir gelince hoş olmaz öyle dicekler görmemişin bi çocuğu olmuş tutmuş beşiğini salonun ortasına koymuş

ahahahaha haklısın öyle olmaz tabi

Herşeyin güzel olmasına sevindim fitoşum , sevsinler o orantılı burunu tombiş el ayakları Ben bakıldığının farkındayımda ama ne kadar ve ne kadar olması gerekir hiç bilmiyorum :44::44:

evet canım çok tatlıydı maşallah... ama malesef hastanede renkli baskı yokmuş...siyah beyaz resim verdi,o da hiç net değil bişey anlaşılmıyo... ama bzi gördük renkli... o anda hiç aklımıza gelmedi,tel. den foto çekmek,kameraya çekmek falan... neyse ki 2 hafta sonra tekrar var,eşime dedim bi dahaki sefere kameraya çek diye...

canım anti çok uyarmıştı,mutlaka rahim ağzınıza baktırın diye...gerçekten ihmal edilmemesi gerekmiş... ve eğer dr. magzeyum verdiyse sakın ihmal etmeyin!!!!!!!!!!

çok şükür canım bebeğim sağlıklı...

inşallah bi sorun çıkmaz bu rahim ağzında da sağlıkla doğum yaparız....anti niye gemiyo ki ne zmandır,onunla konuşmam lazım,kübraydı demi yanlış hatırlamıyosam ismi... onun başından geçmiş ya bu durum... içimi ferahlatırdı...:44::44::44:

Herşeyin güzel olmasına sevindim fitoşum , sevsinler o orantılı burunu tombiş el ayakları Ben bakıldığının farkındayımda ama ne kadar ve ne kadar olması gerekir hiç bilmiyorum :44::44:

çok şükür canım darısı sizin başınıza inşallahhhhhhh

kasıklarda hatta kasıklarında altında bişeylere bakıyosa rahim ağzını ölçüyodur...

2,5 un altında olursa risk diye yazıyolar ama haftalara göre değişen bi durum bu,bu haftalarda kaç olması gerekir onu bilemiyorum...

dr. bana kısalma olursa önce ilaç tedavisi,fitil falan veririm,eğer hala devam ederse dikiş atmak zorunda kalırız demişti geçen sefer...ve son aylarda yatak istirahati........

inşallah gerek kalmaz bunlara.......

magnezyumu ben istedim o yüzden verdi bilmiyorum belki ölçüyodur ama bana bişi söylemedi

bende eşime diyorum her seferinde unutuyo kamera çekmeyi ama bu sefer ayrıntılıda cd verecekler bol bol izleriz

magnezyumu ben istedim o yüzden verdi bilmiyorum belki ölçüyodur ama bana bişi söylemedi

bende eşime diyorum her seferinde unutuyo kamera çekmeyi ama bu sefer ayrıntılıda cd verecekler bol bol izleriz
bize cd. de vermediler
ama olsun 2 hafta sonra kendimiz çekeriz kameraya...

Biz geldik kızlar kuzumla beraber...dün biraz rahatsızlandık ve geçirdiğim en berbat günlerden birisiydi diyebilirim...neyse atlattık gitti şükürler olsun...devamı inşallah bugün gelmez...

gelelim sizlere...alıntı yaptım ama nere gitti anlamadım üşendim geriye dönmeye....
fitoşşşşşş herşey güzel çıkmış...kuzum kuzunu görmüşsün bir heyecan basıyo zaten o anda...hiç bir kelime onu anlatamaz...sağlıklıymış ya boş ver fotoyu falan....

fatmikim beşik harika kuzu..bizde mobilyaya döndük...artık alıncaya kadar tekrardan fikir değiştirmezsek...

sudemerve canım seninde herşey normal çıkmış gözün aydın artık stres edip tansiyonunu fırlatma bence...kuzular artıkın bizi üzmüyo...gelişimleri herşeyleri normal mevlama binlerce kere şükürler olsun...

