• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aaaa kızlar nereye kayboldunuz sizzz. güzel havayı görünce siz de mi firar ettiniz yoksammm....
öğleden sonrayı bahçede güle oynaya geçirdik. mesai bitti, ben çıkıyorum, evceğizime dolma yapmaya gidiyom :56::56::56:
kendinize dikkat edin.
fitoşum haberlerini bekliyom şeker...

Hıhhh size :) Hep fitoşun haberlerini beklemişsiniz ama ben yine de haber vereyim kendimden :) Maşallah sübhanallah herşey çok iyi çıktı. Geç döllenme dolayısıyla 24 haftalık dedi. Haftasıyla uyumlu ve üstelik 650 gr 29 cm boyunda. Maşallah iki günde 100 gr almış miniğim. Ev yaradı bana. Ya da bebişler bu haftalarda çok hızlı büyüyor:)) Ayrıntılı fazla uzun sürmedi ancak 20 dakika. Çok güzel bir yaşta 3. çocuğu yapmışsın dedi :) Neden dedim, 35 yaşında doğurunca hücreler yenilenir, seni bir yirmi yıl aynı gençlikte tutar dedi :))) Adama çok güldüm :) Bunu da atlattık çok şükür, gerisi Rabbimin takdiri. İnşallah fitoş da güzel haberlerle gelir.

Son düzenleme:
Oglumun beşiği geldi çok mutluyum babasi kuruyor şimdi abla kizinin durumuna cok sevindim telden ayrintili yazamiyorum yarın deteyli konusuruz

Oglumun beşiği geldi çok mutluyum babasi kuruyor şimdi abla kizinin durumuna cok sevindim telden ayrintili yazamiyorum yarın deteyli konusuruz

hayırlı olsun canım :46::46::46::46: güle güle kullansın paşa :54:

Hadi gözün aydın canım. Güle güle kullansın Gökalpimiz :) Foto çek bize ilk beşiğimizi görelim :))

bir hıh da benden sana abla :63: bizim beşikleri saymıyon galiba :19::19::19:ayrıntılında kuzun çok iyiyimiş hadi gözün aydın kızçen 4 kiloya doğru yol alıyo galiba :34::34:

Hadi gözün aydın canım. Güle güle kullansın Gökalpimiz :) Foto çek bize ilk beşiğimizi görelim :))

teşekkür ederim ablacım salona koyduk yatak odamıza sokamadık bi kaç gün sonra toplucaz yatağımızı

günaydın teyzoşlar ve kuzucukları :3::3::3::3: biz geldik kızçemle veee biz büyümüşüz yaw en azından ben büyümüşüm sanki :9::9::9:son halimmm Eki Görüntüle 733162

maşallah kızına sivrilmiş artık :nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun canım :46::46::46::46: güle güle kullansın paşa :54:

bir hıh da benden sana abla :63: bizim beşikleri saymıyon galiba :19::19::19:ayrıntılında kuzun çok iyiyimiş hadi gözün aydın kızçen 4 kiloya doğru yol alıyo galiba :34::34:

teşekkür ederim canım sağlıkla doğsunlar ve mışıl mışıl uyusunlarr:16::16:

teşekkür ederim ablacım salona koyduk yatak odamıza sokamadık bi kaç gün sonra toplucaz yatağımızı

maşallah kızına sivrilmiş artık :nazar::nazar::nazar:

Teşekkür ederim canım sağlıkla doğsunlar ve mışıl mışıl uyusunlarr:16::16:

benim o sivrilene hala erkek diyen var :9::9::9::9: Gel 20 haziran gelde netleştirelim şu göbüşü :1::1::1:

Hıhhh size :) Hep fitoşun haberlerini beklemişsiniz ama ben yine de haber vereyim kendimden :) Maşallah sübhanallah herşey çok iyi çıktı. Geç döllenme dolayısıyla 24 haftalık dedi. Haftasıyla uyumlu ve üstelik 650 gr 29 cm boyunda. Maşallah iki günde 100 gr almış miniğim. Ev yaradı bana. Ya da bebişler bu haftalarda çok hızlı büyüyor:)) Ayrıntılı fazla uzun sürmedi ancak 20 dakika. Çok güzel bir yaşta 3. çocuğu yapmışsın dedi :) Neden dedim, 35 yaşında doğurunca hücreler yenilenir, seni bir yirmi yıl aynı gençlikte tutar dedi :))) Adama çok güldüm :) Bunu da atlattık çok şükür, gerisi Rabbimin takdiri. İnşallah fitoş da güzel haberlerle gelir.

