Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ıyyy o beni mahfetti işte bu gidişte lazım olursa dicem şurup versin

oyyy kıyamam çok çekmiş canııııı git yapta ye hemen
evett çok istedi canım. dün yapçaktım iş yerinde kalınca yapamadım. bugün Allahtan bi zeval olmazsa yapıcam

kabakta severim ama bak onada kıyma lazım marketten alıyım bari az bişi

etçi seniiiiii

iremmmm ay hikayeyi baştan sona okudum. ne kadar soğuk kanlı bi anneymiş valla helal olsun. allahım bize de böle kolay doğumlar nasip etsin. kızı ile vedalaşma sahnesinde çok duygulandım, gözlerim doldu.

zaten bu aralar böle ota kuşa ağlıyom. sabah da gelin adayı olan bi arkadaşımla benim düğünü konuştuk. babamın evden çıkarken kuşak bağlamasını ve düğün dağılırken onları arkada bırakıp gitmeyi anlatırken sesim titredi, gözlerim doldu çok duygusallaştım ben...
yalnız benim kocamdan doğum koçum neyim olmaz benimki küt der bayılır, bi de onla uğraşmak zorunda kalırız

nefes almayı bil koça falan gerek yoktur bence Bende o ruh niye yok ya hiç duygulanmadım ben yahu Ama çok güzel ve korkutmadan bahsetmiş üstüne hurmayı biliyodum ama son zaman demekki yanfiri inip çıkcaz merdivenleri aklımda olsun püf noktalarını aldım , ne de olsa benim herifte hayır yok çarpışmaya bel bağlayamam normal doğum için

kilo ve yemek konuşulmuş....:44::44::44:

ben kilo konusuna hiç girmesem iyi olcaktı ama bende 70 kilo olmuşum yaaaaaaaa

fuli hani sen diyon ya doğuma vinçle gitcem diye... ben de seni yakalıcam galiba bu gidişle....

anlamadığım aşırı yemiyorum,normalde çok az yemek yerim ben,millet benim yediğimle aç kalır yani o derece şimdi az biraz arttırdım sadece o da süt et falan ama bu kilolar aldı başını gidiyo
haftaya şeker yüklemesi var o yüzden yarından itibaren şekeri kesicem,meyveyi bile çok çok az yiycem,yani 1 hafta diyet yapcam...ekmeksiz et,yoğurt,peynir,sebze,yumurta,süte sarcam bakalım ne olcak... sadece kahvaltıda ekmek yemeyi planlıyorum umarım başarırım...
yemek konusuna gelince ben henüz ne yapacağımı düşünmedim...
k.validem de yok,olsaydı ona giderdik yemeğe,yalnız kaldık

kızlar böyle yırtık dondan fırlar gibi olucakta bişi sorcam 24 haziranda biz 19+4 olucaz tetenoz asısı vurulabiliriz demi :44::44::44::44:

sağlık ocağından kadın aradıda hala kayıt yaptırmadım die dedim gidince asımda yaptırıcam ikide bir izin alamıyom 24 haziranda gel artık dedi

akşam iş başı yapacaksın artık mecburen :)

ben çıkyıorum kızlarr karnımı doyurup hooopp dersee çok oyalandım bugün

HOşçakalın

güle güle canım yine gelll

aynen annem bursalı ama ot filan pek sevmem et favorimdir

benim kocamda diyoki girmem lazım mı doğuma girmesem olmaz mı filan diyip duruyo çok komik

yaptırabilirsin bende pazartesi giderim diyorum bende 19+3 olcam o gün

Son düzenleme:

tabi canım ben de yaptırdığımda 20.haftanın içndeydim yani 19+... lardaydım... sende o zman yaptır kuzum...

yaptırırsın benide çağırdılar ama ben haftaya pazartesi gidicem ayın 17sinde 22. haftaya başlarken

yaptırabilirsin bende pazartesi giderim diyorum bende 19+3 olcam o gün

tabi canım ben de yaptırdığımda 20.haftanın içndeydim yani 19+... lardaydım... sende o zman yaptır kuzum...

yaptırırsın benide çağırdılar ama ben haftaya pazartesi gidicem ayın 17sinde 22. haftaya başlarken

çok sağolun bebeklerim o zaman ben 24 haziran pazartesi işe gelmeden hem kaydımı hem asımı halledeyim

fitoşum şeker yüklemesinden önce diyet yapmak mı gerekiyor. bayağı protein ağırlıklı beslenmeye dönücen sen.