unuttuklarım varsa kusura bakmayın..kafam şu an bi milyon...gece hiç uyuyamadım sancıdan...

ya zaten anlamıyom ki ben bu durumu hem kısa olursa sorun oluyo hemde dikiş atılıyo daha kısalmıyo mu o zıkkım :44::44: Du ben az araştırayım onu bari ........

sağol kuzum benim......

geçmiş olsun senin neyin var neden rahatsızlandın?grip falan mı?aman dikkat et kendine...

serabım geçmiş olsun bacımmm

ya zaten anlamıyom ki ben bu durumu hem kısa olursa sorun oluyo hemde dikiş atılıyo daha kısalmıyo mu o zıkkım :44::44: Du ben az araştırayım onu bari ........

bu tamamen ters mantık.. ben de anlamıyom da... sanırım şöyle... şimdi doğum kanalını düşün,ince uzun bi yapı olması gerek,ama yukardan baskı olursa üstten açılma başlıyo açıldıkça kanal boyu kısalıyo... ben böyle anladım ama bilemem tabi... anlatabildimmi bilmiyorum

uyandığımdan beri dilime dolandııı

[video=dailymotion;x7le4m]http://www.dailymotion.com/video/x7le4m_eski-sarkilar-hayat-bayram-olsa_music#.Ubgh4Oe9A1M[/video]

Şu dünyadaki en mutlu kişi
Mutluluk verendir
Şu dünyadaki sevilen kişi
Sevmeyi bilendir
Şu dünyadaki en bilge kişi
Kendini bilendir
Şu dünyadaki en soylu kişi
İnsafa gelendir

Bütün dünya buna inansa
Bir inansa hayat bayram olsa
İnsanlar el ele tutuşsa
Birlik olsa
Uzansak sonsuza

Şu dünyadaki en olgun kişi
Acıya gülendir
Şu dünyadaki en zengin kişi
Gönül fetedendir
Şu dünyadaki en üstun kişi
İnsanı sevendir
Şu dünyadaki en soylu kişi
İnsafa gelendir

valla yavrum bizim cdsiz olan 150 filandı cdli ve 4 boyutlu olan 220 olmuşken o olsun dedik bu paraya film çekip vermeleri lazım normaldee

valla doğru diyon canım,ben hamileliğimin sonuna kadar ayrıntılı yaptırırm o parayla

dün bizden sadece 20 tl aldılar.... 1 hafta önce gitmiştim ya,o gün muayene ücreti verdik diye 10 gün içerisinde gidince kontrol muayenesi sayılıyomuş... 12 tl. yi almadılar

çok geçmiş olsun canımcımm
teşekkür ederim canım valla ben bunu gördükten sonra park yataklara dönüp bakmadım alamasam üzülürdüm allah karşımıza fiyatıda uygun olarak çıkardı çok şükürr ve sana bişi söyliyim böyle çekmecesiz olanlar da park yatakla aynı yeri kaplıyor

yani sen her ay girsen ayrıntılıya anca bu para eder

evet 10 gün içinde gidince kontrol muayenesi oluyor

kız sen böyle anlatıyon ya ben de park yataktan senin beşiğe döncem galiba...

pek bi sıcak gelmeye başladı bana...

izmir de bakayım bi ... seninki çok hoşuma gitti... aynısını alsam kızmazsın de mi bana?

al kuzum neden kızıyım aşk olsun
bide en avantajlı tarafı ne biliyomusun park yatak gibi iki kademeli oluyor büyüyünce alta indiriyorsun
herkes park yatağı taşıma kolaylığından istiyor ama bizim onu taşıcak arabamız yok seninde hem kayınvalidenler hemde annenler manisada yani taşıyacak durumun yok

dün zaten kıza diyorum,istanbulda arkadaşar şu paralara yaptırıyolar ayrıntılıyı diye,kızın gözleri açıldı

deme kız zam yaparlarsa bideee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…