- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.701
bu arada ben dün akşam dondurma yedikten sonra eseslı bi tekme yedimmm seğirme falan değildi yani sağlam yedimmm
bakalım bir daha ne zamana kısmet olucak
hadi bakalım devam bölümlerini çekmeye demekki paşa hoşlandı dondurmadanben o pıt pıtı hiç hissetmiyom ha geçen ki düğünden beri direk hareket ettiğini farkediyom , ille bir gariplik edecek zilli
Herkes kayboldu bi tarafa...
he kuzu büyümüş minnakım parçaladı parçaladı gösterdi doktorum...eşime diyor ki doktorum babası bak bu da ayakları topuğuna varana kadar gösterdi...çok eğlenceliydi...birde renkli olsaydı süper olurdu...
bende kaç gündür bişey hissetmiyodum dün çok dinledim kendimi tık yok yüreğimi ferah tutum dedim akşam dalmışım oturduğum yerde eşim dondurma getirdi istemsizde yedim he neyse bi 15 dk sonra yedim tekmeyi küt die
senin zilli de maşşallahı var ilk günden beri özel oldu bebiş ne anasını üzdü ne belirti verdi
ben burdayım kuzummmm
bende kaç gündür bişey hissetmiyodum dün çok dinledim kendimi tık yok yüreğimi ferah tutum dedim akşam dalmışım oturduğum yerde eşim dondurma getirdi istemsizde yedim he neyse bi 15 dk sonra yedim tekmeyi küt die
senin zilli de maşşallahı var ilk günden beri özel oldu bebiş ne anasını üzdü ne belirti verdi
ben burdayım kuzummmm
bende burdayım kuzu çekirdek çitliyom
ayyyyyyyy çok heyecanlı bir an önce yarın akşam olsun da biz de görelim yavrumuzu..........
bizim hastanenin 4 boyutlu diye biliyorum ben inşallah öyledir.......:44::44::44:
ben burdayım kuzummmm
benim kızım çok akıllı teyzesi tam atasözlük yaşıyo2 gün arka arkaya düğün vardı ilk gün müziği duydu hareketlendi düğünü gördümü oynuycak anlaşılan önceden top gibi hissediyodumda şimdi hareketleride anlaşılıyo ama sert değil ...............
bende cuma günü ilk kez çok şiddetli bi tekme hissettim normallerinden çok farklıydı
maşallah fulinin bebeği 18. haftada attı tekmeyi o dönemde herkes kolay kolay hissedemiyor
destekli yapıştırdı kuzum yoksa ben çoğu lüçük seğirmeyi bebek değildir die üstünde durmuyodum ama bu farklıydı
inşallah öyledir kuzum..bende hastne büyük dört boyutludur diye tahmin ediyordum ama değilmiş...şimdi araştırmadayım..maraşta var mı dört boyutlu diye..
maşallahhh oğlunaagüçlü olacak demekki
ben de şimdi baktım hastanenin sitesine 4 boyutluymuş...
ben de şimdi baktım hastanenin sitesine 4 boyutluymuş...
bizim normal randevumuza 19 gün ayrıntılımıza da 36 gün var
sayılı gün çabuk geçer kuzuuuuuuuummmmm......bizim normal randevumuza 19 gün ayrıntılımıza da 36 gün var
benim ki siteye göre cd de veriyomuş bak bende ona heyecanlanıyom göreli beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?