- Konu Sahibi antidepresif
- #29.301
Ballı lokmam gülücüküm fatmikim cevap vermişsiniz aşı için benimde kafam karıştı :44::44::44::44::44:
tatlım bi de Dr.una danış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ballı lokmam gülücüküm fatmikim cevap vermişsiniz aşı için benimde kafam karıştı :44::44::44::44::44:
ballı lokmam gülücüküm fatmikim cevap vermişsiniz aşı için benimde kafam karıştı :44::44::44::44::44:
bak ne anlatcam,geçen eşimin tanıdıklarının cenazesi vardı,gece yattık eşim cenazeyi anlatıyo,kalabalıktı falan diye,benim de aklıma o onu anlatırken irmik helvası geldisorma kuzum bende başladım artık hergün bi tatlı yiyesim geliyor yani irmik helvası yapiyim diyorum bu akşam pakette hazır satılanı görmüştüm ondan alıyım yapıyım diyorum normalini yapamam heralde
bak ne anlatcam,geçen eşimin tanıdıklarının cenazesi vardı,gece yattık eşim cenazeyi anlatıyo,kalabalıktı falan diye,benim de aklıma o onu anlatırken irmik helvası geldi
nasıl canım çekti,normalde sevmem haaaa.... eşimde çarşıda bulunabilcek bişeyse alalım dedi ben de hiç görmedim dedim,ertesi gün anneme dedim,hemen yaptı gönderdi,şaşırdım sen sevmezdin diyo,bi posta yedim,sonra bi daha yaptırdım evde gidip gelir az az yiyorum,tadımlık yiyorum...ben 1 kez denemiştim önceden tutturamadım ayarını annem güzel yapıyo ona yaptırıyom,hazır varsa al ye canım,içinde kalmasın... hem irmik faydalı hamişler için....
canım bana da erken gel demişlerdi,dr.uma sordum,20. haftada yaptır dedi,bende ebeye dedim.tamam dedi...
bence önce dr.una danış,sonra sağlık ocağına dr.um öyle dedi de...erken geldi bana......
tatlım bi de dr.una danış.
doktoruna sorman en iyisi canım benim aile hekimindeki kız 20 ile 30 arası yapıyoruz dedi
canım bende genelde 20. Haftaya girince bir aşı vurunuyon bir ay sonra diğerini geriye kalan 3 aşı doğumdan sonra diye biliyorum , bana sağlık ocağı öyle dedi doktorda geçen gittiğimde aşın var sağlık ocağıyla görüş dedi , eğer sıkıntı olmazsa 19. Doldurduğunda hem git kaydını yaptır hemde aşı ol bence .................
bak ne anlatcam,geçen eşimin tanıdıklarının cenazesi vardı,gece yattık eşim cenazeyi anlatıyo,kalabalıktı falan diye,benim de aklıma o onu anlatırken irmik helvası geldi
Nasıl canım çekti,normalde sevmem haaaa.... Eşimde çarşıda bulunabilcek bişeyse alalım dedi ben de hiç görmedim dedim,ertesi gün anneme dedim,hemen yaptı gönderdi,şaşırdım sen sevmezdin diyo,bi posta yedim,sonra bi daha yaptırdım evde gidip gelir az az yiyorum,tadımlık yiyorum...ben 1 kez denemiştim önceden tutturamadım ayarını annem güzel yapıyo ona yaptırıyom,hazır varsa al ye canım,içinde kalmasın... Hem irmik faydalı hamişler için....
Canım bana da erken gel demişlerdi,dr.uma sordum,20. Haftada yaptır dedi,bende ebeye dedim.tamam dedi...
