- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.281
kızlar az önce aile hekiminde aradılar beni kaydınızı hala yaptırmamışsınız die dedim müsait olamıyorum izin alıp bi ara uğrıycam die dedi kaç haftalıksınız 17 gözüküyosunuz evet bügün tam 17 dedim pazartesiye kadar gelin dedi tetenoz aşınız var hem kaydınız açılır hem asınız olur dedi peki ası için erken değil mi dedim pazartesi 17+4 olucaz yoo değil dedi bilemedim ben erken mi ki ???? :44::44::44::44::44:
ben de baya hissediyorum cnm,hatta rahimin baya yukarı çıktığını da hissediyorum ama daha çok alttan tekmeliyo...:44::44::44:
aynen abla ben de otururken idrar kesesinin oralarda hissediyorum,yatınca da bazen oralarda bazen dah yukarda bazen de göbek deliğimin hizasında hissediyorum ama çoğunluk aşağıda,neden ki?:44::44::44:
acaba kafa yukarda ayaklar aşağıda olduğu için mi?
bir de bi kaç gecedir,sabah bi uyanıyorum,göbek deliğimin sol tarafı top gibi kaskatı oluyo,orda büzüşüp uyuyo herhalde diye düşünüyorum
evet canım oluyo,demiştim ya özellikle sabah uyandığımda,resmen karnımın bi yeri kaskatı oluyo,top gibi,öyleki canımı bile yakıyo hafiften kurban olduğum,iyice geriyo yani... şuan da dondurma yedi ya tekmeleyip duruyo aşağıdan acaba oturduğum için rahatsız mı oluyo bebişim?
canım arkadaşlarım bitanelerimmmm kandiliniz mubarek olsun rabbim gönlünüzden geçen tüm dilekleri kabul etsin sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinaminnn
Canım doktorlar bir mazeret bulmaya görsün. Ben de kullanıyordum sigara ama benim suyum gayet iyi maşallah. Tamam sigara zararlı ama herşeyi de ona bağlamak çok saçma. Sen elinden geldiğince içmemeye gayret et. Bol bol da yoğurt tüket. Suyu da daha fazla artır. Zaten havalar çok sıcak suya çok ihtiyacımız var canım. Aynen ben de sabah gözümü ağrıyla açıyorum ki hiç başım ağrımaz normalde. Bence bir tansiyonunu ölçtür ağrı olduğu zamanlarda. Ben öyle buldum tansiyornumun yükseldiğini.
evet canım oluyo,demiştim ya özellikle sabah uyandığımda,resmen karnımın bi yeri kaskatı oluyo,top gibi,öyleki canımı bile yakıyo hafiften kurban olduğum,iyice geriyo yani... şuan da dondurma yedi ya tekmeleyip duruyo aşağıdan acaba oturduğum için rahatsız mı oluyo bebişim?
ben de zaten her şeyi sigaraya bağlamasına kızıyorum ben olabildiğince içmemeye çalışıyorum zaten adam beni çileden çıkarıyo bazen bende tansiyon ölçme aleti yoktu dün sipariş verdim bu ağrılardan sonra evde olsun ki hergün ölçebileyim diye çünkü eczane biraz uzak sürekli gidip gelemem zor olur,su ise inan hayatımda hiç içmediğim kadar su tüketiyorum ki önceden günde 1 bardak suyla geçirdiğim günlerim olmuştur o derece unuturum ben su içmeyi,kavundu karpuzdu sulu meyveler yiyorum,doplerdeki normal diyince bizimkide yan çizdi bu sefer sınırda demeye başladı ne bilim anlmadım doktor var doktor var işte,sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine toparlamana sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim inş hep böyle devam eder..
Muhtemel pozisyonu o bebeğin. Ayaklar aşağı kafa yukarı. Senle aynı şeyleri hissediyoruz hemen hemen ben doktoruma bizzat sordum, duruşu öyle dedi. Ayaklar gerçekten de alt karında dedi. İnşallah senin ileride pozisyonunu değiştirecek canım. 30. haftadan sonraki pozisyon önemli. Bence sen kafana taktın doktorun sözlerini ama için rahat olsun canım. Korkma hiç, bebeğin Allahın izniyle vakti gelince sapasağlam doğacak. Boyları uzadı. Ayağını açtımı aşağı değmesi gayet normal. Doktorun da tersini söylememiş,
Sabahları benim de bir tarafta yığılmış oluyor, kış kış diyorum kaçıyo:))
Fatmacım,
ayakalrını karnına dayıyor gibi hissetmen normal. Bebek rahim duvarından destek alıp takla atıyor, ilerde bunu daha net hissetttiğinde şok olacaksın :) Karnının bir yani bir top, sonra alabora olacak resmen :))
ayyy abla daha güçlü hissetmek için deli oluyorum resmennnnn
İki hafta sonra görürsün o zaman :) Ben yiminci haftamda karnımı dürtüklüyordum kıpırdasın uyumasın diye, şimdi maşallah ben tv izliyorum o içerde dönüp duruyor. Gerçekten çok güzel bir duyu, Allahım bu mübarek günde isteyip de evlat sahibi olamayan herkese bebek nasip etsin. Bizim topikten bildiklerimizden , gülcan, Umut ve gamyoncuya evvela...