valla tatlım 20-23. haftalar arası olunuyor diye biliyom ama, dr. una bi danış istersen.

güle güle canım yine gelll

aynen annem bursalı ama ot filan pek sevmem et favorimdir

benim kocamda diyoki girmem lazım mı doğuma girmesem olmaz mı filan diyip duruyo çok komik

benimki de tırsıyo. işin kötüsü bırak doğuma girmeyi, ben dışarda nasıl beklicem diyo bi de. dokuz doğurcakmış o.

aaaaa eşimin o halini düşününce bile gözlerim sulanıp burnum sızladı. ya ben bugün çok duygusalım kızlar. ağlak bi şey oldum çıktım

bizim hastanede bildiğim kimseyi almıyolar doğuma....

zaten eşim girsin istemem,ben acı çekerken o çok üzülüyo,onu öyle görünce ben de kötü olurum...

ama amcamın kızı hastane personeli geçen onunla konuştuk,doğuma giderken bana haber ver ben geleyim dedi...tamam dedim....

ben devlette yapıcam büyük ihtimal,çünkü devlet hastanesi yeni yapıldı,çok donanımlı özelden daha güzel,araştırma hastanesi gibi.... o yüzden sancı odasına dahi kimse giremiyo ama kuzenim personel olduğu için en azından o girsin yoksa canım sıkılır zaman geçmez... tabi ben bunları normal doğuma göre söyledim... sezeryan olursa yine kuzenim girer

kuzu giderim artık 19+4 te 20 olmuş oluyoruz zaten

doğum hikayesi paylaşmış iremiom öyle uykm varki okuyamadım bi açılım okuycam

bu arada ben eşim girmek istemez die tahmin ediyodum geçen muhabbeti oldu görümceme dedim sen girermisin resim çekersin falan dedi ben seve seve girerimde abim girmek ister dedi bende dedim yo sanmıyorum neyse eray geçen ne dese beğenirsin bende giricem doğuma he hem fotoğrafçı gelicek zaten bizim çekmemize gerek yok dedi dedims en eminmisin geliceğine eminim tabi yanlızmı bırakıcam sizi dio ii dedim son dakka cayarsan bu babayiğitliğini vururum yüzüne

eşim muhtemelen benim o çektiğim acıya dayanamaz ben kusarken bile başımdan ayrılmıyodu elinden bişi gelmiyince de sinir oluyodu
kız geçen kınaya gittim ya ben gelin ağlamadı benim kadar zor tuttum kendimi millet gülmesin diye

fitoşum şeker yüklemesinden önce diyet yapmak mı gerekiyor. bayağı protein ağırlıklı beslenmeye dönücen sen.

canım diyet değilde şekerli gıdalardan uzak dumak gerekiyomuş 1 hafta öncesinden... çünkü şekeri yüksek çıkartıyomuş,aldatıcı oluyomuş dediler...hem bebişime faydası olur bol proteinnnn.......
kız biz egeliyiz normalde ot,sebze bayılırım da ben hamilelikte ete sardım iyi mi ama kırmızı et...

birde dünki halimi görcektiniz deli gibi peynir istiyo bu ara canım,eşim gitmiş bir sürü peynir almış,koca tabağı çektim önüme,ekmeksiz nasıl yiyorum...

kuzu 5 ten sonramı gidiceksiniz doktoraaaa bize ne zaman hbr verirsinnn

kuzu 5 ten sonramı gidiceksiniz doktoraaaa bize ne zaman hbr verirsinnn

canım saat 5 te randevumuz,ama biraz erken hastanede olcam,çünkü3 ayrıntılı yapcam ilk gelenden başlıcam almaya dedi,önce gelen kapar hesabı... o yüzden 4buçukta hastende olayım diyorum,ama 3 te çıkcam biraz işlerim var...

size anca yarın sabah dönebilirm kuzum... çünkü evde netim yok ve telefonumda da internetim bitmiş
sabah 9da gelirim nasipse....

olsun kuzum siz iyi olunda biz sabah sevinirizzzzzz

ya o değilde bu ebeler neden bu kadar sıkıştırıyor kayıt için :44::44::44::44::44::44::44:

kaydını yaptırmazsan ceza alıyomuş sağlık ocakları galiba bana ilk hamileleikte aile hekimim demişti netleşince gel kaydını yapalım yoksa bizim başımız ağrır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…