- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.741
bende istiyorum o resmi görmek yaaaaaa bana neee babaneneeeeeee :84::84::84::84::84::84::84:
canım kafaları kesersem bi anlamı olmaz amafacebooka gelsen gruba değil ama beni ekle silersin sonra
kızlar bişey sorcam size , bu bebek şampuanı yağı kremi falan hangi markayı tavisye edersiniz ben karar veremedim alıcaktım emin olamadım varmı bilen?
facedeme kuzummm erayı biliyon domuzzzzsen burdan özelden gönder olmazzz mıııı yeriim göbüşünüü
sende mi düğündeydin ablacım bizde izmitte düğündeydik
o annemlerin suçu ablacım hatlarım belli olmasın diye kocaman kocaman elbiseler aldılar bana eski kafa işte göbeğim belli olmucakmış sen daha ii bilirsin annelerin tavırlarını
ben sana bişey anlatıyımda gül düğünde bizim bi tanıdık var kadın eski ebe emekli filan yakaladı beni göbeğimi yokluyor 6-7 aylık bu filan diyo yok dedim korktum valla çatı muayenesi de yapacak sandım düğünün ortasında
kızlar bişey sorcam size , bu bebek şampuanı yağı kremi falan hangi markayı tavisye edersiniz ben karar veremedim alıcaktım emin olamadım varmı bilen?
Hahaha bana da yaptılar aynısını :) Karnımın kıpırdadığını gören bir el attı :)Evet eskilerde öyle bir inanış vardır. hamilenin göbeği görünmesi iyi değil derler. Olsun bol olunca daha rahat oluyor kıyafetler. Ben akşam patladım resmen. Pantolonum çok sıktı. Biz Lastik işin tesislerindeydik siz?
ama ben de istiyorum fotooooooooooooo
canlarım özel mesaj kutusunda foto ekleme yok maalesef bi gün yüzümü karartırım koyarım buraya
olur cnm..
sen benim mail adresimi eklemedin mi canım davet gelmedi bana_?
canım pek kullanmıyorum ben onu akşam eve gidincede unuttum bi kaç gün sonrada izmit filan bu hafta içi eklerim inşallah
anladım cnm... ne zman istersen
o ağrılar çok normal canım endişelencek bişey yok sana tavsiyem çok zorlamadığı sürece dayanmaya ilaç falan alma boşuna geçirmiyo çünkü tecrübeyle sabit ..basım ağrıdı bu ara pek sık ağrıyor
o ağrılar çok normal canım endişelencek bişey yok sana tavsiyem çok zorlamadığı sürece dayanmaya ilaç falan alma boşuna geçirmiyo çünkü tecrübeyle sabit ..
ay her yerim ağrıyo ya baya yorulmuşum ben
abla inanmıyorum bizde ordaydıkkkk tühhh be fotodan anlamadın tabi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?