- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.761
Dalinden asla vazgeçmem :) İki çocuğumu da onunla on yaşına kadar yıkadım:) Ne kokusundan ne kalitesinden vazgeçmem. Aslında anne adayları abartıyor bazı topiklerde yok onda o var yok bunda bu var.... Ona bakarsnız arap sabunuyla yıkasanız yine kapacağını kapacak.
al benden de o kadar,kendimi bi ton hissediyorum.....
ve gözüm sadece uykuda.......
Yok anlamadım be kuzum. Ayy nasıl bir fırsat kaçırmışım. Üç düğün vardı orda akşam. Tüh yaa. bizimki 19 da başlamıştı.
bilindik eski bir marka olabilir aslında :))
kız otobüste uyumuşum kocam neredeyse horluyodun diyo resmen dalmışım rüya gördüm
ne güzellllllll.......
bende eve gidince yemek yiyip hemen yatcam.. başım da ağrıyo benim de fulya gibi...
bacakların üst kısımlarındaki ağrı magnezyum eksikliğinden mi bir bu sabah oldu 2-3 kere yatakta dönerken kramp girer gibi oluyo :44::44::44::44:
bacakların üst kısımlarındaki ağrı magnezyum eksikliğinden mi bir bu sabah oldu 2-3 kere yatakta dönerken kramp girer gibi oluyo :44::44::44::44:
kramplar magnezyumdan oluyor canım
ben bayadır çekiyorum o ağrıyı dr magnezyum verdi biraz daha rahatım sanki alakalı olabilir yani druna bir sor istersen dayanılmıyo otururken kalkarken yatakta dönerken kabus gibi(
evet bildiğin kemiklerim ağrıyo ay sonuna randevum var şimdilik dayanıyorum az bucuk o zamana ne olur bilemem gidince doktoruma söylerim bende
büyük ihtimal o yüzden canım , doktora kadar yediğin yoğurt süt miktarını arttır bence
ooooo gözün aydın canım... ben de burda gördüm manava ama almadım sera diye.... zaten annem geçen seneden dolaba koymuş 1 poşet kalmış onu yedim nefsim köreldi....yemeğimde yok kuzu
bu arada böğrülce buldummm yuppiii izmirden getirdilerrrr
Fuli sen mi soruyordun bebişler ne zamandan sonra duyabilir diye bugün hamilelik takvimine yazmışlar bana duyar diye , seninkide başlamıştır aramızda bişey yok
ooooo gözün aydın canım... ben de burda gördüm manava ama almadım sera diye.... zaten annem geçen seneden dolaba koymuş 1 poşet kalmış onu yedim nefsim köreldi....
aynen öyle canım,ben 1 aydır magnezyum kullanıyorum... bi kaç gündür de günde 2 ye çıkardım ama hala çok ağrıyo bacaklarım,kalçamdan itibaren dizlerime kadar,artık kendimi baya ağır hissediyorum.. yolda bile yürürken bazen aniden ağrı giriyo... ben sonlarda ne olcam hiç bilmiyorum,demekki bende baya bi magnezyum eksikliği varmış...
yoğurt ayran ne bulsam tüketiyorum daha da özen göstereyim doktora kadar doğru dedin bebikom
oturduğum yerde bile giriyo ağrı en son dünden beri böyle evde uzanarak oturuyorum azalıyoda ofiste öyle değil işte bende doktora gidene kadar ağırlık veriyim süt yoğurt ayrana sorma son ayarımız nasıl olucak bende çok merak içindeyim :18::18::18::18:
ooooo gözün aydın canım... ben de burda gördüm manava ama almadım sera diye.... zaten annem geçen seneden dolaba koymuş 1 poşet kalmış onu yedim nefsim köreldi....
aynen öyle canım,ben 1 aydır magnezyum kullanıyorum... bi kaç gündür de günde 2 ye çıkardım ama hala çok ağrıyo bacaklarım,kalçamdan itibaren dizlerime kadar,artık kendimi baya ağır hissediyorum.. yolda bile yürürken bazen aniden ağrı giriyo... ben sonlarda ne olcam hiç bilmiyorum,demekki bende baya bi magnezyum eksikliği varmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?