- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.021
kızlar tünaydın nasılsınız.
ankaradan mal geldi ambara, onun sayımı yerleşimi faturası derken anca geldim, azcık ara verdim işime şimdi...
ne yapıyosunuz, şöle bi geçmişe bakayım, fitoş ne yapmış, sizler ne yapmışsınız..
Kızlar ben kaçtım okul saatim gelmiş dayanmış kapıma...herkes kendine iyi baksın...
serap merhaba canım, geçmiş olsun ve ne olur stres yapma kendine. başta milli eğitim olmak üzere her resmi kurumda kendini çok akıllı sanan memurlar var. işi başkasının üzerne yıkmaya çalışan, iş kakalamaya çalışan.Biz geldik kızlar kuzumla beraber...dün biraz rahatsızlandık ve geçirdiğim en berbat günlerden birisiydi diyebilirim...neyse atlattık gitti şükürler olsun...devamı inşallah bugün gelmez...
gelelim sizlere...alıntı yaptım ama nere gitti anlamadım üşendim geriye dönmeye....
fitoşşşşşş herşey güzel çıkmış...kuzum kuzunu görmüşsün bir heyecan basıyo zaten o anda...hiç bir kelime onu anlatamaz...sağlıklıymış ya boş ver fotoyu falan....
fatmikim beşik harika kuzu..bizde mobilyaya döndük...artık alıncaya kadar tekrardan fikir değiştirmezsek...
sudemerve canım seninde herşey normal çıkmış gözün aydın artık stres edip tansiyonunu fırlatma bence...kuzular artıkın bizi üzmüyo...gelişimleri herşeyleri normal mevlama binlerce kere şükürler olsun...
unuttuklarım varsa kusura bakmayın..kafam şu an bi milyon...gece hiç uyuyamadım sancıdan...
fitoşummmm. gözün aydın canım, yirim ben senin oğluşunun kolunu budunu, minik buynunuehhhhhh çok ısrar ettiniz anlatalım bariiiii
dün gittik5buçukta muayeneye girdiiiiiikkkkkk... ve başladı dr.amcamız ölçümlere........ağzı,burnu,gözleri,midesi,kalbi,diyaframı,damarları,elleri,ayakları,parmakları,damarları,sırtı,omuriliği,ciğerleri,beyni,kulakları........... aklınıza gelebilecek herşeyini inceledik.... Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki herşeyi normal çıktı....
elini gösterdi,bi yumruk yapıyo bi açıyo....sonra ayak tabanını gösterdi,kurban olduğum o minik ayağının altını öpesim geldi
yüzünü yan profilden gördük,burnu ne büyük ne küçük,normal dedi,zor tuttum kendimi gülmemek için....
benim eşimin burnu büyüktür,k.validem de hep der,neyini beğendin sen bunun diye,ben de burnunu derim...çok gülerler... eşim de hep burnu sana benzesin der... orda gülmek geldi içimden zor tuttum...sağlıklı olsun da rabbim onu ne güzel yaratmış....
yüzünün tam resmini almak istedi dr. ama hep kollarıyla yüzünü kapattı o anda....herşey tamam ama ense ve kafasının arkasını ölçüm yapamadı dr.,çünkü bi türlü dönmedi veeeeeee onun için 2 hafta sonra tekrar ayrıntılımız var
suyum plasenta herşey normal....paşam haftasıyla uyumlu maşallah...
gelelim rahim ağzına,detaylıda tekrar ölçtü,baskı hissi var mı kasıklarda dedi,yok dedim iyi burda bi aralık gibi bişey vardı dedi tam anlamadım ben tabi,o kapanıyo dedi... rahim ağzı uzunluğu 3.17 çıktı,geçen haftaya göre kısalmış ama anlamadım dr. bi sorun var demedi... ilaç ne kullanıyosun dedi,magnorm dedim,tamam günde 2 kez içmeye devam et dedi,2 hafta sonra rahim ağzına tekrar bakalım dedi.... inşallah bi problem çıkmaz,bunu takipte dr. şimdi... rahat olmak istiyorum ama aklımı da kurcalıyo bazen....sizlerin kaç çıkıyo rahim ağzı ölçtürenler varmı hiç?dua edelim birbirimize.......
