• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sağol bitanem bende alışveriş aşeriyodum eşimi işledim bi hava alalım die o benden hevesliymiş bunu alalım bunuda alalım derken çok komikti yaaa :9::9::9::9:

olsun olsun iyi yapmışsınız sonra birden yüklenmektense yavaş yavaş böyle almak iyidir ben gardırobunu bile aldıım ama beşik daha almadık halası alcak beşiğini hediye olarak bi kaç eksiği kaldı benimkininde :))

olsun olsun iyi yapmışsınız sonra birden yüklenmektense yavaş yavaş böyle almak iyidir ben gardırobunu bile aldıım ama beşik daha almadık halası alcak beşiğini hediye olarak bi kaç eksiği kaldı benimkininde :))
evet canım beklim haklısın bizde bu mantıkla tee 3 ay bebek arabasını falan aldık ama odası artık en sona kalıcak bizim daha çoook eksiğimiz var :1::1::1:

iyyiz bebikommm burda da yağamadı bi sen çarşıdan ne alacaktın

Battaniye icin ip almistim ya ip renklerine yeni kara verdim devaminida alayim da ortada kalmayim dedim , yagmur cikmsya yakin kesildi bende gittim carsiya bu arada isimi gordum :34:
Fulim aldiklarin cok tatli guzel gunlerde giysin tosun pasan :54:

ne denir ki canım üzme kendini..aynı şeyleri yaşadım bende..kalp atımını bir kere ddaha duymaya gittiğimde bana kürtaj olacaksın denildi..beni de bırakalı 2 hafta olmuş ve beni zehirlemek üzereymiş...tek tesellim beni cennette bekleyen meleğim var oldu...elden inan birşey gelmiyor...Rabbim sabır versin..

bilmiyordum canım demek aynı acıyı yaşamışız Rabbim sevindirmiş inşallah sağsalim alırsın kucağına bu sefer hatırlatmak istemem ama benim acım çok yeni ve merak ediyorum neden sen araştırdınmı tahlil falan yaptırdınmı canım

günaydın kızlar.....................

geçmiş olsun canım , rabbimin izniyle bişey olmaz içini ferah tut sen ....................

rabbim sabır versin canım , ne desek acın hafiflemez ama inan yine tadacaksın bu duyguyu hepimizin var benzer durumları ve umutla yine bekledik yine geldi meleklerimiz, bir meleğin cennette bekliyo diğeride çok yakında bulacak seni inşallah .................

canım insanın canı acıyor yaşayan anlar gerçekten. Rabbim beterinden korusun vardır mutlaka bundada bir hayır..benzer durum yaşayanlar kim? bana umut olun gerçekten duymaya ihtiyacım var :(((( içime korku girdi bidaha olmayacakmı olursa böylemi olacak :((( araştırma yaptıran arkadaşlarım varsa tahlil varmı neden olduğuna yönelik yardımcı olurmusunuz bana doktor adetlerin düzene girsin 2 ay korun tekrar deneyebilirsin dedi sizin hikayeleriniz nasıl?

en güzeli de öncelikli olmak...

msiler gibi otur şimdi evinde canım...
şükür biz iyiyiz siz nasılsınız oğluşunla?

didoşum napıyon bacım... burda durmadann elektrik kesiliyo... :47::47:

fitoşşum didoş napsın arada geliyor ceee diyip kaçıyor:1::1::1:

Biz gittik babamızla bebikomuza bişiler aldık ama bi sürü şey almışız :1::1::1::1::1:

fuliiiiiiiiiiiiiiiiiii bayıldım aldıklarınaaaaaa çok güzel ve çok kullanışlı şeyler almışsın bana da fikir olmuş olduuuu... kerem erenn güle güle giysin güle güle pisletsin :1::1:

.......... biri beni de alışverişe götürsün yaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
herkes eksiklerini tamamlamış biz çok geç kaldıkk çookkkkk:47::47:

senin bebiş de güle güle kullansın eşyalarını canımm bu arada seninki de mi oğlandı???

