Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sağol kuzum benim......

geçmiş olsun senin neyin var neden rahatsızlandın?grip falan mı?aman dikkat et kendine...

yok kuzu dün çok gergindim herşeyde üst üste geldi...sonra sancılandım kıvrandım durdum sınıfta...en sonunu da müdür yardımcımız patlattı..sınıfa çıktım bir güzel ağladım rahatladım...

serabım geçmiş olsun bacımmm

sağol kuzum..

bende gittim baktım gördüm kuzu mobilyaya döndük ama biz alana kadar kırk kere fikir değiştirececiğimizi bildiğim için ona da kesin gözüyle bakmıyorum yan...

valla ben bişeyi beğendiysem kolay kolay değiştirmem fikrimi daha iyisi varmıdır diyede araştırmam çok şükür sevdiğim bi huyumdur

doğru diyosun.... bizim de henüz yok arabamız,almayı düşünüyoruz ama o da senede bi defa 2 günlük tatile gideriz anca,onda da koynuma yatırırım oğluşumu...

annemler.kvalidemlerle aynı yerdeyiz... beşiği evden çıkarmıcam yani... bi bakayım bende .... fikrim çok değişir ama belli olmaz...

ah canım kıyamam sana ben... takma sen kimseyi kafana,okulda bu hafta bitiyo bak,rahatlıcaksın dinleniceksin...üzme kendini de bebişini de...

zaten taktığım okul sonrası olan işlerdi kuzum...seminer konusu vermişler her okula... bizim okulda da benden başka bir öğretmen yok ya...bu halimle getirmiş seminer konusunu bana iteklemişler... yapmam değil hiç bir zaman görevden kaçmadım kaçmamda...ama bu halimle araştır düzenle rapor ya ve onca milletin karşısına çık sun...yine yaparım...ama müdür yardımcısının söyleme tarzı o kadar ağrıma gitti ki anlatamam...

kendim de öyleyim ama çocuk olunca çok fikir değiştirir hale geldim...benim gibi eşimde çok değişti...

biz çok sabitiz çok şükür kocam çok karışmaz zaten onu özellikle maddi boyutu ilgilendirir

bizde alcaz sözde ama ne zaman bilmiyorum şimdi bende çalışmazken araba zor bu aralar

anladım canım..

haklısın tabi bu hamile halinle zor olur,birde neden bula bula seni bulmuşlar....

boşver canım sen takma kafana o da bitip gidecek,sonra rahat bi nefes alıcaksın inşallah.....

biz çok sabitiz çok şükür kocam çok karışmaz zaten onu özellikle maddi boyutu ilgilendirir

bizde alcaz sözde ama ne zaman bilmiyorum şimdi bende çalışmazken araba zor bu aralar
bakalım bizim de belli değil de bi umut işte... bi sağ salim doğum yağalım da o sonraki iş...

aynen arabadan önce çocuk doğsunlar sağsalim arabada alınır evde

Sen beğenmiştin ama evine getirdiğin kısmını ya unuttum ya da kaçırdım canım, seninki de hayırlı olsun bakalım :)

okulda 40 tane öğretmen var kuzum..birde dalga geçerek ben sana ödül olsun diye verdim demez mi? zaten bu hafta yorulacağım kadar yoruldum nerdeyse okuldaki herkesiin notları elimden geçti...ama yok yetmemiş demek ki?

okulda 40 tane öğretmen var kuzum..birde dalga geçerek ben sana ödül olsun diye verdim demez mi? Zaten bu hafta yorulacağım kadar yoruldum nerdeyse okuldaki herkesiin notları elimden geçti...ama yok yetmemiş demek ki?

sende bu halimle ödül istemiyorum sizde kalsın deseydin içine attığın sana zarar millet yaptığın iyiliğin farkında değilse yanlış anlamada bir yerden sonra iyilik olmaktan çıkar .......

okulda 40 tane öğretmen var kuzum..birde dalga geçerek ben sana ödül olsun diye verdim demez mi? zaten bu hafta yorulacağım kadar yoruldum nerdeyse okuldaki herkesiin notları elimden geçti...ama yok yetmemiş demek ki?

insanlar kasten yapıyo sanki... bi arkadaş ta çıkıp demiyo,serap hamile,bu görevi ben üstlenebilirm diye....

sende bu halimle ödül istemiyorum sizde kalsın deseydin içine attığın sana zarar millet yaptığın iyiliğin farkında değilse yanlış anlamada bir yerden sonra iyilik olmaktan çıkar .......

