Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende öyleyim denebiir yani benimki şöyle normal yemeğimi yiyorum ağzımda hep tuzlu tadı kalıyo sanki ki hiç tuz kullanmamm huylanıyom onun içinde taı atıyom ağzıma anca öyle geçiyo

bende öyleyim denebiir yani benimki şöyle normal yemeğimi yiyorum ağzımda hep tuzlu tadı kalıyo sanki ki hiç tuz kullanmamm huylanıyom onun içinde taı atıyom ağzıma anca öyle geçiyo

aynen canım,ağzımdaki o değişik tadı yok etmek için tatlıyı kullanıyorum ben de....iyi mi ediyorum kötü mü bilemedim ama bebğim sağlıklı olsun da... çok abartmıyorum ama tutuyorum kendimi...zor oluyo ama olsun...

kızlar ben çıkıyorum, hepiciğinizi öpüyorummm

görüşürüz bebikommm

aynen bebikolar sağlıklı olsunda bizde ufaktan dikkat ederiz olur biter işte

canım başın saolsun allah onun ömürünü bu bebeğine versin inş.evet gelişimi normal dedi ikiside ama benim dr kıvırdı sonradan,ahh keşke olsada başka dr gitsem orda doğum yapcam diye mecbur oraya gidiyorum,aslında haklısın çok kafaya takmamak lazım ben elimden geleni yapıyorum sonuçta şuan bebekte normal umarım herşey normal gider,o turnusol kağıtları mantıklı aslında en kısa sürede alıp bir deneme yapayım bakıyım kaçak mı var :)) bu arada bebek hareketlerini hissetmeye başladım tabi ama daha tam kuvvetli değil kimi gün sağda kimi gün solda tekmeliyo kimi gün karnımda döndüğünü hissediyorum çok güzel bir duygu sanırım seninkindede başlamıştır hareketler,teyzesi erkek olcak bizim bebişmiz sanırım eylül sonu gibi olcak çünkü ben sezeryan istiyorum korkuyorum öbüründen normal doğum tarihide 12 ekim falan zaten :))

allah razı olsun canım.... aminnnnnnn

dene bi turnusol kağıdını,aklından gitsin,bence bi sorun yok. nerden anladın dersen,suyun az olsa bebişini hissedemezsin,hatta hareket edemez,kendimden biliyorum,suyum azken 1 hafta içnde defalarca ultrasona girdim hep hareketsizdi...onun için sordum sana... için rahat olsun,kaçak falan yok.... ben teşhisi koydum

benimkinin hareketlerde tam kuvvetli değil henüz, minnak oğlum daha şiddetli tekme atamıyo,yada annesine kıyamıyodur kimbilironun için daha zamanımız var sanırım...

söylemem canın çeker tatlı işte bol kıvamlı sıcak bişiii

yoksa künefe miiii ????

benimkide öyle şiddetlenmedi henüz zaten seninle aramızda çok yok ctesi günü tam 22 hafta olcak benimki aynı gidiyoz sayılır :)) şiddetli tekmeler için biraz daha beklememiz lazım :)) bazı videoları izliyorum o nasıl bir hareket karnı bi sağa bi sola gidiyo kaç aylıkken öyle oluyo acaba :))

aynen öyleee...

sen kaç kilo aldın de bakalım...
ben 8 kilocuk aldım

canım ben 12 kg kadar aldım ilk aylarda çok yedim sürekli acıkıyodum çünkü ama son 2 aydır normal gidiyo ayda 1 bilemedin 1.5 kg falan :))

Canım oğlum...

Dün benim doğum günümdü. 29 yıl boyunca çok anlamlı ve çok güzel olduğunu düşündüğüm bir yaşamım olmuştu... Çok mutlu bir insan olduğumu düşünmüştüm hep. Çok şanslı.

Sonra...

3 yıl önce; yine bir temmuz sabahı hamile olduğumu öğrendim.

Sen geliyordun yaşamıma. İşte o an tüm o anlamlı zannettiğim şeyler "gerçekten" anlam kazandı. Tüm o mutluluklar, mutsuzluklar, başarılar, başarısızlıklar, kavgalar, sevgiler, gülmeler, ağlamalar... Hepsi tek bir şey içindi... Senin için! Benim bir hayatım vardı evet, ama ancak sen geldikten sonra bir yaşamım oldu... Gerçekten anlamlı ve gerçekten güzel bir yaşam...

Seni kucağıma aldığım ilk gün; henüz bir iki dakika olmuşken sen bu dünyaya gözlerini açalı; hayatımda hiç bir şeyin bu kadar anlamlı olmadığını anladım. Bu kadar değerli, bu kadar önemli... İyi ki doğdum diyebildiğim hiç bir şey; iyi ki seni doğurdum demek kadar önemli değildi. Ben iyi ki doğdum; çünkü ben seni doğurdum...

Canım oğlum...

Yaşamıma anlam veren tek varlık.

Dün benim doğum günümdü. "Doğun dünün kutyu oysun anne!" dediğin güne kadar, hiç bir doğum günüm kutlu olmamış meğer benim... Bu yaşıma kadar "güzel" dediğim hiç bir doğum günüm güzel değilmiş. Benimle mum üfleme savaşı yapmadığın hiç bir pastanın dilekleri değerli değilmiş meğer...

Canım oğlum...

İyi ki doğdun anne dedin ya sen bana. Benim doğmuş olmam sen doğuncaya kadar hiç de mühim değilmiş meğer!

Benim "yaşam" dediğim şey; sen yokken hiçbir şeymiş meğer.

Canım oğlum.
İyi ki doğdum.
İyi ki seni doğurdum.

alınıt...

ay ben nasıl duygulandım yaaaaaaaaaa

bazen elimiz titriyo ondan mı,yoksa aceleden mi bilemedim,sanki önümden alıcaklar gibi acele acele saldırıyom...

valla benimki saldırmaktan sanırım ellerim titremiyoda masaya dayanıyorum ya mesela yada kolumu kıvırıyorum o zaman başlıyo uyuşmaya

yok kız künefe değil illa söyletcen sufle istedi canımm

kız var ya fulya ya yazmışsın ya yoksa künefe mi diye,aklımı okudun resmen,ben de tam aynı şeyi dicektim... benim de ilk aklıma o geldi....

son aylarda o şekilde olur herhalde canım ama sırt üstü yatınca tekme attığında seyirme şeklinde gördm ben kendimde bi kaç defaa...
ben deil aylarda aldım genelde ama ben de ayda 2,5- 3 alıyorum şimdi,çok aşırı yemiyorm ama napayım yaaaaaa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…