- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.721
ben bu ay hiç gün saymıyom ha kızçemle takılmak hoşuma gitti
sayılı gün çabuk geçer kuzuuuuuuuummmmm......
ayyyyyy inşallah bizimki de verir ya,evde doya doya izlerim.....
Seni gidi seniiii banada çok uzak gelmiyo gün nedense cinsiyeti öğrendik ondan herhalde özledim kuzumu ama öyle sabırsız değilim bu ara ileriki günlerde neler olur bilemem tabi
Benim bildiğimmm 4 boyutlu da veriliyo cd
oyyyy yawrum benimmm, maşallahhh fulim. darısı başıma. rüyamda 8-9 aylık olmuşum bebeğim bi tekmeliyo bi hareket ediyo anlatamam karnımda. ay çok güzel bi duyguydu. gerçek hayatta da bir an önce yaşasambu arada ben dün akşam dondurma yedikten sonra eseslı bi tekme yedimmm seğirme falan değildi yani sağlam yedimmm
bakalım bir daha ne zamana kısmet olucak
Herkes kayboldu bi tarafa...
siparişlerimin yarısını bitirdim geldim. bilgisayara girilmeleri kaldı.
ama ben süt içtim midem bulandı yinee unutmuştum ne güzel bulanmaları kusmaları
oyyyy yawrum benimmm, maşallahhh fulim. darısı başıma. rüyamda 8-9 aylık olmuşum bebeğim bi tekmeliyo bi hareket ediyo anlatamam karnımda. ay çok güzel bi duyguydu. gerçek hayatta da bir an önce yaşasam
serooo hoş geldin bacım. diğer yazını da alıntı almıştım ama kayboldu, anlamadım.
gözün aydın canım. doya doya izleseydin bebişini
kilosuna da boyuna da maşşallllhhh canım..
gelecek hafta pazartesi aşıya giderim perşembe zaten randevu sonrada 2 hafta sonra ayrıntılı olacak sonrada annannemize vuwwwwBiz şimdi acele ettiğimiz konu battaniyemiz papatyalarını yaptım bitti sayılır kaldı çimler bitirsekte annem arkasına kumaş geçirse diye yetiştirmem lazım acele değil vakit yavaş geçsede ben hızlansam hatta diye düşünüyom
siparişlerimin yarısını bitirdim geldim. Bilgisayara girilmeleri kaldı.
Ama ben süt içtim midem bulandı yinee unutmuştum ne güzel bulanmaları kusmaları
Oyyyy yawrum benimmm, maşallahhh fulim. Darısı başıma. Rüyamda 8-9 aylık olmuşum bebeğim bi tekmeliyo bi hareket ediyo anlatamam karnımda. Ay çok güzel bi duyguydu. Gerçek hayatta da bir an önce yaşasam
Serooo hoş geldin bacım. Diğer yazını da alıntı almıştım ama kayboldu, anlamadım.
Gözün aydın canım. Doya doya izleseydin bebişini
Kilosuna da boyuna da maşşallllhhh canım..
seni gidi seniiii banada çok uzak gelmiyo gün nedense cinsiyeti öğrendik ondan herhalde özledim kuzumu ama öyle sabırsız değilim bu ara ileriki günlerde neler olur bilemem tabi
benim bildiğimmm 4 boyutlu da veriliyo cd
bitirirsin kuzum sen daha zamanın varmış
hoşgeldin bebeikommm benim hala oluyo arada bulantım çok sinir
ne güzel rüya görmüşün öyle maşşallahhh o günleride görücez ballı lokmammm
hem sen bizim odamızı gördün mü kiii ?????
accayip canım sıkıldı yaaa öye böyle değil gözümün ucunda yaşım
ben bliyodum ama basıma geleceği ...
