Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bugün işlerim hafif ya bahçe, balkon geziyom kuruluşta, hava da güzel.
şimdi de öğle yemeği saati ama o kadan kahvaltı yapınca bi şey yiyesim yok hiç azcık daha bekliyimm

didem canım kıs deme öle, olur mu hiç. bizim yiğenimiz fıstık gibi bi anneye sahip herşeyden önce, en büyük şans kısmet.
sen babaneleri ananeleri iyice dürt bi de git bi sürü don al ki donansın oğluşunun çeyizi...

bugün işlerim hafif ya bahçe, balkon geziyom kuruluşta, hava da güzel.
şimdi de öğle yemeği saati ama o kadan kahvaltı yapınca bi şey yiyesim yok hiç azcık daha bekliyimm

ohh ne güzel gezinnn benimde çıkıp gezesimm var ama sular kesik ne alaka diyceniz duş alacaktımm şimdi almadan üst giyinmek istemiyorum

don al donansın çeyiziii koptum tubiş yaa ayın 15 i gelsin de dürterim benim herifi artık

Ben birazdan ikinci aşıma gideceğim :) Yarın da doktor kontrolü var...Bugündü ama doktorun ameliyatı çıkmış. Çarşamba da ayrıntılı...Heyecan bastı. Bu arada netten aldıklarım dün geldi. Hepsi çok güzel ama emzirme yastığı 20 cm birşey çıktı hayal kırıklığına uğradım.
Civil bebeyi test ettim tavsiye ederim kızlar. 2 gün içinde geldi kargo.

bizde öle derler didoşum, ben de ilk don alcam, arkası bol gelsin diye.
ay ben gezimdim diyom da kurumun bahçesinde öle bi kaç tur, volta atar gibi

tetenos kaç kez oluyo ablacım hamişlik boyunca....
her iki Dr.dan da hayırlı haberlerle gel ablacım, bize de haber et.
şimdi internete baktım da CİVİL mi yoksa CİVİLİM mi :44:

canım ya bu civil bebe biraz tuzlu değilmi ya diğer sitelere göre ??

benim çevremdeki arkadaşlarımdan bu ürünü kullanan yok canım. o yüzden nasıl kullanışlı mı pek bilmiyorum.
çevremdekiler hem oto koltuğu hem de taşıma gibi olanlardan aldılar. gezmeğe falan geldiklerinde de onlarda salladılar bebeklerini. ben kendim de öle çift fonksiyonlu şeylerden düşünüyom.

aslında benim çevremdekilerde o şekilde yaptılar ama ben daha çok gezme için değilde ev için düşünmüştüm bilmiyorum ya çok kararsızım.

oturma odasına koyucam şifonyerini odamda yerim yok maalesef ama şifonyerde almasam çocuğun eşyalarına çekmece yok evde

evet canım civil heryerde var çok cicilermiş biz havuzlu handan almayı düşünüyoruz bakalım kısmet artık

Son düzenleme:

kız o don inanışı var hakkaten cinsiyeti bile belli olmadan benim şefim erkek külodu almıştı don giysin donansın diyee

herkes işe daldı galiba.
ben de yoruldum çok, kasıklarımda hafif bi ağrı oldu, tırstım ayaklarımı uzattım oturuyom şimdi... bi yandan da saat sayıyom tabi, mesai bitsin diye

bende yoruldum ya öğlen tesislere yemeğe gittik dışarı çıkmak çok yordu beni bide akşama izmite gidiyorum eşim gelmicek yalnız gidicem hiç gözüm kesmiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…