Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yeni açılacaksa netten fiyat araştırmasını yap mağazayı bekle ,ilk açılışta uygun veririler karşılaştırırsın netle

sen hastanelik olmuştun ben aldım

günaydın datlum , yerler senin oğluşunu, bilmez miyim dün totemimde andım hatırlarsan
ivittttt cnm.....
ben de senin %90 kızçeni yerimmmmm.....
evt yani adam yerine koymuyolar mı yaniii :18:

evet ya görmüyonuz mu koca adamı dimi yaaaaa

fuli şimdi dr. dadır herhalde.. kaçtaydı randevusu...
gelir mi ki bugün?:44::44::44:

yeni açılacaksa netten fiyat araştırmasını yap mağazayı bekle ,ilk açılışta uygun veririler karşılaştırırsın netle

sen hastanelik olmuştun ben aldım

yeni açılacak eşimde diyo kampanya falan olur 15 haziranda açılcakmış. bekleyelim istersen dedi..bende olmaz dedim ya doğarsa kuzu gırgırına gülüyo...

heeee ben hastanelik olmuştum...kız ben niye hastanelik olmuştum ki:44::44:anam geçici hafıza kaybı yaşıyom ben ya..

Ne kaynatıyosunuz kızlarrr benim başım ağrımaya başladıı yaa bugün iyi değilimmm. DÜn akşamdan yorgunumm kendime gelemedimm burnum da kanıyorr sanki güneşe çıkmışım gibi

Son düzenleme:
sorun değil örtmenim......

ne zman veriliyo karneler kız?:44::44::44:

haziran 14ünde canım ama bizim e okulda ki işlemlerimizi ayın 7sine kadar bitirmemiz lazım...
artı birde gelecek senenin süt işini de çıkardılar onunla ilgili bilgileride 7sine kadar girmemiz gerkiyormuş...sistem kapanacakmış..

anammmmm kimsede kafa kalmadı bu topikte yahuuuuu

deyiverem kuzu ben sana...

kullanıcı kontrol panelinden
seçenekleri düzenle
konu görünüm şekli
orda eski mesajlar önce diyosun

anammmmm kimsede kafa kalmadı bu topikte yahuuuuu

deyiverem kuzu ben sana...

kullanıcı kontrol panelinden
seçenekleri düzenle
konu görünüm şekli
orda eski mesajlar önce diyosun

çok unutkanlık var canım ne yaparsınn ama sen cevap yazmadan önce buldum ve yaptımm teşekkür ederimmm

Ne kaynatıyosunuz kızlarrr benim başım ağrımaya başladıı yaa bugün iyi değilimmm. DÜn akşamdan yorgunumm kendime gelemedimm burnum da kanıyorr sanki güneşe çıkmışım gibi
cnm burun kanamalrı normal...ben de öyle yoğun kanama olmadı daha ama sildiğimde peçeteye geliyo hep...

anladım cnm az kalmış,sonra rahat edersin işte...

senin memleket neresiydi,yaz tatilinde de orda mısınız?

oooooooooo benim tam 4 tane kalbim olmuşşşşş
tabi oğluşumun çizdiği kalbi görüp bana bi kalp daha verdiler......

Son düzenleme:

ben memlekete gidemeyecem büyük bir ihtimalle canım...uçak yok..otobüsle de doktorum izin vermiyor bakalım...eşimi ikna edebilirsem belki bayramda gidebilirim..ama bende de korku var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…