• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Dalinden asla vazgeçmem :) İki çocuğumu da onunla on yaşına kadar yıkadım:) Ne kokusundan ne kalitesinden vazgeçmem. Aslında anne adayları abartıyor bazı topiklerde yok onda o var yok bunda bu var.... Ona bakarsnız arap sabunuyla yıkasanız yine kapacağını kapacak.

bilindik eski bir marka olabilir aslında :))

görebiliyomusunuz bebişmi :)))

$10062013129.webp

Yok anlamadım be kuzum. Ayy nasıl bir fırsat kaçırmışım. Üç düğün vardı orda akşam. Tüh yaa. bizimki 19 da başlamıştı.

aynen 3 düğün vardı biz açık havada olanlardan birindeydik oklu ailesini düğünüydü sonra eşimle beraber sahilde yürüdük diğer düğünlere baktık keşke dün ben resmi paylaşırken yer bildirseydim lastik iş diyeee

bacakların üst kısımlarındaki ağrı magnezyum eksikliğinden mi bir bu sabah oldu 2-3 kere yatakta dönerken kramp girer gibi oluyo :44::44::44::44:

bacakların üst kısımlarındaki ağrı magnezyum eksikliğinden mi bir bu sabah oldu 2-3 kere yatakta dönerken kramp girer gibi oluyo :44::44::44::44:

ben bayadır çekiyorum o ağrıyı dr magnezyum verdi biraz daha rahatım sanki alakalı olabilir yani druna bir sor istersen dayanılmıyo otururken kalkarken yatakta dönerken kabus gibi :((

kramplar magnezyumdan oluyor canım

ben bayadır çekiyorum o ağrıyı dr magnezyum verdi biraz daha rahatım sanki alakalı olabilir yani druna bir sor istersen dayanılmıyo otururken kalkarken yatakta dönerken kabus gibi :((

evet bildiğin kemiklerim ağrıyo ay sonuna randevum var şimdilik dayanıyorum az bucuk o zamana ne olur bilemem gidince doktoruma söylerim bende

Fuli sen mi soruyordun bebişler ne zamandan sonra duyabilir diye bugün hamilelik takvimine yazmışlar bana duyar diye , seninkide başlamıştır aramızda bişey yok :34:

yemeğimde yok kuzu
bu arada böğrülce buldummm yuppiii izmirden getirdilerrrr:16::16::16:
ooooo gözün aydın canım... ben de burda gördüm manava ama almadım sera diye.... zaten annem geçen seneden dolaba koymuş 1 poşet kalmış onu yedim nefsim köreldi....

aynen öyle canım,ben 1 aydır magnezyum kullanıyorum... bi kaç gündür de günde 2 ye çıkardım ama hala çok ağrıyo bacaklarım,kalçamdan itibaren dizlerime kadar,artık kendimi baya ağır hissediyorum.. yolda bile yürürken bazen aniden ağrı giriyo... ben sonlarda ne olcam hiç bilmiyorum,demekki bende baya bi magnezyum eksikliği varmış...:31::31::31:

Fuli sen mi soruyordun bebişler ne zamandan sonra duyabilir diye bugün hamilelik takvimine yazmışlar bana duyar diye , seninkide başlamıştır aramızda bişey yok :34:

evet bebeğim ben sormuştum konusuyorum hep artık daha sık konuşurum o zaman hatta sus anneee demek için indirir belki tepiği :9::9::9::9::9:

ooooo gözün aydın canım... ben de burda gördüm manava ama almadım sera diye.... zaten annem geçen seneden dolaba koymuş 1 poşet kalmış onu yedim nefsim köreldi....

aynen öyle canım,ben 1 aydır magnezyum kullanıyorum... bi kaç gündür de günde 2 ye çıkardım ama hala çok ağrıyo bacaklarım,kalçamdan itibaren dizlerime kadar,artık kendimi baya ağır hissediyorum.. yolda bile yürürken bazen aniden ağrı giriyo... ben sonlarda ne olcam hiç bilmiyorum,demekki bende baya bi magnezyum eksikliği varmış...:31::31::31:

oturduğum yerde bile giriyo ağrı en son dünden beri böyle evde uzanarak oturuyorum azalıyoda ofiste öyle değil işte bende doktora gidene kadar ağırlık veriyim süt yoğurt ayrana sorma son ayarımız nasıl olucak bende çok merak içindeyim :18::18::18::18:

yoğurt ayran ne bulsam tüketiyorum daha da özen göstereyim doktora kadar doğru dedin bebikom:34:

birde ne deyim sana yani hepinize , ben hamileleikle ilgili bir uygulama indirmiştim tele doğum sonrası kiloları vermekten bahsediyodu, o kısımda diyo ki bebeğini düzenli emziren ve kalsiyum ağırlıklı beslenenler daha çabuk veriyomuş kilo , bende şimşekler çaktı :28::28::28:kalsiyum kilo vermeye yardımcı yani almayada engel diye :9::9::9: ben eşim olmayınca salata olayını kaldırdım yoğurdu çok tükettim gitmeden önceki haftada fitoşun ayran aşından yapmıştım eşim başka çorba ben onu yemiştim , özeti işyerinde normal yemeğimi yiyorum ama evde yoğurt daha çok tükettim bu ay geçen ay 3 kilo almıştım bu ay 2 haftada sadece 200 gr artışım var ya yoğurt mucizesi bu yada doktorun dediği şişlik gaz gitti bende :60::60::60: tabi doktorun tartı bizim evdekiyle mutabık kalırsa ................

oturduğum yerde bile giriyo ağrı en son dünden beri böyle evde uzanarak oturuyorum azalıyoda ofiste öyle değil işte bende doktora gidene kadar ağırlık veriyim süt yoğurt ayrana sorma son ayarımız nasıl olucak bende çok merak içindeyim :18::18::18::18:

evet canım tabi kalsiyumu da artırmak lazım... ben bi de kaşar alayım bugün,evde yoktu....

benim özellikle akşama eve gidiyorum ya,tv. karşısına uzanıyorum önce sırt üstü,sonra döneyim diyorum,mümkün değil dönemiyorum... eşimin desteğiyle anca... ya da dönerken önce kalkıp oturuyorum sonra döneceğim tarafa yatıyorum ama o 1 saatlik dinlenmeden sonra hafifliyo,yatağa gidince o kadar ağrımıyo ama bu ara gece ayağıma kramp giriyo....:31::31::31:
şimdi bile yolda karınca adımlarla yürüyorum ki ben hızlı yürürdüm... çok değiştim ben çoooookkkkkkkkk:9::9: son aylarda eşim olmadan sokağa çıkamam herhalde...:1::1::1:

teşekkür ederim canımmmm:16::16:

Back