Zeynep narinimize maşallah ablacım, iki günde 100 grHıhhh size :) Hep fitoşun haberlerini beklemişsiniz ama ben yine de haber vereyim kendimden :) Maşallah sübhanallah herşey çok iyi çıktı. Geç döllenme dolayısıyla 24 haftalık dedi. Haftasıyla uyumlu ve üstelik 650 gr 29 cm boyunda. Maşallah iki günde 100 gr almış miniğim. Ev yaradı bana. Ya da bebişler bu haftalarda çok hızlı büyüyor:)) Ayrıntılı fazla uzun sürmedi ancak 20 dakika. Çok güzel bir yaşta 3. çocuğu yapmışsın dedi :) Neden dedim, 35 yaşında doğurunca hücreler yenilenir, seni bir yirmi yıl aynı gençlikte tutar dedi :))) Adama çok güldüm :) Bunu da atlattık çok şükür, gerisi Rabbimin takdiri. İnşallah fitoş da güzel haberlerle gelir.
günaydın teyzoşlar ve kuzucuklarıbiz geldik kızçemle veee biz büyümüşüz yaw en azından ben büyümüşüm sanki son halimmm Eki Görüntüle 733162
anammm bi leblebi yutmuş solucan daha...iremim artık tam hamiş gibi görünüyosun bacım...
hoşgeldn canımcım yorulmuşsun yine iyiyiz canım ne olsun sohbet muhabbet konuşuyoruz
bana kolaylık yapmışsınız çok çene çalmamışsınızzz
serap merhaba canım, geçmiş olsun ve ne olur stres yapma kendine. başta milli eğitim olmak üzere her resmi kurumda kendini çok akıllı sanan memurlar var. işi başkasının üzerne yıkmaya çalışan, iş kakalamaya çalışan.
çok kafanı bozarlarsa rapor alırsın, baksınlar başlarının çaresine.
fatmam çookkk güzel rüya gibi bi beşik olmuş. oğluşun da içine yatınca tamamlanmış olcak tablo. güle güle kullanın canım.
..
çok yorulmadım bu sefer canım gelen mal diğer siparişlere göre daha azdı.
ama ben de oda arkadaşım beyfendiye sinir oldum. 15 gündür bu siparişlerin geleceği belli kalkmış sabah izin almış.. geç geldi. Allahtan gelen mütahit iyi de idare ettim...
canım benim çok sağol.........ben de senin minnoşunu yerim.......bana kolaylık yapmışsınız çok çene çalmamışsınızzz
serap merhaba canım, geçmiş olsun ve ne olur stres yapma kendine. başta milli eğitim olmak üzere her resmi kurumda kendini çok akıllı sanan memurlar var. işi başkasının üzerne yıkmaya çalışan, iş kakalamaya çalışan.
çok kafanı bozarlarsa rapor alırsın, baksınlar başlarının çaresine.
fatmam çookkk güzel rüya gibi bi beşik olmuş. oğluşun da içine yatınca tamamlanmış olcak tablo. güle güle kullanın canım.
fitoşummmm. gözün aydın canım, yirim ben senin oğluşunun kolunu budunu, minik buynunumaşallah kilosu da çok yerinde, rahim ağzı ile ilgili şeyi de çok düşünme önemli acil bi şey olsaydı hemen söyler ve müdahale ederlerdi. bi de düzenli takiptesin allah korusun bi şey olsa artık her şeyin bi çözümü var, üzme tatlı canını...
Zeynep narinimize maşallah ablacım, iki günde 100 grbundan sonra evden daha güzel beşlersin kızçeni...
anammm bi leblebi yutmuş solucan daha...iremim artık tam hamiş gibi görünüyosun bacım...
canım benim çok sağol.........ben de senin minnoşunu yerim.......
