Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Naber gacılar Burası sel götürüyo bayağı yağdı üstüne ayaz yaptı benim çarşı işi yatar, neyse vardır bir hayır :106::106::106:

göbeğimizi gere gere gezdiğimiz tek zamanlar tabiki şirin olucazz

insanın kendini gözü görmüyor bi müddet sonra bende kendimden ziyade bebişe bakıyorum artık
valla ya normalde göbeğimizi nasıl saklasak diye bakardık,şimdi nasıl ortaya çıkarsak diye bakıyoruzbeni gören artık kaç aylık diye soruyo direk...

Naber gacılar Burası sel götürüyo bayağı yağdı üstüne ayaz yaptı benim çarşı işi yatar, neyse vardır bir hayır :106::106::106:

burda da başladı yağmur... serinledi şimdi...Allah afetsiz versin...toprak koktu her yer...........

Son düzenleme:

iyyiz iremikooo... burayı da aynı şekilde. ve şu an acayip soğuk. ben de akşam yürüyerek eve gitcektim spor olsun diye benim yürüyüş de yattı galiba...

aynen bende güvenlik görevlilerinin sorgular bakışlarından kurtuldum artık hamile olduğum çok belli

ay valla son anda çıktı tatil meselesi düğün var diye gidilecekti annemler yerde ayarlıcaklarmış çok ii gelecek tatilll

tatiliniz güzel geçer inşallah fatmacımmm kısmet olursa bizde 1 günlük izmir kaçamağı yapmak istiyoruz

kızçeler yaaa göbeğimde alt karnımda yani seğirme ile zonglama arası bişi oluyo ara ara bebikomudur :44::44::44:

bebiştir o canım bebişşşşş

kızlarr naber??

bende iyiyim canım saol,napiyim ev çok kirlenmişti çok rahatsız oldum en sonunda temizledim eşimden gizli :)) kızıyo çünkü yapma diyo ben yaparım ama benimi içime sinmiyo napim yavaş yavaş yaptım :))

:) heheh sen de benim gibisin arada bende kaçamak yapıyorumm rahatsız oluyorum kirli görünce

7. aydan sonra çok dikkat etmek gerekiyo bu temizlik yüzünden erken doğum yapan ya da kanaması gelen çok kişi duydum o yüzden dikkatli olalım

tatiliniz güzel geçer inşallah fatmacımmm kısmet olursa bizde 1 günlük izmir kaçamağı yapmak istiyoruz

bebiştir o canım bebişşşşş

kızlarr naber??
hoş geldin didoşşşş... biz iyyiz sen nasılsın..

slm kızlar evimi temizledim sonra bir geçmişe bir göz attım geldim nasılsınız bakalım dünden beri :))

biz iyyiz hamarat bayan sen naslsın.
ohhh mis gibi ev benim de bi sürü ütüm var ama üşeniyom..

aynen bende güvenlik görevlilerinin sorgular bakışlarından kurtuldum artık hamile olduğum çok belli
en güzeli de öncelikli olmak...
slm kızlar evimi temizledim sonra bir geçmişe bir göz attım geldim nasılsınız bakalım dünden beri :))

msiler gibi otur şimdi evinde canım...
şükür biz iyiyiz siz nasılsınız oğluşunla?

didoşum napıyon bacım... burda durmadann elektrik kesiliyo...

doğru diyosun aslında ben şimdide rahatsız oluyorum aslında kasıklarım falan ağrıyo şuan mesela ama evi öyle pis görünce dayanamıyorum huyum kurusun ama yapmamak gerek gerçekten :))

hoş geldin didoşşşş... biz iyyiz sen nasılsın..

biz iyyiz hamarat bayan sen naslsın.
ohhh mis gibi ev benim de bi sürü ütüm var ama üşeniyom..

evet valla mis oldu yemekimide yaptım ama bitik bir vaziyetteyim :)) ütüdende varya nefret ederim sende kendini yormadan günde iki 3 parça ütüle öyle bitir :)))

allahım çok güzeller yaa bak şimdi bende bu sefer alışveriş aşerdim iyimiii :)) allah sağlıkla giymeyi nasip etsin canım benim eminim bebişine çok yakışcaklar :))

sağol bitanem bende alışveriş aşeriyodum eşimi işledim bi hava alalım die o benden hevesliymiş bunu alalım bunuda alalım derken çok komikti yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…