Canım keşke mümkün olsa da o doktoru değiştirsen. Seni geriyor resmen. Sen elinden geleni yapıyorsun zaten. Ağırlı boyu posu de yerinde, ohh boşver herşeyi takma. Aşını oldun geldin galiba. Geçmiş olsun canım.
abla valla içimi okudun haaaa.... evet dr.un dedikleri aklıma takıldı ama ben de senin gibi düşünüyorum ayaklar aşağıda olduğu için ve oturuş pozisyonumdan dolayı aşağıda hissediyorum...dr. da olumsuz bişey demedi zaten ama işte ben evhamlıyım birazMuhtemel pozisyonu o bebeğin. Ayaklar aşağı kafa yukarı. Senle aynı şeyleri hissediyoruz hemen hemen ben doktoruma bizzat sordum, duruşu öyle dedi. Ayaklar gerçekten de alt karında dedi. İnşallah senin ileride pozisyonunu değiştirecek canım. 30. haftadan sonraki pozisyon önemli. Bence sen kafana taktın doktorun sözlerini ama için rahat olsun canım. Korkma hiç, bebeğin Allahın izniyle vakti gelince sapasağlam doğacak. Boyları uzadı. Ayağını açtımı aşağı değmesi gayet normal. Doktorun da tersini söylememiş,
Sabahları benim de bir tarafta yığılmış oluyor, kış kış diyorum kaçıyo:))
Fatmacım,
ayakalrını karnına dayıyor gibi hissetmen normal. Bebek rahim duvarından destek alıp takla atıyor, ilerde bunu daha net hissetttiğinde şok olacaksın :) Karnının bir yani bir top, sonra alabora olacak resmen :))
benim canım artık tatlı istemey başladı yaaaa,ama yine öyle ağır şerbetli tatlı değil,dondurma çikolata kek irmik helvası gibi şeyler...demekki bende bebeğimi hissetmeye başladım kurban olurum ben ona
ben bugünlük dondurma hakkımı gece kullanacağım oğluma tatlı bişey yedirmedim daha
seninde kandilin mubarek olsun canımmm
ben zaten şu oturuşumu bi değiştiremedim,düzgün oturamıyorum,iki büklü oluyorum...çok kızıyorum kendime,bir de alışkanlık hep bacak bacak üstüne atıyorum sonra farkedip toparlıyorum kendimi....Canım, bebekler süekli hareket halinde. Biz oturunca rahatsız olduklarından değil, dış derimizle rahim sıkışıp birbirine daha çok yaklaştığında içerideki hareketi daha net hissediyoruz. Bence dik ya da öne eğik oturma. Bacakalrın açık, geri doğru yaslanarak otur. Ben arkama ortopedik yastık koyuyorum iyi geliyor. Bu sefer daha yukarda hissediyorum bebeği.
abla valla içimi okudun haaaa.... evet dr.un dedikleri aklıma takıldı ama ben de senin gibi düşünüyorum ayaklar aşağıda olduğu için ve oturuş pozisyonumdan dolayı aşağıda hissediyorum...dr. da olumsuz bişey demedi zaten ama işte ben evhamlıyım birazevet sabhaları benim de uyanınca elimi karnıma koyup seviyorum o zaman kaçıyo...
benim canım artık tatlı istemey başladı yaaaa,ama yine öyle ağır şerbetli tatlı değil,dondurma çikolata kek irmik helvası gibi şeyler...
ben zaten şu oturuşumu bi değiştiremedim,düzgün oturamıyorum,iki büklü oluyorum...çok kızıyorum kendime,bir de alışkanlık hep bacak bacak üstüne atıyorum sonra farkedip toparlıyorum kendimi....
yatınca yukarda hissediyorum da ,iki büklüm olunca aşağıda hissediyorum...
kaç seneliksin canım.puanın fazla ise çıkar.zaten şu 4+4+4 den dolayı geçen sene hiç açmadılar ama bu sene nasıl olur bilemem..
