- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.641
güzel günlerde kullanın kuzu...aparatları güzelmiş...bende mi baksam ne etsem yawww...burada da 3 katlı yeni bebek mağazası açılıyormuş...eşim az daha bekleyelim mi yoksa diyor..
ayyy içinde kalmasın da dışarı vursun kuzum ya...ben koklarım onun kokusu bile mis gibi gelir bana...
kıpkırmızı oluyoo bak gazlı olmasını istemiyorsanız ya nar suyu vercekmişsiniz ya turp suyu unutmayın analar...
bizde görüşüyoz kuzu...bilmem kız irem nasıl oldu ben mi sana telimi verdim sen mi bana telini verdin ...:44:
ivittttt cnm.....günaydın datlum , yerler senin oğluşunu, bilmez miyim dün totemimde andım hatırlarsan
evt yani adam yerine koymuyolar mı yaniii :18:
ivittttt cnm.....
ben de senin %90 kızçeni yerimmmmm.....
evet ya görmüyonuz mu koca adamı dimi yaaaaa
fuli şimdi dr. dadır herhalde.. kaçtaydı randevusu...
gelir mi ki bugün?:44::44::44:
yavrum onu sorgulamıyorum önemli olan burda güzel dostluklar kurulabiliyor onu görmüş oluyoruz
sabah kahvaltısını yapıp cikiletasını yiyceğine göre öğlen olmadan gelir
yeni açılacaksa netten fiyat araştırmasını yap mağazayı bekle ,ilk açılışta uygun veririler karşılaştırırsın netle
sen hastanelik olmuştun ben aldım
günaydın herkeslereeeeee......
günaydın canım..yeni görüyom mesajını yawww...beni böyle bir hafta idare edin karne haftası yaklaştıkça benim elim ayağım birbirine dolaşır....
sorun değil örtmenim......
ne zman veriliyo karneler kız?:44::44::44:
Ne kaynatıyosunuz kızlarrr benim başım ağrımaya başladıı yaa bugün iyi değilimmm. DÜn akşamdan yorgunumm kendime gelemedimm burnum da kanıyorr sanki güneşe çıkmışım gibi
Bi de şeyyy ya ben mesajları okunmamaış son mesaj en üstte ve ilk sayfada olacak şekilde ayarlamıştım öyle olunca sayfa numaraları da farklı oluyo tabii diğer türlü olsun diye değiştirecektim ama nerden yaptığımı hatırlamıyorummm bilen var mıı??
anammmmm kimsede kafa kalmadı bu topikte yahuuuuu
deyiverem kuzu ben sana...
kullanıcı kontrol panelinden
seçenekleri düzenle
konu görünüm şekli
orda eski mesajlar önce diyosun
Ne kaynatıyosunuz kızlarrr benim başım ağrımaya başladıı yaa bugün iyi değilimmm. DÜn akşamdan yorgunumm kendime gelemedimm burnum da kanıyorr sanki güneşe çıkmışım gibi
cnm burun kanamalrı normal...ben de öyle yoğun kanama olmadı daha ama sildiğimde peçeteye geliyo hep...Ne kaynatıyosunuz kızlarrr benim başım ağrımaya başladıı yaa bugün iyi değilimmm. DÜn akşamdan yorgunumm kendime gelemedimm burnum da kanıyorr sanki güneşe çıkmışım gibi
haziran 14ünde canım ama bizim e okulda ki işlemlerimizi ayın 7sine kadar bitirmemiz lazım...
artı birde gelecek senenin süt işini de çıkardılar onunla ilgili bilgileride 7sine kadar girmemiz gerkiyormuş...sistem kapanacakmış..
çok unutkanlık var canım ne yaparsınn ama sen cevap yazmadan önce buldum ve yaptımm teşekkür ederimmm
cnm burun kanamalrı normal...ben de öyle yoğun kanama olmadı daha ama sildiğimde peçeteye geliyo hep...
anladım cnm az kalmış,sonra rahat edersin işte...
senin memleket neresiydi,yaz tatilinde de orda mısınız?
ben memlekete gidemeyecem büyük bir ihtimalle canım...uçak yok..otobüsle de doktorum izin vermiyor bakalım...eşimi ikna edebilirsem belki bayramda gidebilirim..ama bende de korku var..
burun kanaması normalmiş canımcımm merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?