fitoşşum didoş napsın arada geliyor ceee diyip kaçıyor:1::1::1:

fuliiiiiiiiiiiiiiiiiii bayıldım aldıklarınaaaaaa çok güzel ve çok kullanışlı şeyler almışsın bana da fikir olmuş olduuuu... kerem erenn güle güle giysin güle güle pisletsin :1::1:

.......... biri beni de alışverişe götürsün yaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
herkes eksiklerini tamamlamış biz çok geç kaldıkk çookkkkk:47::47:

senin bebiş de güle güle kullansın eşyalarını canımm bu arada seninki de mi oğlandı???

evet canım oğlan bizde işte yavaştan yapmaya çalışıyoruz bişeyler hem hevesten hemde iyce ağırlaşmadan yapmak istiyorum,senin ne alemde sen sonraya bırakanlardanmısın :)))

günaydın bacılar ve bu bacıların kuzuları.....
oğluşumla biz geldik....çok tembelsiniz çok ...
yine kepenkleri biz açıyoruz....:9:

bilmiyordum canım demek aynı acıyı yaşamışız Rabbim sevindirmiş inşallah sağsalim alırsın kucağına bu sefer hatırlatmak istemem ama benim acım çok yeni ve merak ediyorum neden sen araştırdınmı tahlil falan yaptırdınmı canım

Rabbim seninde yüzünü tekrar güldürecek canım emin ol...bana doktorumun dediği kürtajın peşine hamile kalma şansın daha yüksek diye..bana da 3 adet dönemi atlat demişti bizde çok istiyorduk aslında normali 6 ay beklemekmiş..ama çok istediğimiz için 3 ay dikkat et dedi...biz ilişkiden bile uzak kaldık...tabi ben 2 defa regl oldum 3.üsüne dayanamadım patlattım bombalı haberi...sende de aynısı olacak sakın üzülme...ha bu arada benim tahlillerim yapıldı canım..bebek patalojiye gönderildi..daha doğrusu doktorum göndermiş benim haberim yoktu kontrole gittiğimde öğrendim..herşey temiz çıkmıştı..doktor dış sebeplerden dolayı dedi..ben büyük bir ihtimal doktorun verdiği tarihe göre trafik kazası geçirmiştik ve ben yarım saatlik bir şok yaşadım..kuzumu kaybetmemi ona bağlıyorum..Mevlam kimseyi bu acıyla sınamasın denemesin..:16:

evet canım oğlan bizde işte yavaştan yapmaya çalışıyoruz bişeyler hem hevesten hemde iyce ağırlaşmadan yapmak istiyorum,senin ne alemde sen sonraya bırakanlardanmısın :)))

Ben aslında sonraya bırakmak istemiyordum ama cinsiyeti öğrenelim dedik sonra da bir baktık kiiii 6 aylık olmuşuz bile araya başka masraflar girdi o yüzden kaldı..

günaydın bacılar ve bu bacıların kuzuları.....
oğluşumla biz geldik....çok tembelsiniz çok ...
yine kepenkleri biz açıyoruz....:9:

günaydınnnn erkenciii :) Çok erkencisin çoookkkkk biz daha yeni uyandıkkk:1::1::1:

günaydın fıstıkım mesaimiz yeni başladı anca açtık pc mizi:52::52:

günaydın fatmişşşş ve oğluşuu

Kızlarrr nerdesinizzz çok geç geliyorsunuzzzz????

bir tane irem vardıı erkenden gelirdii o da iyice ağırlaştıı:1::1::1:

Ben aslında sonraya bırakmak istemiyordum ama cinsiyeti öğrenelim dedik sonra da bir baktık kiiii 6 aylık olmuşuz bile araya başka masraflar girdi o yüzden kaldı..

günaydınnnn erkenciii :) Çok erkencisin çoookkkkk biz daha yeni uyandıkkk:1::1::1:

günaydın fatmişşşş ve oğluşuu

biz çok erkenciyiz canım 6 gibi kalkarız...ama anca 8 gibi geliriz nete...sende hoşgeldin kuzum kuzunla beraber..

Back