Bence önce dr.una danış,sonra sağlık ocağına dr.um öyle dedi de...erken geldi bana......
aynen ya eşim artık ağzını açamaz oldu,herşeyden bişey çıkartıyom diye... hımmmm sen toz halinde olanları diyosun,alıp evde pişircen anladımmmmmmm,evet onlardan ben de gördüm...ben sandım hazır yapılmışı var...herşeyden yemeğe bağlamamıza bayılıyorum tipik hamile tavrı
droetkerin var görmüştüm umarım bulurum
evet kuzularım karar verdim 20. Haftada gdicem doktoruda bunun iin aramaya gerek duymadım herkez 20 haftada vurulmuş biz nie gidip 18 te vurulalım yahuuu![]()
aynen ya eşim artık ağzını açamaz oldu,herşeyden bişey çıkartıyom diye... hımmmm sen toz halinde olanları diyosun,alıp evde pişircen anladımmmmmmm,evet onlardan ben de gördüm...ben sandım hazır yapılmışı var...
öyle yap canım... herkes 20 de oluyo.. 19+.... oldun mu gidersin...
aynen ya eşim artık ağzını açamaz oldu,herşeyden bişey çıkartıyom diye... hımmmm sen toz halinde olanları diyosun,alıp evde pişircen anladımmmmmmm,evet onlardan ben de gördüm...ben sandım hazır yapılmışı var...
öyle yap canım... herkes 20 de oluyo.. 19+.... oldun mu gidersin...
cnm amniyon sıvısı hakkında her dr. farklı şeyler söylüyo...bazı dr.lar ne kadar bol sıvı tüketirsen su o kadar fazla olur diyo kimisi içtiğimiz suyun onunla ilgisi yok diyo o vücudun ürettiği bişeymiş,diyo... kimisi su bazı gebeliklerde azalır diyo kimis su azalması diye bişey olmaz,bir anda gelir su,o azalma değil böbreklerle ilgili bi durumdur diyo... benim dr. um da senin böbreklerinin çalışmasıyla ilgili dedi... yani az su içen birinde fazla su olabileceği gibi az içen de çok ta olabiliyo... ha tabi suyu bol içmek te fayda var,en azından o amniyon sıvısının yenilenmesini sağlıyo...
her kafadan bi ses çıkıyo yani ben de anlamadım,ama eğer içtiğimiz suyun o sıvının miktarı üzerinde etkisi varsa,çok aşırı su içmek te iyi değil,çünkü fazla su da bebek için iyi bi durum değil...
Allah a emanet yavrularımız canım,senin dr.un kıvırmış işte,herşey yolunda merak etme.....
evet kuzum öyle yaparımmmm siz ne kaynatıyonuz yaa yetişemiyom habire birileri basımdaaaa ne aşeriyonuz deyin hele![]()
irmik helvası aşerdik fatmişleeeeee![]()
evet çok haklısın da kime inanalım ne yapalım anlamadım,netten araştırdım biraz fazla suyunda tehlikeli olduğu yazıyodu şekerin varolabilceği ve bebeğinde şekerden dolayı fazla idrar yapacağı ve suyun bu şekilde artacağı gebelik zehirlenmesine bile gideceği yazıyodu ama suyun azalmasıyla ilgili bişey bulamadım,ben elimden geleni yapıyorum umarım allah halimizi görür sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi birde şöyle bir çelişki yokmu sence suyun az olması bebek gelişimini etkiler diye bliyorum ama maşallah gelişimi çok iyi benimkinin bu nasıl iş anlamadım valla ne diyim allah yardımcımız olsun .
valla benimde canımı istettiniz eşime sipariş verdim gelirken süt alsın da irmiğim var akşama bende yapcam![]()
irmik helvası aşerdik fatmişleeeeee![]()
valla benimde canımı istettiniz eşime sipariş verdim gelirken süt alsın da irmiğim var akşama bende yapcam![]()
hımmmmm benim canımda başka bişi çekti bak şimdi![]()
sen de onu ye canım akşama tatlı tatlı şeyler yiyelim coşturalım bebişleri![]()
valla talı bulamazsaaam dondurmaya dadanıyorum geceee bide güzel geliyo![]()