- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.321
aynen ben de yaaaa... artık kahvaltıdan nutellayı kaldırdım,babam doğal pekmez bulmuş,pekmez yiyorum kahvaltıda...
bende de bu başladı şimdi,her öğünden sonra mutlaka bi kaç lokma tatlı bişey atınca ağzıma midem rahatlıyo,özellikle süt içince midem acayip oluyo,ona iyi geliyo... ilk başlarda gözüm tatlı görmüyodu.. ama değiştim ben çok değiştimmmmmmm
bende öyleyim denebiir yani benimki şöyle normal yemeğimi yiyorum ağzımda hep tuzlu tadı kalıyo sanki ki hiç tuz kullanmamm huylanıyom onun içinde taı atıyom ağzıma anca öyle geçiyo
kızlar ben çıkıyorum, hepiciğinizi öpüyorummm
kızlar ben çıkıyorum, hepiciğinizi öpüyorummm
aynen canım,ağzımdaki o değişik tadı yok etmek için tatlıyı kullanıyorum ben de....iyi mi ediyorum kötü mü bilemedim ama bebğim sağlıklı olsun da... çok abartmıyorum ama tutuyorum kendimi...zor oluyo ama olsun...
aynen öyle canım suyun az olması bebeğin gelişimin etkiler hatta durdurur...
ben ilk bebğimi 16 haftalık kaybettim,bi kontrolde dr. suyun azalmış dedi,ama benim çok yoğun kanamam,enfeksiyonum bir sürü şey vardı...
3 gün sonra gittiğimde suyum tamamen bitmiş,su kanamayla geldiğinden anlamamışm ve tabi su azalmaya başladığında bebğin gelişimi durmuş...yani bebğin gelişimi normalse ki öyleymiş çok şükür....suyun normaldir... bu şahsi bişey değil ki bi dr. azalmış diyo,diğeri normal diyo,sonra öteki de kıvırıyo normal diyo... falan filan.... bişey ya vardır ya yoktur.. değil mi... bu da öyle bişey... benim kanama olduğu için suyumun geldiğini anlayamadım,ama sen anlarsın öyle bi durum olsa,ki öyle bişey de yok.. keşke imkanın olsa da başka dr. a da görünebilsen... sana tavsiyem konuyu çok araştırma,detaylı ultrason yapıldı,orda herşey yolunda çıktı demi.... daha ileri bi teknoloji var mı bunu anlıyabileceğimiz şuan da.. yok.....
o yüzdentakılma bol su iç,dinlen...
eee sen nasıl hissediyosun bebişini,hareketli mi?cinsyeti neydi?sen de ekim annesisin benden az öndesin...
görüşürüz bebikommm
aynen bebikolar sağlıklı olsunda bizde ufaktan dikkat ederiz olur biter işte
yap kız yap..
akşama hep beraber yeriz....
hımmmmm benim canımda başka bişi çekti bak şimdi
amaaaaaaannnnnn sonradan nasılsa diyet yapıcaz vericez,şimdi tadını çıkartalım bari...
ay yapcam valla ohhh yeriz misss :))
senin canın ne çekti bakim :))
canım başın saolsun allah onun ömürünü bu bebeğine versin inş.evet gelişimi normal dedi ikiside ama benim dr kıvırdı sonradan,ahh keşke olsada başka dr gitsem orda doğum yapcam diye mecbur oraya gidiyorum,aslında haklısın çok kafaya takmamak lazım ben elimden geleni yapıyorum sonuçta şuan bebekte normal umarım herşey normal gider,o turnusol kağıtları mantıklı aslında en kısa sürede alıp bir deneme yapayım bakıyım kaçak mı var :)) bu arada bebek hareketlerini hissetmeye başladım tabi ama daha tam kuvvetli değil kimi gün sağda kimi gün solda tekmeliyo kimi gün karnımda döndüğünü hissediyorum çok güzel bir duygu sanırım seninkindede başlamıştır hareketler,teyzesi erkek olcak bizim bebişmiz sanırım eylül sonu gibi olcak çünkü ben sezeryan istiyorum korkuyorum öbüründen normal doğum tarihide 12 ekim falan zaten :))
aynen öyle valla 5 kg fazla olsun nolcak 1 ay fazla diyet yaparız en fazla
aynen öyleee...ay yapcam valla ohhh yeriz misss :))
senin canın ne çekti bakim :))
kız gülücüküm fitoşummm bugünlerde seni çok anıyorum
neden mi ????
çünkü habire üstüme bişey döküyorum
sende mi başladınnnnn? yaşasın yalnız değilim....
evet yaaaaa hergün dökermi üstüne bişey insan son haftalar böyleyim bu hafta daha çok
söylemem canın çekertatlı işte bol kıvamlı sıcak bişiii
allah razı olsun canım.... aminnnnnnn
dene bi turnusol kağıdını,aklından gitsin,bence bi sorun yok. nerden anladın dersen,suyun az olsa bebişini hissedemezsin,hatta hareket edemez,kendimden biliyorum,suyum azken 1 hafta içnde defalarca ultrasona girdim hep hareketsizdi...onun için sordum sana... için rahat olsun,kaçak falan yok.... ben teşhisi koydum
benimkinin hareketlerde tam kuvvetli değil henüz, minnak oğlum daha şiddetli tekme atamıyo,yada annesine kıyamıyodur kimbilironun için daha zamanımız var sanırım...
aynen öyleee...
sen kaç kilo aldın de bakalım...
ben 8 kilocuk aldım
bazen elimiz titriyo ondan mı,yoksa aceleden mi bilemedim,sanki önümden alıcaklar gibi acele acele saldırıyom...
yoksa künefe miiii ????
benimkide öyle şiddetlenmedi henüz zaten seninle aramızda çok yok ctesi günü tam 22 hafta olcak benimki aynı gidiyoz sayılır :)) şiddetli tekmeler için biraz daha beklememiz lazım :)) bazı videoları izliyorum o nasıl bir hareket karnı bi sağa bi sola gidiyo kaç aylıkken öyle oluyo acaba :))
canım ben 12 kg kadar aldım ilk aylarda çok yedim sürekli acıkıyodum çünkü ama son 2 aydır normal gidiyo ayda 1 bilemedin 1.5 kg falan :))
kız var ya fulya ya yazmışsın ya yoksa künefe mi diye,aklımı okudun resmen,ben de tam aynı şeyi dicektim... benim de ilk aklıma o geldi....yoksa künefe miiii ????
benimkide öyle şiddetlenmedi henüz zaten seninle aramızda çok yok ctesi günü tam 22 hafta olcak benimki aynı gidiyoz sayılır :)) şiddetli tekmeler için biraz daha beklememiz lazım :)) bazı videoları izliyorum o nasıl bir hareket karnı bi sağa bi sola gidiyo kaç aylıkken öyle oluyo acaba :))
canım ben 12 kg kadar aldım ilk aylarda çok yedim sürekli acıkıyodum çünkü ama son 2 aydır normal gidiyo ayda 1 bilemedin 1.5 kg falan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?