ablammm gnadınnnnn maşşallah sana ve kızçene nede güzel topladı kndini herşey yolunda çok şükürrrr :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

fatmikimm hayırlı olsunnn bebikommm gökalp kuzusu mışıl mışıl uyusunda büyüsün içinde :16::16::16::16::16:

günaydın teyzoşlar ve kuzucukları :3::3::3::3: biz geldik kızçemle veee biz büyümüşüz yaw en azından ben büyümüşüm sanki :9::9::9:son halimmm Eki Görüntüle 733162

günaydın göbüşünü yediğimmm ne güzel olmuşsunuz diz öyle hem sen biliyon demi kasım annelerinde nehar var onada kız demişlerdi göbüşü aynı seninki gibiydi bu son gittiğinde erkek çıktı :9::9::9::9::9::9:

ama ben geldim güzel güzel haberler vermek için kimsecikler ortada yok... küstüm işte:19::19::19::19::19::19:

gülücüküm fitoşummmmmm ben burdayım bebikommmmm kerim erenle birlikte merak ediyoruz :54:

maşallah ablacım zeynebimize..... 2 günde ne yedin sen bize de söyle bari bilgimiz olsun.....:1::1::1::1:

benim de çok sürmedi dediğin gibi 20 dk.falan ama çok güzeldiiiiii:16::16::16::16:

allah hepimizi sağ salim evlatlarımıza kavuştursun inşallahhh:16::16::16:

ooooooo beşiğimiz gelmiş... hadi bakalım sıra gökalp te,beşik biraz beklicek onu ama olsun,sağlıkla gelsin de hiiiiiiççççççç önemli değil.... iyi günlerde büyüsün içinde inşallahhhhhh:16::16::16:

kız senin leblebi de büyümüş heeeeee maşallahhhh....:nazar::nazar:
artık ben burdayım diyo.....

günaydın annişkolarrrr yaaa ne kaa güzel serin ve yağmurlu bi hava varrrr böyle kapalı havada içim kasvet dolardı ama huzur doldu :16::16:

maşallah ablacım zeynebimize..... 2 günde ne yedin sen bize de söyle bari bilgimiz olsun.....:1::1::1::1:

benim de çok sürmedi dediğin gibi 20 dk.falan ama çok güzeldiiiiii:16::16::16::16:

allah hepimizi sağ salim evlatlarımıza kavuştursun inşallahhh:16::16::16:

ooooooo beşiğimiz gelmiş... hadi bakalım sıra gökalp te,beşik biraz beklicek onu ama olsun,sağlıkla gelsin de hiiiiiiççççççç önemli değil.... iyi günlerde büyüsün içinde inşallahhhhhh:16::16::16:

kız senin leblebi de büyümüş heeeeee maşallahhhh....:nazar::nazar:
artık ben burdayım diyo.....

teşekkür edeirm fitoşummm sağlıkla doğsunda bizde beşiğide beklerizzz

ablammm gnadınnnnn maşşallah sana ve kızçene nede güzel topladı kndini herşey yolunda çok şükürrrr :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

fatmikimm hayırlı olsunnn bebikommm gökalp kuzusu mışıl mışıl uyusunda büyüsün içinde :16::16::16::16::16:

günaydın göbüşünü yediğimmm ne güzel olmuşsunuz diz öyle hem sen biliyon demi kasım annelerinde nehar var onada kız demişlerdi göbüşü aynı seninki gibiydi bu son gittiğinde erkek çıktı :9::9::9::9::9::9

gülücüküm fitoşummmmmm ben burdayım bebikommmmm kerim erenle birlikte merak ediyoruz :54:

teşekkür ederim fulicim kurduk ya nasıl toplucam bilmiyorum hiç içimden gelmiyorrr :1::1:

