- Konu Sahibi antidepresif
- #29.341
size doyum olmaz kızlar ben kaçtım...
öptük oğluşumlan siziiiiii

öptük oğluşumlan siziiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız var ya fulya ya yazmışsın ya yoksa künefe mi diye,aklımı okudun resmen,ben de tam aynı şeyi dicektim... benim de ilk aklıma o geldi....
son aylarda o şekilde olur herhalde canım ama sırt üstü yatınca tekme attığında seyirme şeklinde gördm ben kendimde bi kaç defaa...
ben deil aylarda aldım genelde ama ben de ayda 2,5- 3 alıyorum şimdi,çok aşırı yemiyorm ama napayım yaaaaaa......
yani sıcak bişi diyince ilk aklıma o geldi :)) ama ben şuanda helvaya takılı kaldığım için canım istemiyo sufleyi benlki helvadan sonra düşünebilirimbende o şekilde görüyorum işte beklicez daha da sertleşin hareketleri diye ayy çok heycanlı
fulya seninde canın istediyse ye anacım bak bebişin pipisi düşmesin![]()
benim koca gelir birazdan ben kaçıyorum gidip yemekleri hazırlayım sonra görüşürüz iyi bakın kendinize ...
Didoş 26 haftaya girmişsin be kuzumİki hafta sonra tehlikeli sınırı atlatmış olacaksın inşallah. Az kaldı yahu :)
Biz geldik kuzumla beraber teyzeleri....
ama birazdan çıkacağız...toplantımız var..
hepiniz kendinize iyi bakın...
günaydın kızlarrr![]()
günaydın kuzular....
ya benim dün akşam eve gittiğimden beri sol kasığım batıyo sürekli,gece dinlenince geçer dedim belki geçmedi hala....
üşüttüm mü acaba?ne yapsam gitsemmi dr. a acaba?
günaydın canım doktora gitmeden önce bi arasan mı bide internette araştırsan belki başka bi sebebi vardır panik yapma kuzum
günaydın kuzular....
ya benim dün akşam eve gittiğimden beri sol kasığım batıyo sürekli,gece dinlenince geçer dedim belki geçmedi hala....
günayyddınnnn..
nasılsınız topikimin güzel hatunları... veee tatlı yiğenleriiii....
günaydın kızlarrr![]()
günaydınnnnn bebeklerrr
günaydın kuzular....
günaydın canımcımm iyiyiz canım sen nasılsınnn bebikon nasıllll![]()
günaydınn bacılarımmm.
fitoşum bence normal bi şeydir canım. bizim burdaki hamişler 20. haftadan sonra hep bu şikayetlerde bulundular. özellikle yürüyüş yaptıkları zamanlarda. kasık batması, bel boşluğunda batma. magnoma dayandılar hep. ilaçlarını aksatma ama için rahat etsin bi dr. ara işstersen.
ben de birazdan arıycam Dr.umu 2li testin sonucu için 5 gün içinde ararız dediler aramadılar:44:
bulantısız kahvaltı yapmaların tadını çıkarıyoruz bebeğimleiyyiz yani
yarın da doğum iznine çıkacak arkadaşa veda kahvaltısı hazırlıycaz, ben de bi şeyler yapıp getircem. yarınki kahvaltıyı bekliyom o derece yani
ama boğazımda yutkunurken ufak bi acı var. dün akşam midem bulandı çıkartmıştım, acaba tahriş mi oldu. inşallah öyledir de kocamdan bulaşmamıştır bi şey bana![]()
benimde oluyodu canım tahriş olunca acı oluyor.
kocanla ayrı yatsaydınız çok yaklaşmamak lazım hastalara