Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yani sıcak bişi diyince ilk aklıma o geldi :)) ama ben şuanda helvaya takılı kaldığım için canım istemiyo sufleyi benlki helvadan sonra düşünebilirim bende o şekilde görüyorum işte beklicez daha da sertleşin hareketleri diye ayy çok heycanlı

fulya seninde canın istediyse ye anacım bak bebişin pipisi düşmesin

yiycem iş çıkışı düşmesin pipisiiii

benim koca gelir birazdan ben kaçıyorum gidip yemekleri hazırlayım sonra görüşürüz iyi bakın kendinize ...

güle güle canım bende çıkıcam zaten bitiyo mesaimmm

Didoş 26 haftaya girmişsin be kuzum İki hafta sonra tehlikeli sınırı atlatmış olacaksın inşallah. Az kaldı yahu :)

28. haftadan sonra ne için tehlikeli sınırı atlatmış oluyoruz ablaa bilemedimmm (erken doğum olsa da bebek yaşar mı yani o açıdan mı söyledin?) 28 den sonra 38 e ne kalıyor kiiiii zzaman çok kısaa hemencik geçiveriyorr

Eki Görüntüle 728778

bu hafta hic göbiş ekleyen olmadi. dedim bu züğürt halimle ekleyim bi

tubişşş göbüşün belirginleşmeye başlamışşş böyle az çıkıntılı göbek görmeyi özlemişim yaa :))
ben yüzüstü yatmayı özledimmm sıpa bir doğsunn yatarken şekilden şekile girecem şimdi sol yanımızdan başka taraf yatamıyoruzz..

kızlar yaa okudum tüm geçmişi amaa o kadar çok yorulmuşum ki alıntı da yapmadım diyeceklerimi de unuttum
artık fırsat olursa yarın laflarızzz

herkesee iyi gecelerrrr

Biz geldik kuzumla beraber teyzeleri....
ama birazdan çıkacağız...toplantımız var..
hepiniz kendinize iyi bakın...

günaydın kuzular....

ya benim dün akşam eve gittiğimden beri sol kasığım batıyo sürekli,gece dinlenince geçer dedim belki geçmedi hala....
üşüttüm mü acaba?ne yapsam gitsemmi dr. a acaba?

günaydın kuzular....

ya benim dün akşam eve gittiğimden beri sol kasığım batıyo sürekli,gece dinlenince geçer dedim belki geçmedi hala....

günaydın canım doktora gitmeden önce bi arasan mı bide internette araştırsan belki başka bi sebebi vardır panik yapma kuzum

günaydın kuzular....

bence ciddi bişey değildir ya üşüttün yada klasik hamilelik durumu rahim büyümesindendir diye düşünüyorum , ama ara doktorunu sor için rahat etsin sen zaten bugün ayrıntılıya gitmiyon mu ....

günaydın kızlarrr

günaydınnnnn bebeklerrr

günaydın kuzular....

günaydınn bacılarımmm.
fitoşum bence normal bi şeydir canım. bizim burdaki hamişler 20. haftadan sonra hep bu şikayetlerde bulundular. özellikle yürüyüş yaptıkları zamanlarda. kasık batması, bel boşluğunda batma. magnoma dayandılar hep. ilaçlarını aksatma ama için rahat etsin bi dr. ara işstersen.

ben de birazdan arıycam Dr.umu 2li testin sonucu için 5 gün içinde ararız dediler aramadılar:44:

günaydın canımcımm iyiyiz canım sen nasılsınnn bebikon nasıllll

bulantısız kahvaltı yapmaların tadını çıkarıyoruz bebeğimle iyyiz yani yarın da doğum iznine çıkacak arkadaşa veda kahvaltısı hazırlıycaz, ben de bi şeyler yapıp getircem. yarınki kahvaltıyı bekliyom o derece yani
ama boğazımda yutkunurken ufak bi acı var. dün akşam midem bulandı çıkartmıştım, acaba tahriş mi oldu. inşallah öyledir de kocamdan bulaşmamıştır bi şey bana

ara bakalım temizdi ama dimi ense kalınlığı filannn

benimde oluyodu canım tahriş olunca acı oluyor.
kocanla ayrı yatsaydınız çok yaklaşmamak lazım hastalara

şimdi dr. la konuştum kızlar tarama testi sonuçlarım normalmiş

benimde oluyodu canım tahriş olunca acı oluyor.
kocanla ayrı yatsaydınız çok yaklaşmamak lazım hastalara

p.tesiden beri ayrı yatıyoz fatmacım, hasret kaldım kocama, öpmüyom bile evi de sık sık havalandırıyoz.
galiba tahriş, yavaş yavaş geçmeye başladı çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…