çocuğun doğumu 14 kasım gözüküyo ya annem ilk gnden beri tuturdu 8 kasımda doğur benim doğum die her seferinde güzel bi dille dedim annecim vakti zamanı gelince doğazak çocuk ha 8 kasım ha 14 kasım bunu şimdiden bilemeyiz keşke gelsede 8 kasımda doğsa die ama defalarca bu muhabbet oldu dünde bendeydi annem abbam eşim ben oğlanın eşyalarına bakıyodu yine dedi 8 kasımda gelicek dedim anne vakti zamanı gelince doğucak çocuk 8 i 14 dü 24 dü ne farkediyo doğurmuycammı sanki dedim neyse konu kapandı az önce faceden yazıyorum dün tekme yedim die sevinsin die yazdım güya yamzış bana kızmıştır sana bende dedim o niye yok ananesinin doğum gününde doğucak diyomuşta ben istemiyomuşum sanki ölüm yıldönümümüymüş bütün gece bunu kurmuş beni anlamıyomuş daha 5 ay var doğuma ALLAHIM yaa sağlıkla gelsin demiyoda tutturdu çok sinirlerim bozuldu
canım benim, bazen anneler ki biz kayananalardan alışkınız kapris yapabiliyolar umarım annen için geçici bi durumdur. sen yine de annenin kalbini kırmadan sakince üzüldüğünü, hamiş olduğun için hassas bi dönemde olduğunu dile getir. veya araya abini falan sok, o azcık destek olsun sana.
ayrıca ki inşallhhh normal doğum yaparsın (tabi gönlünden de geçiyosa) tamamen kısmet ne zaman olacağı.
mesela benim doğum günüm 4 aralık, bebişimin 7 aralık. şimdiden tembihliyom 4 aralıkta gelme diye, şakası tabi, ama kısmet bu bilemeyiz ki..
kuzum annem böyle benim hep ama herzaman işte bari bu dönemimde yapmasa kaç kere izzah ettim millet kaynanasından çeker ben hep annemden çekmişimdir allah eksik etmesin basımdan abime gelince hiç oralı olmaz onun faydası yoktur yani en basit örneği verdim anneme abimin eşi sezeryanla çocuğu 3 hafta önce doğurdu die amma kızmıştı şimdi benden ne istiyosun dedim normal doğum istiyorum allah nasip ederse bunu oda biliyo belki çocuk 7 aylık doğucak sen kendini niye şartlıyosun diyorum anlamıyo hayır ben 1 kere he tamam 8 kasımda doğucak desem 7 düvelden duyarsın fulya 8 kasımda doğum yapıcak die ne gerek var vakti zamanı geldiğinde sağlıcakla gelsin ne beni nede kendini strese sokuyo anlamıyorum ki kestim konuşmayı otursun kendi düşünsün azcık
Teyzelerimiz biz geldik ama fotosuz geldik...doktorumuzun chazı bozulmuş oradan resim alamadık..öğleden sonra getireceklermiş..eski cihazla baktı...ama kuzum çok büyümüş teyzeleri artık tümden göremedik ekranda..parçalayıp gösterdi doktorumuz..minnakımın atan kalbini bile en ince ayrıntısına kadar gördük...
gelelim ayrıntılı ultrasyonumuza...ben anlamadım nasıl ultrasyondu..dört boyutlu değilmiş sordum doktora.. eğer istersen üniversitede varmış randevu alalım dedi..bende istemedim neden istemedim bende bilmiyorum...Belki erzuruma giderim düşüncesi var bende herhalde...orada yaptırırım düşüncesi ağır bastırdı diye düşünyom..gelelim ikinci konuya biz ücret ödemedik...oğluşumun bütün organları tek tek incelendi doktor amcamız bir 20-25 dakika inceledi durdu herşeyi..canım sıkıldı nerdeyse yatmaktan birde üşüdüm odada klimayı açmışar dondum resmen....
