• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kaytardınızzzz de miiii ana oğulll:20::20::20::20:

uzunmuş be cnm... neresiydi?

biz 7 kadın 1 erkek çalışıyoruz aynı ofiste bayanların hepsi benden büyük hatta şefim annemle yaşıt o yüzden saolsunlar halden anlıyorlar el sürdürmediler dolapları filan aktardık bide nikaha gitcez ya süsümüz bozulmasın dimi ama:1::1::1:

iyidir tatlım sen nasılsın bir ihtimal şehzade anası , kız bak kendini kaptırma kasım annelerinde biri 12. haftada kız denmiş şimdi paşası olmuş :9::9::9::9:
ben yine yoğun bi gündeyim canım. ara ara gelebiliyom topike :5:
ben kendimi kaptırmıyom hatta eşime ısrarla ben rüyamda kız görüyorum (ki ikinci rüyamda yine aynı kız bebeği gördüm babasıyla banyo yaptırıyoduk:16::16:) benim rüyalarım düz çıkar diyorum. gerçekten de öyle. eşim de 1 kere bebişini gördü rüyasında o da kız görmüş:34:
yani şu an Dr.umuzun tıp bilgisinden şüphe ediyoz ana ve baba olarak:9::9::9:
ve ben hala şeker pembesi tütü hayalleri kuruyom arada:17:
Ne kaynatıyosunuz kızlarrr benim başım ağrımaya başladıı yaa bugün iyi değilimmm. DÜn akşamdan yorgunumm kendime gelemedimm burnum da kanıyorr sanki güneşe çıkmışım gibi:47:

geçmiş olsun canım. diğer arkadaşlar da yazmış zaten gebelikte kanama bi çok anne adayında oluyo. bizim burda yeni doğum yapan arkadaş da öle diyodu. sabah uyandığında burnunda kumuş kan olurmuş hep:53:

ben yine yoğun bi gündeyim canım. ara ara gelebiliyom topike :5:
ben kendimi kaptırmıyom hatta eşime ısrarla ben rüyamda kız görüyorum (ki ikinci rüyamda yine aynı kız bebeği gördüm babasıyla banyo yaptırıyoduk:16::16:) benim rüyalarım düz çıkar diyorum. gerçekten de öyle. eşim de 1 kere bebişini gördü rüyasında o da kız görmüş:34:
yani şu an Dr.umuzun tıp bilgisinden şüphe ediyoz ana ve baba olarak:9::9::9:
ve ben hala şeker pembesi tütü hayalleri kuruyom arada:17:

geçmiş olsun canım. diğer arkadaşlar da yazmış zaten gebelikte kanama bi çok anne adayında oluyo. bizim burda yeni doğum yapan arkadaş da öle diyodu. sabah uyandığında burnunda kumuş kan olurmuş hep:53:

senin düz çıkan rüyayı bilmemde bana rüyada ne görürsen o çıkar dediler zaten ama ben hiç cinsiyet olarak görmedim sadece ilk zamanlar emzirmiştim sıpamı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben erkek emzirmiştimm kendi oğlum değildi ama kuzenimin oğluydu

dolaylı yoldan çıkmış desne rüyan :34::34: benim hayallerimde hep tombul yanak olunca rüyamdada keltoş tombul yanaklı bişeydi ama cinsiyet yok hiç benim bebe birde çiroz yanaksız bişey çıkarmış :9::9::9::9:

Teşekkürler kızlar :16:Evet Zeynep Narin yüzden tombulmuş. Doktor da öyle söyledi. :nazar: Nasıl gülüyor ama dilini çıkarta çıkarta:16: Bu gece o resimle uyuyup kalmışım. Son ayların en rahat uykusunu uyudum nedense. Buraya da atacaktım ama makineyi evde unuttum.

biz 7 kadın 1 erkek çalışıyoruz aynı ofiste bayanların hepsi benden büyük hatta şefim annemle yaşıt o yüzden saolsunlar halden anlıyorlar el sürdürmediler dolapları filan aktardık bide nikaha gitcez ya süsümüz bozulmasın dimi ama:1::1::1:
anaaaammmm yirim ben sizin süsünüzü.....:12::12::12::12::12::12:

Günaydın herkese.

günaydın abla hoşgeldiiiinnizzzzzzzz

dolaylı yoldan çıkmış desne rüyan :34::34: benim hayallerimde hep tombul yanak olunca rüyamdada keltoş tombul yanaklı bişeydi ama cinsiyet yok hiç benim bebe birde çiroz yanaksız bişey çıkarmış :9::9::9::9:

cinsiyeti belli olduktan sonra rüyamda gördüm oğlumu aynı amcasıydı küçük benden ama kafasında küçük amcasının kafası sakallı filan anam bi uyandım ki dedim inşallah tersine çıkar ben bana yada bizzat babasına benzesin beyaz tenli olsun renkli gözlü olsun istiyorum tabi en önce sağlıklı olsunn:16::16::16:
bence varya sen en tombul bebeği doğuracaksın içime öyle doğuyor :52::52:

Back
X