şimdi rahim ağzı yetmezliği topiğine de baktım yazdım... orda çok daha vahim durumda olanlar varmış ama bebeklerini kucaklarına almışlar... eğer bir problem olursa da allah korusun ama onun da çaresi varmış... dikişle sonuna kadar gidebiliyomuş...hatta 40 haftalık hala bekleyenler varumut oldu bunlar bana...inşallah bi problem çıkmaz...
fitoş sen böyle bi sorun yaşadın mı canım çok fazla üstünde duruyosun
canım ilk bebeğimi 17. haftada kaybettim ya.....
onda enfeksiyon yüzünden su kesesi delinmiş dediler ama son kontrolde açılma başlamıştı...öyle demişti dr.....
o yüzden korkum benim...
ya canım tedbir güzel bişi ama evham yapma dışardan söylemesi kolay gelir diyebilirsin ama kötüyü düşündükçe kötüyü çağırırsın felsefesine inanıyorum ben o yüzden herşeyde içimi ferah tutmaya çalışıyorum sende artık doktorunun dediklerine güven daha sakin ol stres hem sana hem oğluna zarar
canım inan ben çok fazla kafama takmıyorum,sadec bilmediğim bi konu olduğu için tedbir amaçlı araştırıyorum...şuan ölçümlerde çıkan normal bi değer ama süper bi değer değil,bi nevi sınırın az üstünde...
eğer evlatlarımızın bu dünyada yiyecek kemeği varsa nasıl olsa doğacaklar ama,kötü tecrübeyi insan bastıryo ama unutamıyo malesef... ilkinde inan son güne kadar bebeğim yaşıycak dedim... aklımdan asla kötü bişey geçmedi ki o kadar üstüste gelen kötü durumlara karşı bile... ama olmadı.. yani demek istediğim şu ki biz ne dersek diyelim herşey nasip işi tabi psikolojinin de etkisi vardır ama nasipten ötesi yok...
sizlerle paylaşmamın ya da diğer topiğe yazmamın sebebi ise umut bulmak ve paylaşmak... ve bu gerçekten işe yarıyo... yoksa ben yapım gereği bişeyleri anlatmazsam içime atarım... ki herkes böyledir ve o insanı daha çok yıpratır...
mesela diğer topiğe yazdıktan sonra çok kötü durumda olup bebeğini kucağına alanları gördükçe çok mutlu oldum ve kafam rahatladı,yapmam gerekenleri öğrendim...
tekrar diyorum benim çok şükür büyük bi problemim yok ama tedbirli olmam da şart... bu gerçekten çok ince bi konu bunu bi çok defa konuşmuştuk...çünkü hiç bir belirti vermiyo,ihmal edlmemesi şart... kübra da demişti defalarca uyarmıştı bizi hatırlarsınız,mutlaka sorun doktorunuza diye....
tabiki paylaşcaksın ben senin için üzülüyorum canımcım tabiki yüzyüze olmadığımız için neyi ne kadar takıyosun yada kendini yıpratıyorsun anlamıyorum yazışma ortamında duygu paylaşımı kısıtlı oluyor malum inşallah hiç bişşeycik olmucak tosun paşana beni en çok senin üzülmen üzerr beni sakın yanlış anlama sıkıldığım yada kızdığım için değil bebeğim
biliyorum canım sıkılmadığını... ve burdaki herkesin en ufak bir sıkıntıda birbirimize destek olcağını gayet iyi biliyorum...
ben kafama takılan şeyleri çok araştırır çok dilime dolarım... araştırır araştırır anlatırım,bi zman sonra sıkılırım,ben bile unuturum...şimdi de aynı durum mevcut işte...siz bana he deyin geçin yeter.... eşim hep öyle yapıyo....
he diorum ve kocaman öpüyorum seni bebekimbide sarılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?