Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

güzel bi buluşşşşşşş
ben de hemen bi ayran kapıp geliyorummmmmm................

bir de bizim evde ki tartı kafayı yemiş... bi çıkıyorum daha çok bi çıkıyorum daha az.... 2 kilo bile oynuyo...iyice saçmaladı....

ben geçen ay 3 kiloyu görünce bu ay dahada uçtum demiştim tartılmıyordum bile hafta sonu du bir çıkayım ayın yarısı doldu dedim ama bir baktım 300 gr görünüyo yok ya dedim bir ihtiyaç molası verdim 200 gr dedi hatta 100 gr dan daha kurtuldum tartı bozuldumu diye bende eşimin dambılları var önce onları tartıyom doğru galiba :44::44::44: bu arada ben bir haftadır arada maden suyu hüpletiyom hem faydalı dediler hemde yemekten sonra şişimi alıyo diye belki o şişliği aldı 3 kilonun hepsi kilo değildi diyorum bilemedim ama yiyin siz yoğurt ayran her türlü faydalı nihayetinde kiloyla alakalı bile olmasa , fitoşum sendende allah razı olsun bu arada beni semizotuyla tanıştırdın ya , yoğurtlu semizotu yemek hemde bulgur pilavım varsa en sevdiğim menü oldu resmen

biz geldikkkkk....
şimdi arkadaşlarla temmuz ve ağustos aylarının nöbetlerini ayarladık. ufff çok nöbet var bana. herkes için öle tabi de. çoğunluk doğum iznine ve yıllık izne çıkınca bazı haftalar 2 günde bir nöbetim olucak...

millet izne çıkınca sinir oluyor insan ofiste oturmaya

hoşgeldin canım,allah kolaylık versin sen yinede çok yormamaya çalış kendini,bugun kimse konuşmuyor sanırım herkesin iş yoğunluğu var :))

hiç aklıma gelmezdi önce dambıl tartıp sonra tartıya çıkmak dur. ben de bunu bi deniyim...ya ben neden hızılı kilo alıyorum böyle yaaaa.. şekerden çok korkuyorum haftaya şeker yüklemesi yapılcak o zmana kadar,şekeri keseyim şimdiden bari....
bir de prinç,patates te şekeri yükseltiyomuş.. bu hafta kendi, çapımda bi diyet yapsam iyi olur...

o zaman ben sana yeni bi semiz otu tarifi daha vereyim...
yapraklarını yedin ya semiz otunun,kalan saplarını doğra.... sonra tencerede soğanı az yağda kavur,üstüne 2 domates doğra semiz otlarını da at,tuz at kapağını kapat pişsin,sonra ister sıcak ister soğuk yoğurtla tüket... ekşi bi tadı oluyo pişince... 10dk. da hazır olucak bi yemek hem... istersen biraz piştikten sonra suyu varken az bişey pirinç te koyabilirsin...

Napıyonuz kızlar...Ben şimdi yemek yapacağım. Yardımcımız gelmedi bugün. Kuru fasülye yapacağım mecburen. Et yemiyorum bari o olsun :)

aklımda olsun ben o türü çok sevmiyom sevsem ıspanak yiycemde olmuyo görümcem yaparsa hazır yiyom

Ben bunu yaptım ama zorla yemiştim canım çok ekşi geldi bana. Ama ot yemeklerine ayrı bir merakım var. Yemesem de yapmaya bayılıyorum. Egelilerden değişik tarifler bekliyorum yanni

Ben bunu yaptım ama zorla yemiştim canım çok ekşi geldi bana. Ama ot yemeklerine ayrı bir merakım var. Yemesem de yapmaya bayılıyorum. Egelilerden değişik tarifler bekliyorum yanni

ben de o ekşiliğini seviyorum işte

ama içine pirinç katıp suyunu iyice çektirince ekşiliğini alıyo abla aklında olsun....

ben aklıma geldikçe tarif veririm sana...

ayy benim içim uyuyorr yyaa ablaaaa hiç halim yok yemek yapmaya

Bir mercimek bir pilav bir salata günü de kurtarır seni de tatlımmm:) Sıcaklardan mıdır gebelik ilerledi diyemi bilmem ama benim de gözlerim hep uykulu. Uyumamaya çalışıyorum çünkü gece çok zor uyuyorum bu seferde. Ne zaman izne ayrılacaksın, dinlen bari biraz. Ben yıllık iznimi almasaymışım doktor bana rapor verecekmiş uzun yol dolayısıyla...

bizdede yemekte bugün barbunya pilaki vardı , ama ben yazın sevmiyom allah günah yazmasında fasulyeyi taze fasulye olmadıkça ...

Ben de yaa. Taze fasulyeyi hiçbir şeye değişmem. Yarın alıp yapayım bari. Gerçi bende müthiş gaz sancısı yapıyor fasülyenin her türlüsü...Kuzu kulağı nedir nasıl yenir bilmiyorum :)

Fitoşcum, inşallah kaçırmam tariflerini. Ben pirinç de atmıştım ama ekşi geldi yine de.

benimki tamamen düğün yorgunluğu ablacım ama uyku dediğin gibi depo mu yapıyoruz nedir

abla ben sadece 1 hafta tatile çıkıcam ondada çeşmeye gidicez evde dinlenmek için izin almıcam çünkü çok fazla yıllık iznimm yok onların bi kısmınıda bebek doğduktan sonra kullanmak istiyorum

maden suyu için gaz için hem minerali faydalıymış hem işe yarıyo kuzu kulağı gibi bişey bizde ekşi otta derler ona , biz normal yemeğin yanında yeşillik gibi yeriz tere roka kuzukulağı herşeyi toplar koyar masaya annemde fitoşlar yemek türü bişeyini biliyo mu bilmem ben bilmiyorum,

fitoş senin kaşıntıları şu medacassol geçirdi mi çatlak olayı var mı bir sıkıntı falan ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…