çıkışta rapor verdiler...doktoruma götürdüm herşey güzel hiç bi sıkıntı yok dedi...15 gün sonra bekliyorum dedi...bende gelemeyebilirim dedim erzuruma gitme planım var şeklinde konuştum...tamam gelince haber et dedi..bi daha ki kontrolümüzde şeker yüklemesi yapılacakmış..bir de unutturma bana dedi kan sayımına tekrardan bakalım dedi.. okiş dedim çıktım odadan...
ne kaddan çenem düşmüş beeee...
senden sezeryan istiyo yani , dersin anne sen normal yapamazsın sezeryan olacak derlerse 8 kasım istiycem diye , yada hiç tepki vermiycen kendiliğinden kapanacak konu ..................
Günaydın kızlar. Sero, gözün aydın; güzellikle atlatmışsın ayrıntılıyı maşallah. Bebeğin de gayet iyiymiş ne gzel. Allah sonuna kadar böyle götürmeyi nasip etsin.
Roseis, senin de gözünaydın, ayaküstü ayrıntılıyı da çıkardın aradan:) Maşallah bebeğine.
Fulya, ilk tekmen hayırlı olsun:) Odan da çok güzel. Güle güle sağlıcakla kullanmak nasip olsun bebeğine. Annene de fazla takma, kendince espri yapmıştır o, niyeti asla seni üzmek değildir.
Fatmacım, facede resmini gördüm şaşırdım, kız sen bize gönderdiğin fotolarda ne kadar fitsin ama o resimde baya 6-7 aylık gibi görünüyorsun :) Ama güzeldi de yani :) Saçına başına da bayıldım :)
Bana gelince sizi okurken bir bardak sütümü ve koca kaşarlı tostumu da aldım ki aklım dağılsın yerken, bulanmam belki diye ama ne mümkün. Zor bitirdim ve kusmamak için hala kendimle cebelleşiyorum...
Akşam düğündeydim gece 1 de döndük. O kadar yoruldum ki anlatamam. Bebeğim de düğün boyunca tekmeleriyle mahvetti beni. İçim gitti geldi. Artık tekmelerin şiddeti midemi bulandıracak kadar kuvvetli. Hele sabahları aman Allahım...Nasıl gıdıklanıyorum anlatamam. Maşallah tabi ama olur olmaz döndüp durduğunda insan etrafa da mahcup oluyor be ya:) Herkes karnıma baktı dün gece, kıpkırmızı oldum :)
Bir de şunu anladım Zeynep Narin müziğe özellikle roman havalarına bayılıyor :)
Günaydın kızlar. Sero, gözün aydın; güzellikle atlatmışsın ayrıntılıyı maşallah. Bebeğin de gayet iyiymiş ne gzel. Allah sonuna kadar böyle götürmeyi nasip etsin.
Roseis, senin de gözünaydın, ayaküstü ayrıntılıyı da çıkardın aradan:) Maşallah bebeğine.
Fulya, ilk tekmen hayırlı olsun:) Odan da çok güzel. Güle güle sağlıcakla kullanmak nasip olsun bebeğine. Annene de fazla takma, kendince espri yapmıştır o, niyeti asla seni üzmek değildir.
Fatmacım, facede resmini gördüm şaşırdım, kız sen bize gönderdiğin fotolarda ne kadar fitsin ama o resimde baya 6-7 aylık gibi görünüyorsun :) Ama güzeldi de yani :) Saçına başına da bayıldım :)
Bana gelince sizi okurken bir bardak sütümü ve koca kaşarlı tostumu da aldım ki aklım dağılsın yerken, bulanmam belki diye ama ne mümkün. Zor bitirdim ve kusmamak için hala kendimle cebelleşiyorum...
Akşam düğündeydim gece 1 de döndük. O kadar yoruldum ki anlatamam. Bebeğim de düğün boyunca tekmeleriyle mahvetti beni. İçim gitti geldi. Artık tekmelerin şiddeti midemi bulandıracak kadar kuvvetli. Hele sabahları aman Allahım...Nasıl gıdıklanıyorum anlatamam. Maşallah tabi ama olur olmaz döndüp durduğunda insan etrafa da mahcup oluyor be ya:) Herkes karnıma baktı dün gece, kıpkırmızı oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?