sağol ablacım. ay sorma benim 3 ayda yapmadığım nazı 3 gnde yaptı. bi inleme taklidi yapıyo ölürsünüz gülmekten. ben bozuntuya vermedim tabi, bol bol pohpohladım babamızıEşine de çok geçmiş olsun canım. Kocalar hastalanınca bebekten beter olur bilirim :) Ama eşin iyi görmüş hakkaten çıkmış göbecik. Sen çok güzelsin zati, göbeğin de güzel şekerim
minoset normal baş ağrısında yetiyo da migren de benim de dişimin koğuğuna yetmiyor.kan artışı ağrılarını geçtik sanırım canım tam bilmiyorum ama sıcaktan filan olabilir minoset benim ağrımı dindirmedi boşuna içmiş oldum o yüzden almıyorum tekrarda
bende ya demiştim ya zaten sabahtan hiç halim yok halen devam ediyorr
gözün aydın ablacım. erkekiğin cıvığı da çekilmez yani hiç, eşek şakası bu beBu arada üçlü tarama sonuçlarım çok iyi çıkmış kızlar :) Ama personelden bir salak sonucu benden önce öğrendi hemşire kardeşi sayesinde ve bana eşek şakası yaptı. "Kardeşim çok üzülmesin ama bir şey varmış, ne olduğu belli değilmiş" demez mi? Aklı sıra şaka yapıyor gerizekalı. Elim ayağım buz kesildi.
he heee minnakım da fuli teyzesini ve oğluşunu öpüyogeçmiş olsun fatmikimmmmmmmm
bende fena yoğunum bebeğimmmm sen söyleyince gördüm resmini aşağıda göbüşe özel yorum yapıcamm
aminnn ballı lokmammm seninde kandilin mubarek olsun
böyle sersemlik böyle aptallık olurmu yaaa neyseki iyiymiş ablam sonuçlarınn çekseydin kulaklarını başka işimi yok yüreğine indiricekler
anüüüüüü bi göbüş pırtlamışşşşş kızzz maşşallaaahhh büyümüş buteyzesi kurban olsun o göbüş içindeki minnaka benim minnak oğlumda öpermiş arkadasını
kızlar az önce aile hekiminde aradılar beni kaydınızı hala yaptırmamışsınız die dedim müsait olamıyorum izin alıp bi ara uğrıycam die dedi kaç haftalıksınız 17 gözüküyosunuz evet bügün tam 17 dedim pazartesiye kadar gelin dedi tetenoz aşınız var hem kaydınız açılır hem asınız olur dedi peki ası için erken değil mi dedim pazartesi 17+4 olucaz yoo değil dedi bilemedim ben erken mi ki ???? :44::44::44::44::44:
sağol ablacım. ay sorma benim 3 ayda yapmadığım nazı 3 gnde yaptı. bi inleme taklidi yapıyo ölürsünüz gülmekten. ben bozuntuya vermedim tabi, bol bol pohpohladım babamızı
minoset normal baş ağrısında yetiyo da migren de benim de dişimin koğuğuna yetmiyor.
ayy sizin orası sıcak demii. benim fotoda farketmişsinizdir ben hala kazak giyom. masamda otururken de şalımım omzuma alıyom.
gözün aydın ablacım. erkekiğin cıvığı da çekilmez yani hiç, eşek şakası bu be
he heee minnakım da fuli teyzesini ve oğluşunu öpüyo
ben hep 20-23. haftalar arası duymuştum tetenozu, sanki bana erken geldi ama.
sorma kuzum bende başladım artık hergün bi tatlı yiyesim geliyor yani irmik helvası yapiyim diyorum bu akşam pakette hazır satılanı görmüştüm ondan alıyım yapıyım diyorum normalini yapamam heralde
CANIM 4. yılım bitiyo işte bu sene. bKlım bi< de o durumdan dolayı biraz ümitleniyoruz ama bakalım kısmet. 126 puanım var eşimin de 130 küsürlerde açılsın da görcez bakalım
evet aşımı oldum geldim canım saol,biraz hemşire tersti aşının tarihine bakmak istedim niye böyle bişeye gerek duydunuz dedi :)) dedim burası türkiye herşey olabilir biraz cinslik yaptım ama önemli benim için :)) kolumda hafif seyreden bir ağrı başladı ama umarım bukadarıyla kalır,doktor değiştirmeyi okadar çok istiyorum ki ama yok başka güya buranın en iyisi,bebişim 403 gr olmuş gelişimi gayet iyiymiş maşallah inş böyle devam eder..
ben hala tatlı yiyomiyom heeaaabazrn canım çekiyo eşim veya arkadaşlar yerken. azcık yiyom midem bulanıyo
sadece uyku krizlerim bitti artık ona seviniyom, eskiden 14 saat uyuyodum şimdi 10 saat uyyıomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?