- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.461
sağol bitanem bende alışveriş aşeriyodum eşimi işledim bi hava alalım die o benden hevesliymiş bunu alalım bunuda alalım derken çok komikti yaaa
evet canım beklim haklısın bizde bu mantıkla tee 3 ay bebek arabasını falan aldık ama odası artık en sona kalıcak bizim daha çoook eksiğimiz varolsun olsun iyi yapmışsınız sonra birden yüklenmektense yavaş yavaş böyle almak iyidir ben gardırobunu bile aldıım ama beşik daha almadık halası alcak beşiğini hediye olarak bi kaç eksiği kaldı benimkininde :))
iyyiz bebikommm burda da yağamadı bi sen çarşıdan ne alacaktın
ne denir ki canım üzme kendini..aynı şeyleri yaşadım bende..kalp atımını bir kere ddaha duymaya gittiğimde bana kürtaj olacaksın denildi..beni de bırakalı 2 hafta olmuş ve beni zehirlemek üzereymiş...tek tesellim beni cennette bekleyen meleğim var oldu...elden inan birşey gelmiyor...Rabbim sabır versin..
günaydın kızlar.....................
geçmiş olsun canım , rabbimin izniyle bişey olmaz içini ferah tut sen ....................
rabbim sabır versin canım , ne desek acın hafiflemez ama inan yine tadacaksın bu duyguyu hepimizin var benzer durumları ve umutla yine bekledik yine geldi meleklerimiz, bir meleğin cennette bekliyo diğeride çok yakında bulacak seni inşallah .................
en güzeli de öncelikli olmak...
msiler gibi otur şimdi evinde canım...
şükür biz iyiyiz siz nasılsınız oğluşunla?
didoşum napıyon bacım... burda durmadann elektrik kesiliyo...
Biz gittik babamızla bebikomuza bişiler aldık ama bi sürü şey almışız
olsun olsun iyi yapmışsınız sonra birden yüklenmektense yavaş yavaş böyle almak iyidir ben gardırobunu bile aldıım ama beşik daha almadık halası alcak beşiğini hediye olarak bi kaç eksiği kaldı benimkininde :))
fitoşşum didoş napsın arada geliyor ceee diyip kaçıyor
fuliiiiiiiiiiiiiiiiiii bayıldım aldıklarınaaaaaa çok güzel ve çok kullanışlı şeyler almışsın bana da fikir olmuş olduuuu... kerem erenn güle güle giysin güle güle pisletsin
.......... biri beni de alışverişe götürsün yaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
herkes eksiklerini tamamlamış biz çok geç kaldıkk çookkkkk
senin bebiş de güle güle kullansın eşyalarını canımm bu arada seninki de mi oğlandı???
bilmiyordum canım demek aynı acıyı yaşamışız Rabbim sevindirmiş inşallah sağsalim alırsın kucağına bu sefer hatırlatmak istemem ama benim acım çok yeni ve merak ediyorum neden sen araştırdınmı tahlil falan yaptırdınmı canım
günaydın bacılar ve bu bacıların kuzuları.....
oğluşumla biz geldik....çok tembelsiniz çok ...
yine kepenkleri biz açıyoruz....
evet canım oğlan bizde işte yavaştan yapmaya çalışıyoruz bişeyler hem hevesten hemde iyce ağırlaşmadan yapmak istiyorum,senin ne alemde sen sonraya bırakanlardanmısın :)))
günaydın bacılar ve bu bacıların kuzuları.....
oğluşumla biz geldik....çok tembelsiniz çok ...
yine kepenkleri biz açıyoruz....
günaydın fıstıkım mesaimiz yeni başladı anca açtık pc mizi
günaydın fıstıkım mesaimiz yeni başladı anca açtık pc mizi
Ben aslında sonraya bırakmak istemiyordum ama cinsiyeti öğrenelim dedik sonra da bir baktık kiiii 6 aylık olmuşuz bile araya başka masraflar girdi o yüzden kaldı..
günaydınnnn erkenciii :) Çok erkencisin çoookkkkk biz daha yeni uyandıkkk
günaydın fatmişşşş ve oğluşuu
biz çok erkenciyiz canım 6 gibi kalkarız...ama anca 8 gibi geliriz nete...sende hoşgeldin kuzum kuzunla beraber..
oo maşallah baya erken kalkıyormuışsun. bende normalde 6 buçukta kalkardım amaa bugün biraz daha uyumak istedimm
babamızı yolcu ediyoruz erkenden...ondan sonra da yatamıyoruzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?