• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kıs sen öyle diyincede bak hayal ettim o boğum boğum butlarını allahımmmmmmmmm ne tatlı olucak bu kuzucuklar yaaaaaaaa :16::16::16::16::16::16::16::16: sende artık 24 hazirandan sonra başlarsın ama çok güzel ya bu olsun buda olsun aaaa buda olsunnn :1::1::1::1::1::1:

ablammm günaydınnn ohhhh ne güzel iznini aldın demek bol bol dinlen valla tadını çıkart :34: teşekkürederiz bu arada ablacımmmmm daha güzelleri hepimizin olsunnnn :16::16::16::16:

yok kız bebiko alır artık yediklerini :1::1::1:

Sağol tatlımmm:)

Kızlarrrrr sohbete pek dahil olamıyorum işler sıkılaştı..hem notları bitirmeye çalışıyorum..hemde öğleden sonra okuldaki kuzularla pikniğe gidicez...onun hazırlığını yapmaya çalışıyorum...

yeni gelenler hoşgelmişler...herkes kendine iyi baksın...

Yok canım, ona daha bir ayım var :) Yıllık izin aldım.
ooo süper ben de senin yöntemi kullanmak istiyom. doğum iznimden önce 2012 yılına ait iznimi bitirip öle doğum iznine çıkıcam :34:

Kızlarrrrr sohbete pek dahil olamıyorum işler sıkılaştı..hem notları bitirmeye çalışıyorum..hemde öğleden sonra okuldaki kuzularla pikniğe gidicez...onun hazırlığını yapmaya çalışıyorum...

yeni gelenler hoşgelmişler...herkes kendine iyi baksın...

kolay gelsin serabım..
ireme de selamımızı söle:3:

Kızlar ben de kaçtım yanınıza sanırım bugün tembellik günümm irem yok ya bu görevi devraldım:1::1::1:

kızlar ben dün akşam eve gittim hiç üşenmedim bugüne kadar aldıklarımın hepsini çıkarttım serdim koltuğa bakim dedim ne almışız ne eksik 0-3 3-6 tamamız bundan sonra biraz daha büyük alırız zaten annane ve babannemizinde alıp yada ördükleri var daha artık diğer eksiklerle ilgileniriz...

serdim ya ben bunları koltuğa geçtim karşısına seyrediyorum ama yüzümdeki o salak gülümsemeyi görmeniz lazımdı :60::60::60::60::60::60::60:

yoruldum ama baya yeniden düzenledim çünkü kaldırırken eşyalarını elbiselerini ayrı bezini ıslak mendilini sampuanını ayrı battaniyesini yorganını ayrı ayrı hurç yaptım daha tertipli daha ii oldu şimdi ama ben çok yoruldum :31::31::31::31:

Fuliiii bezini şampuanını da mı aldın şimdidennnn:53::53: ne hızlısın kızz maşallah hangi ara hallettin bunları:1::1::1:

eşyaları serip serip bakma işini arada bende yapıyorumm hepi topu 3-5 parça olduğu için pek zorlamıyo benii:1::1::1: ama benimkinin anneannesi de babannesi de tembel çıktı daha 1 er tane yelek ancak örmüşlerdir. ERken erken yaparız dediler şimdi de yapamıyorlar oğlum kısmetsiz olmasın daa:44::44::44:

Kızlar ben de kaçtım yanınıza sanırım bugün tembellik günümm irem yok ya bu görevi devraldım:1::1::1:

Fuliiii bezini şampuanını da mı aldın şimdidennnn:53::53: ne hızlısın kızz maşallah hangi ara hallettin bunları:1::1::1:

eşyaları serip serip bakma işini arada bende yapıyorumm hepi topu 3-5 parça olduğu için pek zorlamıyo benii:1::1::1: ama benimkinin anneannesi de babannesi de tembel çıktı daha 1 er tane yelek ancak örmüşlerdir. ERken erken yaparız dediler şimdi de yapamıyorlar oğlum kısmetsiz olmasın daa:44::44::44:

ben şifonyerini almadım daha kendi dolabımdada yer yok aman offf her yer tıklım tıklım pek bişi alamıyorum ben ufak tefek şeyler anca

bende aldım şampuanını ama indirimden aldım

Son düzenleme:
ben şifonyerini almadım daha kendi dolabımdada yer yok aman offf her yer tıklım tıklım pek bişi alamıyorum ben ufak tefek şeyler anca

bende aldım şampuanını ama indirimden aldım

bir bebek insanın hayatını bu kadar mı değiştirir mişş:1::1::1::1: Şifonyer filan da alamam ben :D Bebeğe yapacağım oda bile yok 1 yaşına kadar bizim odamızda yatsa sonra nerde yatacak bilmiyorum:1::1::1:

