- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.481
Ben de öyle canım yaa kalktım mı daha yatasım gelmiyorr.. Eşime diyorum çalışmıyorum ama seninle bir mesai yapıyorum
ERken kalkan yol alır bizim hatunlar hala yok piyasada
kız benim oğluşumun bir çift çorabı bile yokkkkkk.. hiç bişeycik almadık....fitoşşum didoş napsın arada geliyor ceee diyip kaçıyor
fuliiiiiiiiiiiiiiiiiii bayıldım aldıklarınaaaaaa çok güzel ve çok kullanışlı şeyler almışsın bana da fikir olmuş olduuuu... kerem erenn güle güle giysin güle güle pisletsin
.......... biri beni de alışverişe götürsün yaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
herkes eksiklerini tamamlamış biz çok geç kaldıkk çookkkkk
senin bebiş de güle güle kullansın eşyalarını canımm bu arada seninki de mi oğlandı???
kız benim oğluşumun bir çift çorabı bile yokkkkkk.. hiç bişeycik almadık....
Battaniye icin ip almistim ya ip renklerine yeni kara verdim devaminida alayim da ortada kalmayim dedim , yagmur cikmsya yakin kesildi bende gittim carsiya bu arada isimi gordum
Fulim aldiklarin cok tatli guzel gunlerde giysin tosun pasan
fitoşşum didoş napsın arada geliyor ceee diyip kaçıyor
fuliiiiiiiiiiiiiiiiiii bayıldım aldıklarınaaaaaa çok güzel ve çok kullanışlı şeyler almışsın bana da fikir olmuş olduuuu... kerem erenn güle güle giysin güle güle pisletsin
.......... biri beni de alışverişe götürsün yaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
herkes eksiklerini tamamlamış biz çok geç kaldıkk çookkkkk
senin bebiş de güle güle kullansın eşyalarını canımm bu arada seninki de mi oğlandı???
günaydın bacılar ve bu bacıların kuzuları.....
oğluşumla biz geldik....çok tembelsiniz çok ...
yine kepenkleri biz açıyoruz....
hepsi birbirinden tadlu kuzu yaaaa...paşayı içinde düşünemiyorum ne yakışıklı olcak ki var ya bizim sıpalar....
güzel günlerde kullansın yeğenimiz...
günaydın fıstıkım mesaimiz yeni başladı anca açtık pc mizi
biz geldiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk....
günaydın analar ve danalarııııııııı
siz ne erken kalkıyomuşsunuz öyle yahu... çalışmadığım zaman bile ,eşimi kapıdan geçirir geri yatardım...
biz o mantıkla hareket ediyoruz da iyimi ediyoruz kötü mü bilemedim... parayı kenarı atıyoruz... kısmet olursa 1 ay sonra falan başlıcaz alışverişe...bizimkiler niye garip kaldı böyleee :2::2::2::2::2: Parasını ayarladıktan sonra bir günde dünyalar da alınır daa iştee
günaydın kuzummmmmmm....teşekkürederimm iremiommmmm sende battaniyen bitince bizede göster bebikommmmm
didoşum teşekkürederiz sizde yakında almaya başlarsınız biz çok tez canlıyız galiba ama baya kıyafeti oldu oğluşumunn
günaydın serabımm ve kuzusuuuuu
evet kuzu baktıkça içinde hayal ediyorum bir sırıtısım var görmen lazım
günaydın fatmikimmmmve paşası
günaydın gülücüküm fitoşummmm ve oğluşu
kızlar ben dün akşam eve gittim hiç üşenmedim bugüne kadar aldıklarımın hepsini çıkarttım serdim koltuğa bakim dedim ne almışız ne eksik 0-3 3-6 tamamız bundan sonra biraz daha büyük alırız zaten annane ve babannemizinde alıp yada ördükleri var daha artık diğer eksiklerle ilgileniriz...
serdim ya ben bunları koltuğa geçtim karşısına seyrediyorum ama yüzümdeki o salak gülümsemeyi görmeniz lazımdı
yoruldum ama baya yeniden düzenledim çünkü kaldırırken eşyalarını elbiselerini ayrı bezini ıslak mendilini sampuanını ayrı battaniyesini yorganını ayrı ayrı hurç yaptım daha tertipli daha ii oldu şimdi ama ben çok yoruldum
kızlar ben dün akşam eve gittim hiç üşenmedim bugüne kadar aldıklarımın hepsini çıkarttım serdim koltuğa bakim dedim ne almışız ne eksik 0-3 3-6 tamamız bundan sonra biraz daha büyük alırız zaten annane ve babannemizinde alıp yada ördükleri var daha artık diğer eksiklerle ilgileniriz...
serdim ya ben bunları koltuğa geçtim karşısına seyrediyorum ama yüzümdeki o salak gülümsemeyi görmeniz lazımdı
yoruldum ama baya yeniden düzenledim çünkü kaldırırken eşyalarını elbiselerini ayrı bezini ıslak mendilini sampuanını ayrı battaniyesini yorganını ayrı ayrı hurç yaptım daha tertipli daha ii oldu şimdi ama ben çok yoruldum
o bahsettiğin gülümsemeyi bende çok yapıyorum canım...bende hurçlarına yerleştirdim kaldırdım..ortada olduğu müddetçe serip serip kaldırıyosun...
nasılsınızzz,
bizim burda doğum iznine çıkıcak bi arkadaş vardı ona veda kahvaltısı yaptık, o yüzden anca gelebildim. çok yemiş olabilirim, kahvaltı bitince farkına vardım
sizler ne yaptınız...
fitoş bu saate nasıl dayandın yaaa. ben saati kurulu bomba gibiyim. 24 haziranı bekliyom. cinsiyet netleşince odaklanıp hurra alışverişeeeekız benim oğluşumun bir çift çorabı bile yokkkkkk.. hiç bişeycik almadık....
evet yoksa serip serip bakıyo insan
günaydın ballı lokmammmm afiyet şeker bal olsun yiğenime lop lop et olsun yediklerinnn
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben evdeyim, iznimi aldım keyif çatıyorum :) Darısı başınıza...
Fulyacım akşam şöyle bir gözattım aldıkların çok güzel. Güle güle giysin Kerim Eren.
fitoş bu saate nasıl dayandın yaaa. ben saati kurulu bomba gibiyim. 24 haziranı bekliyom. cinsiyet netleşince odaklanıp hurra alışverişeeee
fuliiimmm hepsi çoookk güzel... içlerinden şu daha güzel bile diyemiyom. anası zevkli danası da yakışıklı olur böle filinta gibi giyininceoy yawrummm benim, o dolma bacaklar çıkıcak çıt çıtlıların altından. fulim bi de senin gibi bembeyaz olursa yi yi dur
benim de alışveriş iştahım kabardı
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben evdeyim, iznimi aldım keyif çatıyorum :) Darısı başınıza...
Fulyacım akşam şöyle bir gözattım aldıkların çok güzel. Güle güle giysin Kerim Eren.
fitoş bu saate nasıl dayandın yaaa. ben saati kurulu bomba gibiyim. 24 haziranı bekliyom. cinsiyet netleşince odaklanıp hurra alışverişeeee
fuliiimmm hepsi çoookk güzel... içlerinden şu daha güzel bile diyemiyom. anası zevkli danası da yakışıklı olur böle filinta gibi giyininceoy yawrummm benim, o dolma bacaklar çıkıcak çıt çıtlıların altından. fulim bi de senin gibi bembeyaz olursa yi yi dur
benim de alışveriş iştahım kabardı
bu kadar yersem kanımca daha çok bana löp löp olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?