işte buna kızdım canım sinirden çıktım sınıfta ağladım bir güzel...karışmayacağım artık hiç birşeye herşeyi bana iteklediler..inanın sınıfım ikinci katta..günde belki 20 defa o merdivenlerden inip çıkıyorum..inip çıktıkça sancılarım artıyo..

insanlar kasten yapıyo sanki... bi arkadaş ta çıkıp demiyo,serap hamile,bu görevi ben üstlenebilirm diye....

dün kendi zümreme diyorum ki bu halde ben nasıl hazırlayacağım..hocam in aşağı söyle durumunu..bilmiyorlar mı benim durumumu...söyle değiştirsinler ama bana da vermesinler diyo..sinirden boğazına çökesim geldi bir an..indim aşağı söyledim...ilk başta kem küm ettiler işte sana ödül olsun diye verdik dedi...bende son haftaymış ben rapor almayı düşünüyorum rahatsızım dedim bu şekilde olursam rapor alcam dedim çıktım..artık ne yaparlar bilmem..bugün dananın kuyruğu kopar...

ya başkasının ona değil bana verin demesini beklemiyorum ben bu zamanda kendim için yaparım garantisini vermem aıkçası belki bencillik olarak göreceksiniz bu lafımı , ama hiç bişeyide içimde tutmam söylemen iyi olmuş olmadı alırsın rapor son hafta kimi tatilinden çağırırlar onların bileceği iş olur herkes kebap sana bu halinde cefa ay çok sinirlendim

Günaydın kızlar ve güzel yeğenlerimmm.

Serapcım, her kurumda var öyle bir hödük demek ki. Ya da ben anlamıyorum, hamilelere özel bir zıtlıkları mı var? Üzme kendini canım...Uzun bir tatil seni bekliyor inşallah.

İremcim, maşallah göbüşün iyice büyümüş son resimden sonra :) Valla hamilesin kız sen :))

Fatmacım, beşiğin gerçekten çok güzelmiş. Boş ver el ne derse desin dursun öyle kurulu:)

Fitoşcum, sonuçlarının iyi çıkmış olmasına çok sevindim. Maşallah kırkbir kere.Ben ağzına burnuna baktığını fark etmedim bile, en son sordum baktım dedi. Açıkçası benim doktorumun ultrasonu daha net gösteriyordu :) Benim kilosunu ölçmeyi unuttu kalktıktan sonra tekrar yatırdı geri :) Senin tombik kaç gr mış. Kesin almış başını gidiyordur o sıpacık :) İki günde ne yedim valla her sabah bir bütün ekmeğin içine bol bol kaşar doğrayıp fırına veriyorum. Ekmek yumuşuyor kaşar da eriyor ancak o zaman istemeye istemeye de olsa yiyebiliyorum. Yanında koca bir bardak süt. Bir de ben bu hafta pekmezi hep kşıkla yedim. Üstüne her seferinde sıcak su içtim. Siz de bir kaseye koyun pekmezi, içine de bir kaşık atın dolaba. Kpağını her açtığınızda atın bir kaşık :) Ben pekmeze bağlıyorum ki burda çok topiklerde okudum pekmez bebeğe kilo aldırır diye. Ama fazlası da zararlı olabilir. Ben ayrıca kestane balı yiyorum her sabah. Onun dışında çok da düzenli yediğim söylenemez. Yoğurt bulgur pilavı mercimek salata idare edip gidiyorum işte.

akşam eşime dedim zaten son hafta rapor alabilirim diye..hayırdır dedi..sancılarım çok fazla bu şekilde olursam gidemem dedim artık..bakalım ne diyecekler bugün imza işi var karneler imzalanacak söyler artık ne olduğunu...

teşekkür ederim ablacım valla bilmiyorum ne olur toplarmıyız toplamazmıyız bilemedim biraz dursun ama insanın hoşuna gidiyor

abla ben pekmez yesem fil gibi olurum heralde çok kilo alırım

kızçene çok sevindim abla bak nasılda büyüyo prenses

canım sen al raporunu çekil ne halleri varsa görüsnler,sonuçta sen uyadın değilmi....
iremin dediği gibi kimi çağırıyolarsa çağırsınlar....

benim paşa da maşallah 490 gr. olmuş
1 hafta önden gidiyodu ya zzten.. aynı devam...
kilosu önemli değil sağlıklı olsun da....

kaşar gerçekten çok faydalıymış... ben de doğal pekmez yiyorum her sabah ama haftaya şeker yüklemem olduğu için bu hafta yemiycem... inşallah bi sorun çıkmaz da yiyebilirm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…