Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bu arada ben dün akşam dondurma yedikten sonra eseslı bi tekme yedimmm seğirme falan değildi yani sağlam yedimmm

bakalım bir daha ne zamana kısmet olucak

bu arada ben dün akşam dondurma yedikten sonra eseslı bi tekme yedimmm seğirme falan değildi yani sağlam yedimmm

bakalım bir daha ne zamana kısmet olucak

hadi bakalım devam bölümlerini çekmeye demekki paşa hoşlandı dondurmadan ben o pıt pıtı hiç hissetmiyom ha geçen ki düğünden beri direk hareket ettiğini farkediyom , ille bir gariplik edecek zilli

hadi bakalım devam bölümlerini çekmeye demekki paşa hoşlandı dondurmadan ben o pıt pıtı hiç hissetmiyom ha geçen ki düğünden beri direk hareket ettiğini farkediyom , ille bir gariplik edecek zilli

bende kaç gündür bişey hissetmiyodum dün çok dinledim kendimi tık yok yüreğimi ferah tutum dedim akşam dalmışım oturduğum yerde eşim dondurma getirdi istemsizde yedim he neyse bi 15 dk sonra yedim tekmeyi küt die

senin zilli de maşşallahı var ilk günden beri özel oldu bebiş ne anasını üzdü ne belirti verdi

Herkes kayboldu bi tarafa...

ben burdayım kuzummmm

ayyyyyyyy çok heyecanlı bir an önce yarın akşam olsun da biz de görelim yavrumuzu..........

bizim hastanenin 4 boyutlu diye biliyorum ben inşallah öyledir.......:44::44::44:

benim kızım çok akıllı teyzesi tam atasözlük yaşıyo 2 gün arka arkaya düğün vardı ilk gün müziği duydu hareketlendi düğünü gördümü oynuycak anlaşılan önceden top gibi hissediyodumda şimdi hareketleride anlaşılıyo ama sert değil ...............

bende burdayım kuzu çekirdek çitliyom

ayyyyyyyy çok heyecanlı bir an önce yarın akşam olsun da biz de görelim yavrumuzu..........

bizim hastanenin 4 boyutlu diye biliyorum ben inşallah öyledir.......:44::44::44:

inşallah öyledir kuzum..bende hastne büyük dört boyutludur diye tahmin ediyordum ama değilmiş...şimdi araştırmadayım..maraşta var mı dört boyutlu diye..

bende cuma günü ilk kez çok şiddetli bi tekme hissettim normallerinden çok farklıydı
maşallah fulinin bebeği 18. haftada attı tekmeyi o dönemde herkes kolay kolay hissedemiyor

bende cuma günü ilk kez çok şiddetli bi tekme hissettim normallerinden çok farklıydı
maşallah fulinin bebeği 18. haftada attı tekmeyi o dönemde herkes kolay kolay hissedemiyor

destekli yapıştırdı kuzum yoksa ben çoğu lüçük seğirmeyi bebek değildir die üstünde durmuyodum ama bu farklıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…