Bende marketlere gittikçe artık bakıyorum sabun tozuna şampuanlara filan indirime girerse alacağım:1::1:

benim işim bitti siz mi yoğunlaştınızz

fuli çok güzel ciciler almışsın kız hangi magazadan aldın canımcım

TEŞEKKÜREDERİZ TEYZESİ CİVİL MAĞAZASI VAR TAM KARŞIMIZDA 3 KATLI ORAYI DOLANDIK ORDAN ALDIK KUZUM FİYATLARI ORANTILI YANİ BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM Bİ ÇOK YERDE VAR BU MAĞAZA BENİM BİLDİĞİM

DİDOŞUM BİZ EŞİMLE GEZERKEN KAMPANYALI DENK GELİNCE ALDIK MESELE 2 ADET YENİ DOĞAN 2 ADET 2 NUMARA BEZ SAMPUAN FALAN MİSAL PİYASADA TEK BEZ 26 TL İSE BİZ KAMPOANYADAN İKİLİ BEZİ 30 A FALAN DENK GELİNCE ALMIŞTIK NASILSA LAZIM OLUCAK DİE ÖYLE ÖYLE ÇOĞALDI ANANESİ Bİ SÜRÜ YELEK ÖRDÜ Bİ ÇOK MODELİ BEN GÖNDERMİŞTİM KANDİLDE GÖRDÜM HEPSİNİ BİTİRMİŞ ÇOK GÜZEL OLMUŞLAR ONLAR BENDE OLMADIĞI İÇİN RESMİNİ ÇEKİP KOAYAMDIM BABANNESİDE ONA KEZA AYNI İKİSİNDEDE ŞİMDİDEN KÜÇÜK HURÇ VAR TORUNLARI İÇİN :nazar::nazar:

SENİN OĞLUŞUN KISMETSİZ OLURMU YAWRUM KENDİ KISMETİ İLE GELİCEK PAŞAN DEME ÖYLE BAK BEN ÜZÜLÜYORUM HEM SİZİN FİKRİNİZ PARA BİRİKTİRİP HEPSİNİ BİR ALMAKTI SENDE 1 AYA KADAR ALIRSIN ÇOĞU ŞEYİNİ BİTANEM BENİMMM :16::16::16::16:

TEŞEKKÜREDERİZ TEYZESİ CİVİL MAĞAZASI VAR TAM KARŞIMIZDA 3 KATLI ORAYI DOLANDIK ORDAN ALDIK KUZUM FİYATLARI ORANTILI YANİ BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM Bİ ÇOK YERDE VAR BU MAĞAZA BENİM BİLDİĞİM

DİDOŞUM BİZ EŞİMLE GEZERKEN KAMPANYALI DENK GELİNCE ALDIK MESELE 2 ADET YENİ DOĞAN 2 ADET 2 NUMARA BEZ SAMPUAN FALAN MİSAL PİYASADA TEK BEZ 26 TL İSE BİZ KAMPOANYADAN İKİLİ BEZİ 30 A FALAN DENK GELİNCE ALMIŞTIK NASILSA LAZIM OLUCAK DİE ÖYLE ÖYLE ÇOĞALDI ANANESİ Bİ SÜRÜ YELEK ÖRDÜ Bİ ÇOK MODELİ BEN GÖNDERMİŞTİM KANDİLDE GÖRDÜM HEPSİNİ BİTİRMİŞ ÇOK GÜZEL OLMUŞLAR ONLAR BENDE OLMADIĞI İÇİN RESMİNİ ÇEKİP KOAYAMDIM BABANNESİDE ONA KEZA AYNI İKİSİNDEDE ŞİMDİDEN KÜÇÜK HURÇ VAR TORUNLARI İÇİN :nazar::nazar:

SENİN OĞLUŞUN KISMETSİZ OLURMU YAWRUM KENDİ KISMETİ İLE GELİCEK PAŞAN DEME ÖYLE BAK BEN ÜZÜLÜYORUM HEM SİZİN FİKRİNİZ PARA BİRİKTİRİP HEPSİNİ BİR ALMAKTI SENDE 1 AYA KADAR ALIRSIN ÇOĞU ŞEYİNİ BİTANEM BENİMMM :16::16::16::16:

fulimm acele ediyorum ben de ondan oluyor doğmadan tabiki her şeyini almış oluruz ama yine de hazır olsun istiyorum şimdiden :1::1:

Back