Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

cnm ekim annelerinde 18.haftada da yaptıranlar vardı,ama dr.una sor önce bana sorasan...

Muhtemel pozisyonu o bebeğin. Ayaklar aşağı kafa yukarı. Senle aynı şeyleri hissediyoruz hemen hemen ben doktoruma bizzat sordum, duruşu öyle dedi. Ayaklar gerçekten de alt karında dedi. İnşallah senin ileride pozisyonunu değiştirecek canım. 30. haftadan sonraki pozisyon önemli. Bence sen kafana taktın doktorun sözlerini ama için rahat olsun canım. Korkma hiç, bebeğin Allahın izniyle vakti gelince sapasağlam doğacak. Boyları uzadı. Ayağını açtımı aşağı değmesi gayet normal. Doktorun da tersini söylememiş,

Sabahları benim de bir tarafta yığılmış oluyor, kış kış diyorum kaçıyo:))

Fatmacım,
ayakalrını karnına dayıyor gibi hissetmen normal. Bebek rahim duvarından destek alıp takla atıyor, ilerde bunu daha net hissetttiğinde şok olacaksın :) Karnının bir yani bir top, sonra alabora olacak resmen :))

demekki bende bebeğimi hissetmeye başladım kurban olurum ben ona

ben bugünlük dondurma hakkımı gece kullanacağım oğluma tatlı bişey yedirmedim daha

canım arkadaşlarım bitanelerimmmm kandiliniz mubarek olsun rabbim gönlünüzden geçen tüm dilekleri kabul etsin sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin aminnn

seninde kandilin mubarek olsun canımmm

ben de zaten her şeyi sigaraya bağlamasına kızıyorum ben olabildiğince içmemeye çalışıyorum zaten adam beni çileden çıkarıyo bazen bende tansiyon ölçme aleti yoktu dün sipariş verdim bu ağrılardan sonra evde olsun ki hergün ölçebileyim diye çünkü eczane biraz uzak sürekli gidip gelemem zor olur,su ise inan hayatımda hiç içmediğim kadar su tüketiyorum ki önceden günde 1 bardak suyla geçirdiğim günlerim olmuştur o derece unuturum ben su içmeyi,kavundu karpuzdu sulu meyveler yiyorum,doplerdeki normal diyince bizimkide yan çizdi bu sefer sınırda demeye başladı ne bilim anlmadım doktor var doktor var işte,sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine toparlamana sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim inş hep böyle devam eder..

Canım, bebekler süekli hareket halinde. Biz oturunca rahatsız olduklarından değil, dış derimizle rahim sıkışıp birbirine daha çok yaklaştığında içerideki hareketi daha net hissediyoruz. Bence dik ya da öne eğik oturma. Bacakalrın açık, geri doğru yaslanarak otur. Ben arkama ortopedik yastık koyuyorum iyi geliyor. Bu sefer daha yukarda hissediyorum bebeği.

Canım keşke mümkün olsa da o doktoru değiştirsen. Seni geriyor resmen. Sen elinden geleni yapıyorsun zaten. Ağırlı boyu posu de yerinde, ohh boşver herşeyi takma. Aşını oldun geldin galiba. Geçmiş olsun canım.

ayyy abla daha güçlü hissetmek için deli oluyorum resmennnnn

ayyy abla daha güçlü hissetmek için deli oluyorum resmennnnn

İki hafta sonra görürsün o zaman :) Ben yiminci haftamda karnımı dürtüklüyordum kıpırdasın uyumasın diye, şimdi maşallah ben tv izliyorum o içerde dönüp duruyor. Gerçekten çok güzel bir duyu, Allahım bu mübarek günde isteyip de evlat sahibi olamayan herkese bebek nasip etsin. Bizim topikten bildiklerimizden , gülcan, Umut ve gamyoncuya evvela...

ay abla dua edelim valla allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sanırım biz sahip olunca dualarımız azaldı allah evlat acısı ile sınamasın kimseleri

bu arada benim bi arkadaşım var ofisten 36 yaşında ve kocası tüp bebeğe yanaşmıyor allah onada nasip etsin inşallahhh aklınızda olsun bi duada ona gönderin

evet aşımı oldum geldim canım saol,biraz hemşire tersti aşının tarihine bakmak istedim niye böyle bişeye gerek duydunuz dedi :)) dedim burası türkiye herşey olabilir biraz cinslik yaptım ama önemli benim için :)) kolumda hafif seyreden bir ağrı başladı ama umarım bukadarıyla kalır,doktor değiştirmeyi okadar çok istiyorum ki ama yok başka güya buranın en iyisi,bebişim 403 gr olmuş gelişimi gayet iyiymiş maşallah inş böyle devam eder..

