- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.921
yorulmadım da canım uyku düzenim bozulunca kafam bi hoş avare avare bakıyom etrafaoluy bitanemmmm snede dün yarı nöbet yapmışsın çok yoruldun mu ballı lokmammm
yok bebeğim kirazı önceden beri yiyom ondan deil. hatta üzülmüştüm ben kivi bitti diye. onun yerine ilaç geldiaslında kabız ediyor ama yediklerinle alakalı belki nötr ledin durumu ben yaşamadım sıkıntısını ama yediklerime dikkat ediyorum o anlamada kiraz falan mı yedin kız
anammm benim minnakım korktu senin güçlü erkektentabi ya benim paşam süpermen gibi güçlü olcak.....
çok tatlı ama yaaaaaaaa dimi?
kaslı erkekim benimmmmmm
benim bi arkadaşım son 4 ay klasik müzik dinleti bebişine, çocuk doğduğunda klasik müzik duyunca hemen uyuyodu akşamları... işe yarıyo yaniooohhhhh açtım oğluma klasik müzik relax relax iş yapıyoruz
günaydın fitoşcummmmmm
valla banada magnezyum ishal gibi bişey yaptı sanırım gayet mutluyummm
senin bebiş de pek tatlı annesiii maşallahortalık bebek resmi kaynasa böyle ne güzel olur dimi :)
bende yemek yapıyorum kızlar bu sular yine kesilmiş deli ediyolar beniYaz geldi sanki su kıtlığı var kesip duruyolar insan bi haber verir dimi
oohhh afiyet bal şeker olsun, Gökalp e türk kası olsun löp löpohh mamişimizi yedik doyduk uzun zamandır yemek istediğim bişeyi buldum yedimmm çok mutluyum
ayyyy çok gıcıktır o ben de izmirdeyken daha bi sinir olurdum yaz günü kesilince. burda çok kesilmiyor ama, burda da haber vermiyolar. ben yedek kova tutuyom dolusenin bebiş de pek tatlı annesiii maşallahortalık bebek resmi kaynasa böyle ne güzel olur dimi :)
bende yemek yapıyorum kızlar bu sular yine kesilmiş deli ediyolar beniYaz geldi sanki su kıtlığı var kesip duruyolar insan bi haber verir dimi
bi de klasik müzik dinliyon bacımayran içtim bi mayıştım bi mayıştımmmm içim uyuyo resmen
bende sırf uyumamak için ayran içmiyorum yoğurt yemiyorum. AKşamları ya cacık ya çorba vs o şekilde tüketmeye çalşıyorum yoğurdu gündüz dinç olmam lazım
kızlar ben 67 oldum yaa kilolar arttıkça benim canım sıkılıyoo
bende sırf uyumamak için ayran içmiyorum yoğurt yemiyorum. AKşamları ya cacık ya çorba vs o şekilde tüketmeye çalşıyorum yoğurdu gündüz dinç olmam lazım
kızlar ben 67 oldum yaa kilolar arttıkça benim canım sıkılıyoo
yorulmadım da canım uyku düzenim bozulunca kafam bi hoş avare avare bakıyom etrafa
yok bebeğim kirazı önceden beri yiyom ondan deil. hatta üzülmüştüm ben kivi bitti diye. onun yerine ilaç geldi
anammm benim minnakım korktu senin güçlü erkektendedim korkma daha emziği ağzında
benim bi arkadaşım son 4 ay klasik müzik dinleti bebişine, çocuk doğduğunda klasik müzik duyunca hemen uyuyodu akşamları... işe yarıyo yani
ben de magnezyuma başladım canım 2 günde bir içiyom. ama kürtajdan sonra da içmiştim ben magnezyumu o zaman bi şey yapmamıştı. ben kan hapımdan bildim. ama dedim ya memnunum bu durumdan...
serabın bebişi gibi çoookkkkk rahatlıyommm.. karnımın şişi bilem indi.