$2013-06-11_20-48-15_838.jpg

cibinliğini tam takmadık ama işte böyle

teşekkür edeirm fitoşummm sağlıkla doğsunda bizde beşiğide beklerizzz

teşekkür ederim fulicim kurduk ya nasıl toplucam bilmiyorum hiç içimden gelmiyorrr :1::1:

kuzum toplama neden topluyodun kalsın bırak üstüne ser bir çarşaf sıkı sıkı arada havalandırırsında bence tabi sen biliyosun yoksa :34::34:

Eki Görüntüle 733206

cibinliğini tam takmadık ama işte böyle

ayyyyyyyyyyyyyy çok güzemiş yaaaaaaa :52::52::52::52::52::52::52:

günaydın göbüşünü yediğimmm ne güzel olmuşsunuz diz öyle hem sen biliyon demi kasım annelerinde nehar var onada kız demişlerdi göbüşü aynı seninki gibiydi bu son gittiğinde erkek çıktı :9::9::9::9::9::9:

tatlım ama ona 11 haftada kız demişler bana 16. Haftamda ben kızımdan umutluyum :9::9::9::9:

ehhhhhh çok ısrar ettiniz anlatalım bariiiii:1::1::1:

dün gittik5buçukta muayeneye girdiiiiiikkkkkk... ve başladı dr.amcamız ölçümlere........ağzı,burnu,gözleri,midesi,kalbi,diyaframı,damarları,elleri,ayakları,parmakları,damarları,sırtı,omuriliği,ciğerleri,beyni,kulakları........... aklınıza gelebilecek herşeyini inceledik.... Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki herşeyi normal çıktı....:16::16::16::16:

elini gösterdi,bi yumruk yapıyo bi açıyo....sonra ayak tabanını gösterdi,kurban olduğum o minik ayağının altını öpesim geldi:16::16::16:
yüzünü yan profilden gördük,burnu ne büyük ne küçük,normal dedi,zor tuttum kendimi gülmemek için....

benim eşimin burnu büyüktür,k.validem de hep der,neyini beğendin sen bunun diye,ben de burnunu derim...çok gülerler... eşim de hep burnu sana benzesin der... orda gülmek geldi içimden zor tuttum...sağlıklı olsun da rabbim onu ne güzel yaratmış....:16::16::16:

yüzünün tam resmini almak istedi dr. ama hep kollarıyla yüzünü kapattı o anda....:1::1: herşey tamam ama ense ve kafasının arkasını ölçüm yapamadı dr.,çünkü bi türlü dönmedi veeeeeee onun için 2 hafta sonra tekrar ayrıntılımız var:46::46::46::46::52::52::52::52:
suyum plasenta herşey normal....paşam haftasıyla uyumlu maşallah...

gelelim rahim ağzına,detaylıda tekrar ölçtü,baskı hissi var mı kasıklarda dedi,yok dedim iyi burda bi aralık gibi bişey vardı dedi tam anlamadım ben tabi,o kapanıyo dedi... rahim ağzı uzunluğu 3.17 çıktı,geçen haftaya göre kısalmış ama anlamadım dr. bi sorun var demedi... ilaç ne kullanıyosun dedi,magnorm dedim,tamam günde 2 kez içmeye devam et dedi,2 hafta sonra rahim ağzına tekrar bakalım dedi.... inşallah bi problem çıkmaz,bunu takipte dr. şimdi... rahat olmak istiyorum ama aklımı da kurcalıyo bazen....sizlerin kaç çıkıyo rahim ağzı ölçtürenler varmı hiç?dua edelim birbirimize.......:16:

kuzum toplama neden topluyodun kalsın bırak üstüne ser bir çarşaf sıkı sıkı arada havalandırırsında bence tabi sen biliyosun yoksa :34::34:

ayyyyyyyyyyyyyy çok güzemiş yaaaaaaa :52::52::52::52::52::52::52:

ya kuzum yatak odama şu an sığmıyor salonda duruyor misafir gelince hoş olmaz öyle dicekler görmemişin bi çocuğu olmuş tutmuş beşiğini salonun ortasına koymuş:52::52::52::52::52:

Back