abla valla içimi okudun haaaa.... evet dr.un dedikleri aklıma takıldı ama ben de senin gibi düşünüyorum ayaklar aşağıda olduğu için ve oturuş pozisyonumdan dolayı aşağıda hissediyorum...dr. da olumsuz bişey demedi zaten ama işte ben evhamlıyım biraz evet sabhaları benim de uyanınca elimi karnıma koyup seviyorum o zaman kaçıyo...
demekki bende bebeğimi hissetmeye başladım kurban olurum ben ona

ben bugünlük dondurma hakkımı gece kullanacağım oğluma tatlı bişey yedirmedim daha

seninde kandilin mubarek olsun canımmm
benim canım artık tatlı istemey başladı yaaaa,ama yine öyle ağır şerbetli tatlı değil,dondurma çikolata kek irmik helvası gibi şeyler...

ben zaten şu oturuşumu bi değiştiremedim,düzgün oturamıyorum,iki büklü oluyorum...çok kızıyorum kendime,bir de alışkanlık hep bacak bacak üstüne atıyorum sonra farkedip toparlıyorum kendimi....

yatınca yukarda hissediyorum da ,iki büklüm olunca aşağıda hissediyorum...

sorma kuzum bende başladım artık hergün bi tatlı yiyesim geliyor yani irmik helvası yapiyim diyorum bu akşam pakette hazır satılanı görmüştüm ondan alıyım yapıyım diyorum normalini yapamam heralde

kaç seneliksin canım.puanın fazla ise çıkar.zaten şu 4+4+4 den dolayı geçen sene hiç açmadılar ama bu sene nasıl olur bilemem..

CANIM 4. yılım bitiyo işte bu sene. bKlım bi< de o durumdan dolayı biraz ümitleniyoruz ama bakalım kısmet. 126 puanım var eşimin de 130 küsürlerde açılsın da görcez bakalım

Eşine de çok geçmiş olsun canım. Kocalar hastalanınca bebekten beter olur bilirim :) Ama eşin iyi görmüş hakkaten çıkmış göbecik. Sen çok güzelsin zati, göbeğin de güzel şekerim
sağol ablacım. ay sorma benim 3 ayda yapmadığım nazı 3 gnde yaptı. bi inleme taklidi yapıyo ölürsünüz gülmekten. ben bozuntuya vermedim tabi, bol bol pohpohladım babamızı

minoset normal baş ağrısında yetiyo da migren de benim de dişimin koğuğuna yetmiyor.
ayy sizin orası sıcak demii. benim fotoda farketmişsinizdir ben hala kazak giyom. masamda otururken de şalımım omzuma alıyom.

gözün aydın ablacım. erkekiğin cıvığı da çekilmez yani hiç, eşek şakası bu be

he heee minnakım da fuli teyzesini ve oğluşunu öpüyo

ben hep 20-23. haftalar arası duymuştum tetenozu, sanki bana erken geldi ama.

valla sıcaklar çok bastırdı ama bi kaç gündür biraz daha serin gidiyo serini bile kısa kollu ince tişört yetiyorrr

bu arada göbüşünü gördüm ama yorum yapamadım maşallah ya sivrilmeye başlamışşş

Son düzenleme:
sorma kuzum bende başladım artık hergün bi tatlı yiyesim geliyor yani irmik helvası yapiyim diyorum bu akşam pakette hazır satılanı görmüştüm ondan alıyım yapıyım diyorum normalini yapamam heralde

ben hala tatlı yiyomiyom heeaaa bazrn canım çekiyo eşim veya arkadaşlar yerken. azcık yiyom midem bulanıyo
sadece uyku krizlerim bitti artık ona seviniyom, eskiden 14 saat uyuyodum şimdi 10 saat uyyıomm

cnm amniyon sıvısı hakkında her dr. farklı şeyler söylüyo...bazı dr.lar ne kadar bol sıvı tüketirsen su o kadar fazla olur diyo kimisi içtiğimiz suyun onunla ilgisi yok diyo o vücudun ürettiği bişeymiş,diyo... kimisi su bazı gebeliklerde azalır diyo kimis su azalması diye bişey olmaz,bir anda gelir su,o azalma değil böbreklerle ilgili bi durumdur diyo... benim dr. um da senin böbreklerinin çalışmasıyla ilgili dedi... yani az su içen birinde fazla su olabileceği gibi az içen de çok ta olabiliyo... ha tabi suyu bol içmek te fayda var,en azından o amniyon sıvısının yenilenmesini sağlıyo...

her kafadan bi ses çıkıyo yani ben de anlamadım,ama eğer içtiğimiz suyun o sıvının miktarı üzerinde etkisi varsa,çok aşırı su içmek te iyi değil,çünkü fazla su da bebek için iyi bi durum değil...

Allah a emanet yavrularımız canım,senin dr.un kıvırmış işte,herşey yolunda merak etme.....

ben hala tatlı yiyomiyom heeaaa bazrn canım çekiyo eşim veya arkadaşlar yerken. azcık yiyom midem bulanıyo
sadece uyku krizlerim bitti artık ona seviniyom, eskiden 14 saat uyuyodum şimdi 10 saat uyyıomm

ben o zamanlarda asla tatlı yiyemem diyordum gözüm görmüodu

ama artık eski formuma baya yaklaştımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…