- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.621
kızçemin yatağını görmemişsin ama neyse bizde seni seviyoz deyzesi ahada bu yatağımız
Eki Görüntüle 725008
aman yesinler kuzunun yatağını da gördüm
kız şey renkler bunu erkek bebe içinde kullanabilirsin yavru...
güzel günlerde cici günlerde kullanın inşallah...
zaten tek renk olanlar o kadar carttı ki almazdım kırmızı renklerdirmişte bende ikisinede kullanırım dedim aldım akşam beni görcem sallama aparatını takıyom sallıyom eşime diyom aha uyumaz biz sallarken bize gülücük atar sıpam diyomtabi oda bana delisin sen diyo
bende sana soracaktım ki sabit mi sallanıyo mu?
sabit gibi duruyo da kuzu...ayyyy hayali bile güzel di mi yavru ya...kucağımızda olsa ne yaparız...
günaydın güzellikler nasılsınızzzzz....
günaydın kızlar bebişler oğlanlarrr kızlarr :))
biz daha yeni kalktık kahvaltı yapmadıkkk şimdi kahvaltı yapmaya gidiyorummmm
günaydın kuzular ve kuzuların kuzuları...
günaydın serappp ve onun pırtlak oğluşuuu. topiği gazdan doğcanız kıss
niye öyle sordun kız ezeli gibi mi duruyoz
az kaldı kuzu bak yarılaşmışız bile..nasıl geçti farketmedik..ikinci yarıyı da nasıl geçiririz bilemem...
iremle olan muhabbet kuzu..kkda tanıştık..ama seviyom cadalozu...
şekerli suyu duymuştum ama turp duymadım... ama ben denemem galiba yaaaaa.. çok küçük onlar.......fitoşum hamiş kaldığımdan beri o kadar çok duydum ki bu önerilerden. 2 tane de ben diyim sizlere
1. doğar doğmaz bebişe turp suyu verilirse 1 çay kaşığı bebek gazsız olurmuş.
2. bebek doğar doğmaz bikaç çay kaşığı şekerli su verilirse bebiş sarılık olmazmış.
cnm ben evde tefal kullanıyorum,serbın dediği gibi su akıtıyo,memnun değilim kısacası...kızalr ben çıkıyorum.
hepiciğinize iyi akşamlarr..
ütü ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum, yarın okurum
kuzu bana da 12. haftada kız demişlerdi biliyon dimiiiiiiiiiihe o benimkasım annelerinde birine 12. haftasında ½70 kız demişler şimdi erkekmiş benim kuku da dönermiş pipiye , bu arada akşam park yatağımızı kurduk ayy çok güzeldi yaaa
günaydın yavrularımmmm ben geldim bugün yakın arkadaşımın nikahı var oğlumla ben nikah şahidiyiz kaçak sahit olacak nikahta
kuzu bana da 12. haftada kız demişlerdi biliyon dimiiiiiiiiii
hihihihihihbiz onu geçen hafta yaptıkkkkkk...
ama çok zoruma gitti,oğluşumu yok saydılar orda,bi imzasını almadılar...
şekerli suyu duymuştum ama turp duymadım... ama ben denemem galiba yaaaaa.. çok küçük onlar.......
cnm ben evde tefal kullanıyorum,serbın dediği gibi su akıtıyo,memnun değilim kısacası...
çevreden duyduyğum kadarıyla herkes phillps diyooooooo......
kuzu bana da 12. haftada kız demişlerdi biliyon dimiiiiiiiiii
hihihihihihbiz onu geçen hafta yaptıkkkkkk...
ama çok zoruma gitti,oğluşumu yok saydılar orda,bi imzasını almadılar...
bir aparatı var indiriyon altında sallanma moduna geçiyo , titreşimide var o müzik çalan bir aleti titretiyoda, sadece kraft ta baktım sadece titreşimi olan 200 bile değildi sallamalısı 320 ydi böyle ben sallansın istedim bu markayıda beğenmiştim aldım valla , evet ya hayali bile çok datluuu , eşim hem delisin diyo hem gülümsüyo hazır hayal onun bile hoşuna gidiyo çakallll ......................
ayyy içinde kalmasın da dışarı vursun kuzum ya...ben koklarım onun kokusu bile mis gibi gelir bana...günaydın serappp ve onun pırtlak oğluşuuu. topiği gazdan doğcanız kıss
o değil yavru zorlanınca burda ben kötü oluyom rahatlayana kadar işte ana yüreği
benimde çok samimi olduğum arkadaşım var kkdan tanışıp görüştüğümüz merak ettim o yüzden telefonla görüşüyosunuz ya dedim irem gerçek adını bile söylemiyor burda nasıl telini vermiş
benim önceki topiğimden var böyle bir arkadaşım
güzel günlerde kullanın kuzu...aparatları güzelmiş...bende mi baksam ne etsem yawww...burada da 3 katlı yeni bebek mağazası açılıyormuş...eşim az daha bekleyelim mi yoksa diyor..
ayyy içinde kalmasın da dışarı vursun kuzum ya...ben koklarım onun kokusu bile mis gibi gelir bana...
kıpkırmızı oluyoo bak gazlı olmasını istemiyorsanız ya nar suyu vercekmişsiniz ya turp suyu unutmayın analar...
bizde görüşüyoz kuzu...bilmem kız irem nasıl oldu ben mi sana telimi verdim sen mi bana telini verdin ...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?