- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.961
Oglumun beşiği geldi çok mutluyum babasi kuruyor şimdi abla kizinin durumuna cok sevindim telden ayrintili yazamiyorum yarın deteyli konusuruz
Oglumun beşiği geldi çok mutluyum babasi kuruyor şimdi abla kizinin durumuna cok sevindim telden ayrintili yazamiyorum yarın deteyli konusuruz
Hadi gözün aydın canım. Güle güle kullansın Gökalpimiz :) Foto çek bize ilk beşiğimizi görelim :))
Hadi gözün aydın canım. Güle güle kullansın Gökalpimiz :) Foto çek bize ilk beşiğimizi görelim :))
günaydın teyzoşlar ve kuzucuklarıbiz geldik kızçemle veee biz büyümüşüz yaw en azından ben büyümüşüm sanki son halimmm Eki Görüntüle 733162
hayırlı olsun canımgüle güle kullansın paşa
bir hıh da benden sana ablabizim beşikleri saymıyon galiba ayrıntılında kuzun çok iyiyimiş hadi gözün aydın kızçen 4 kiloya doğru yol alıyo galiba
teşekkür ederim ablacım salona koyduk yatak odamıza sokamadık bi kaç gün sonra toplucaz yatağımızı
maşallah kızına sivrilmiş artık
Teşekkür ederim canım sağlıkla doğsunlar ve mışıl mışıl uyusunlarr
benim o sivrilene hala erkek diyen varGel 20 haziran gelde netleştirelim şu göbüşü
ama ben geldim güzel güzel haberler vermek için kimsecikler ortada yok... küstüm işte
Hıhhh size :) Hep fitoşun haberlerini beklemişsiniz ama ben yine de haber vereyim kendimden :) Maşallah sübhanallah herşey çok iyi çıktı. Geç döllenme dolayısıyla 24 haftalık dedi. Haftasıyla uyumlu ve üstelik 650 gr 29 cm boyunda. Maşallah iki günde 100 gr almış miniğim. Ev yaradı bana. Ya da bebişler bu haftalarda çok hızlı büyüyor:)) Ayrıntılı fazla uzun sürmedi ancak 20 dakika. Çok güzel bir yaşta 3. çocuğu yapmışsın dedi :) Neden dedim, 35 yaşında doğurunca hücreler yenilenir, seni bir yirmi yıl aynı gençlikte tutar dedi :))) Adama çok güldüm :) Bunu da atlattık çok şükür, gerisi Rabbimin takdiri. İnşallah fitoş da güzel haberlerle gelir.
günaydın teyzoşlar ve kuzucuklarıbiz geldik kızçemle veee biz büyümüşüz yaw en azından ben büyümüşüm sanki son halimmm Eki Görüntüle 733162
ama ben geldim güzel güzel haberler vermek için kimsecikler ortada yok... küstüm işte
maşallah ablacım zeynebimize..... 2 günde ne yedin sen bize de söyle bari bilgimiz olsun.....Hıhhh size :) Hep fitoşun haberlerini beklemişsiniz ama ben yine de haber vereyim kendimden :) Maşallah sübhanallah herşey çok iyi çıktı. Geç döllenme dolayısıyla 24 haftalık dedi. Haftasıyla uyumlu ve üstelik 650 gr 29 cm boyunda. Maşallah iki günde 100 gr almış miniğim. Ev yaradı bana. Ya da bebişler bu haftalarda çok hızlı büyüyor:)) Ayrıntılı fazla uzun sürmedi ancak 20 dakika. Çok güzel bir yaşta 3. çocuğu yapmışsın dedi :) Neden dedim, 35 yaşında doğurunca hücreler yenilenir, seni bir yirmi yıl aynı gençlikte tutar dedi :))) Adama çok güldüm :) Bunu da atlattık çok şükür, gerisi Rabbimin takdiri. İnşallah fitoş da güzel haberlerle gelir.
ooooooo beşiğimiz gelmiş... hadi bakalım sıra gökalp te,beşik biraz beklicek onu ama olsun,sağlıkla gelsin de hiiiiiiççççççç önemli değil.... iyi günlerde büyüsün içinde inşallahhhhhhOglumun beşiği geldi çok mutluyum babasi kuruyor şimdi abla kizinin durumuna cok sevindim telden ayrintili yazamiyorum yarın deteyli konusuruz
maşallah ablacım zeynebimize..... 2 günde ne yedin sen bize de söyle bari bilgimiz olsun.....
benim de çok sürmedi dediğin gibi 20 dk.falan ama çok güzeldiiiiii
allah hepimizi sağ salim evlatlarımıza kavuştursun inşallahhh
ooooooo beşiğimiz gelmiş... hadi bakalım sıra gökalp te,beşik biraz beklicek onu ama olsun,sağlıkla gelsin de hiiiiiiççççççç önemli değil.... iyi günlerde büyüsün içinde inşallahhhhhh
kız senin leblebi de büyümüş heeeeee maşallahhhh....
artık ben burdayım diyo.....
ablammm gnadınnnnn maşşallah sana ve kızçene nede güzel topladı kndini herşey yolunda çok şükürrrr
fatmikimm hayırlı olsunnn bebikommm gökalp kuzusu mışıl mışıl uyusunda büyüsün içinde
günaydın göbüşünü yediğimmm ne güzel olmuşsunuz diz öyle hem sen biliyon demi kasım annelerinde nehar var onada kız demişlerdi göbüşü aynı seninki gibiydi bu son gittiğinde erkek çıktı:9
gülücüküm fitoşummmmmm ben burdayım bebikommmmm kerim erenle birlikte merak ediyoruz
teşekkür edeirm fitoşummm sağlıkla doğsunda bizde beşiğide beklerizzz
teşekkür ederim fulicim kurduk ya nasıl toplucam bilmiyorum hiç içimden gelmiyorrr
günaydın göbüşünü yediğimmm ne güzel olmuşsunuz diz öyle hem sen biliyon demi kasım annelerinde nehar var onada kız demişlerdi göbüşü aynı seninki gibiydi bu son gittiğinde erkek çıktı
kuzum toplama neden topluyodun kalsın bırak üstüne ser bir çarşaf sıkı sıkı arada havalandırırsında bence tabi sen biliyosun yoksa
ayyyyyyyyyyyyyy çok güzemiş yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?