- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.901
İnşallah güzel poz verir yaa benimki uyuyodu sıpa uyanık olsa daha güzel olurdu. İNşallah seninki hareketli olur. Dün internette okumutum bebekler en çokakşam 7 ile 10 arasında hareketli oluyormuş
inşallah güzel poz verir yaa benimki uyuyodu sıpa uyanık olsa daha güzel olurdu. Inşallah seninki hareketli olur. Dün internette okumutum bebekler en çokakşam 7 ile 10 arasında hareketli oluyormuş
anca o zaman bir yerimiz yer görüyo dermişim
İnşallah güzel poz verir yaa benimki uyuyodu sıpa uyanık olsa daha güzel olurdu. İNşallah seninki hareketli olur. Dün internette okumutum bebekler en çokakşam 7 ile 10 arasında hareketli oluyormuş
hehehehhe aynen bende uzandığım zaman daha çok tekmeliyo otururken o kadar olmuyor
rosesis bugün fitoş gidecek ya inşallah onun kuzusu güzel poz verir diyorum bende yarın gitmeden tatlımı yer de giderim uyanık olsun gülümsesin bize :)
yök ü arayacağım daa iremin de dediği gibi kimse net bir şey bilmiyor kii...
fatmiş naparsın nasılsın kuzu?
sen beni iyi anlarsın canım :) başvuru yapabiliyoruz ama yök ten teknik öğretmen belgesi almak mı gerekiyormuş öyle bir şeyler varr bunun için sırf ankara yolu görünmesin bana bu halimle nasıl giderim bir belge için
günaydın kızlar ve minik yavrular............
kızlar kan ilacı sizde ishal gibi bi etki yaptımı. benim kabızlık sorunum bitti hapı kullanmaya başlayınca, valla ben çok memnunum da bi terslik yoktur di mi:44:
hehehehhe aynen bende uzandığım zaman daha çok tekmeliyo otururken o kadar olmuyor
rosesis bugün fitoş gidecek ya inşallah onun kuzusu güzel poz verir diyorum bende yarın gitmeden tatlımı yer de giderim uyanık olsun gülümsesin bize :)
fulicimmmm sanadaq günaydınn kuzum kaçırdığım yerleri okuyamadım bi selam veriyim dedim
teşekkürederim bitanemmm ben masamdaki işleri toplamaya çalışıyorum çok işim var bugün sskları yapan arkadasta senelik izinde bende ara ara bakıyorum size sayfa açık ama
sen nasılsın mavişimmm oğluşun nasılll
iyiyim bebeğim ya özel işlerim daha çok günlerde onların peşinden koşuyorum oğlum çok sakin hiç hareket hissetmiyorum kasığım agrıyor bugünlerde rahim yukarı çekilirken oluyormuş
sende yavastan yap kuzu işlerini yormadan benimde ofiste heryer heryerde kimse gelmesede toplasam bugün die bakınıyorum
yerim ben o oğluşları kızçeleriii
ohh mamişimizi yedik doyduk uzun zamandır yemek istediğim bişeyi buldum yedimmm çok mutluyum
öylemi valla ben balık hafızalı oldum kusura bakmayın fitoşda yesin gitsin bugun sude de gidicekti naptı gittimi acaba inş güzel pozlarla gelirsiniz ben avatarıma oğluşumu koydum alttaki resimle aynı pozu vermiş sıpa :))
afiyet bal şeker olsun gökalpe löp löp et olsunn
ayran içtim bi mayıştım bi mayıştımmmm içim uyuyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?