hadi ya yaz günü suların kesilmesi de iğrenç bişi yaa
bende akşama biber dolması yapacaktım kıyma çıkarmayı unutmuşum
hadi ya yaz günü suların kesilmesi de iğrenç bişi yaa
bende akşama biber dolması yapacaktım kıyma çıkarmayı unutmuşum
oohhh afiyet bal şeker olsun, Gökalp e türk kası olsun löp löp
ayyyy çok gıcıktır o ben de izmirdeyken daha bi sinir olurdum yaz günü kesilince. burda çok kesilmiyor ama, burda da haber vermiyolar. ben yedek kova tutuyom dolu
bi de klasik müzik dinliyon bacımuykun dağılana kadar aç bi roman havası
ayyy ben direk 71,8 ile başladığım için hamişliğe hiç yorum yapmıyımmmAllahtan şu saate kadar kilosuz kapattım haftaları ama bundan sonra allah bilir
ayyyy çok gıcıktır o ben de izmirdeyken daha bi sinir olurdum yaz günü kesilince. burda çok kesilmiyor ama, burda da haber vermiyolar. ben yedek kova tutuyom dolu
ayyy ben direk 71,8 ile başladığım için hamişliğe hiç yorum yapmıyımmmAllahtan şu saate kadar kilosuz kapattım haftaları ama bundan sonra allah bilir
keşke bende öyle yapsaydım kafamı taşıyamıyorum suan o derece bastı uyku
bebikom dayan akşama güzelce dinlenirsin
sen hangi kan hapını kullnaıyosun kuzum beni mahfetmişti kullanamıyorum ben suan 29 haziranda gitmeden kan sayımı yaptırıcam tekrar ona göre bakıcak doktorum durumuma :18::18::18::18:
ben de magnezyuma başladım canım 2 günde bir içiyom. ama kürtajdan sonra da içmiştim ben magnezyumu o zaman bi şey yapmamıştı. ben kan hapımdan bildim. ama dedim ya memnunum bu durumdan...
serabın bebişi gibi çoookkkkk rahatlıyommm.. karnımın şişi bilem indi.
kıymasız yap canım öyle de güzel oluyor
yedek kovam vardı dün eşim olmadığı için dolduramadık bugünde bitti tabi ama bidonlarda var suyum yine susuz kalmadım da iş yaparken çeşmeden akması lazım.
üst beden grubum da sıkmaya başladı beni sadece göbek değil yaniKiloyu durduramam daa boğazımı da tutamıyorum sürekli bir şeyler yemek istiyorum eşim de ye ye diyo oğlana yarayacak ya
kıymasız yap canım öyle de güzel oluyor
yedek kovam vardı dün eşim olmadığı için dolduramadık bugünde bitti tabi ama bidonlarda var suyum yine susuz kalmadım da iş yaparken çeşmeden akması lazım.
üst beden grubum da sıkmaya başladı beni sadece göbek değil yaniKiloyu durduramam daa boğazımı da tutamıyorum sürekli bir şeyler yemek istiyorum eşim de ye ye diyo oğlana yarayacak ya
ay harbiden heee çocukla birlikte bende uyudum burda yeter bu kaaaaa basımda ağrıycak gibi bugün biteydi iyiydi
akşama ben de dolma yapçam. pazardan beri aşeriyom. ama zeytinyağlı yapçam ben. içine kabak ve patlıcan da koycam
benim eşim de ilk üç ay o kadar çok kustum kiii, şimdi ne yersem yiyim sesini çıkarmıyor. gerçi ben hala eskisi gibi yiyemiyom da. ama giderek volüm artıyo bende
biber dolmasını kıymanın hatrına yiyorum ben o yüzden kıymasız yapsam 10 gün sürünür eşimde çok sevmiyor başka bi yemek bulurum artık bende napiyim
o volüm daha da artacak hamilelik takvimine baktım bir ya da iki hafta sonrası için daha da kilo alacağım yazıyorduu bir de uyku durumu geri geliyormuş yer içer yatarım sonra da yerimden kalkamam heralde
anladım canım o zaman taze fasülye yap ya daaa türlü olabilir ..
tubiş gibi bizde dolma canavarıyızz
hausmann ferrum fort benimki canım...
eğer ihtiyaç duyarsa dr. şurubunu iste canım, o, o kadar yapmıyor.
bence de bitsin, eve gideyim dolma yapayım hemenvalla kaynak maynak tencere ocaktan indiği gibi yicem hemen
akşama börülce salatası yapıcam fasuülye olmaz yanına ama kabak yapabilriim bugün yemek lafını erken açtık sanki
:)) acıktık galibaa ondandırr benim yemekler pişiyor ve kurt gibi iaçım
ay ben tıka basa tokum ama telaş yaptım kaç gündür annemde hazır hazır yiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?