Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

İnşallah güzel poz verir yaa benimki uyuyodu sıpa uyanık olsa daha güzel olurdu. İNşallah seninki hareketli olur. Dün internette okumutum bebekler en çokakşam 7 ile 10 arasında hareketli oluyormuş

İnşallah güzel poz verir yaa benimki uyuyodu sıpa uyanık olsa daha güzel olurdu. İNşallah seninki hareketli olur. Dün internette okumutum bebekler en çokakşam 7 ile 10 arasında hareketli oluyormuş

verir canım sen bi çiklot ye giderken hareketli olur :)) okuduğun şey çok doğru en azından benim için akşamları daha hareketli özellikle gece yattığımda dönüp duruyo karnımın içinde :)))

anca o zaman bir yerimiz yer görüyo dermişim

hehehehhe aynen bende uzandığım zaman daha çok tekmeliyo otururken o kadar olmuyor

rosesis bugün fitoş gidecek ya inşallah onun kuzusu güzel poz verir diyorum bende yarın gitmeden tatlımı yer de giderim uyanık olsun gülümsesin bize :)

aynen benimki de o saatlerde showa başlıyo,iremin de dediği gibi anca o saatlerde uzanıyorum çünkü

ay kuzum napıyım ya bizim bu okulun staj işi vardı onu halletmeye gittim geldim

öylemi valla ben balık hafızalı oldum kusura bakmayın fitoşda yesin gitsin bugun sude de gidicekti naptı gittimi acaba inş güzel pozlarla gelirsiniz ben avatarıma oğluşumu koydum alttaki resimle aynı pozu vermiş sıpa :))

fulicimmmm sanadaq günaydınn kuzum kaçırdığım yerleri okuyamadım bi selam veriyim dedim

teşekkürederim bitanemmm ben masamdaki işleri toplamaya çalışıyorum çok işim var bugün sskları yapan arkadasta senelik izinde bende ara ara bakıyorum size sayfa açık ama

sen nasılsın mavişimmm oğluşun nasılll

iyiyim bebeğim ya özel işlerim daha çok günlerde onların peşinden koşuyorum oğlum çok sakin hiç hareket hissetmiyorum kasığım agrıyor bugünlerde rahim yukarı çekilirken oluyormuş

iyiyim bebeğim ya özel işlerim daha çok günlerde onların peşinden koşuyorum oğlum çok sakin hiç hareket hissetmiyorum kasığım agrıyor bugünlerde rahim yukarı çekilirken oluyormuş

sende yavastan yap kuzu işlerini yormadan benimde ofiste heryer heryerde kimse gelmesede toplasam bugün die bakınıyorum

yerim ben o oğluşları kızçeleriii

senin bebiş de pek tatlı annesiii maşallah ortalık bebek resmi kaynasa böyle ne güzel olur dimi :)

bende yemek yapıyorum kızlar bu sular yine kesilmiş deli ediyolar beni Yaz geldi sanki su kıtlığı var kesip duruyolar insan bi haber verir dimi

ayran içtim bi mayıştım bi mayıştımmmm içim uyuyo resmen

bende sırf uyumamak için ayran içmiyorum yoğurt yemiyorum. AKşamları ya cacık ya çorba vs o şekilde tüketmeye çalşıyorum yoğurdu gündüz dinç olmam lazım

kızlar ben 67 oldum yaa kilolar arttıkça benim canım sıkılıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…