- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.681
anaaaammmm yirim ben sizin süsünüzü.....
günaydın abla hoşgeldiiiinnizzzzzzzz
benim memeleketim de 14-15 saat sürüyo. bu yaz gidemem herhal..
günaydın ablacım.
Zeynep Narinimizin rresimlerini gördüm face denmaşallahhh çok tatlı, kilosu da yüzünden bakınca iyi duruyo ablacım
benimki 16 saat ama uçak sayesinde süreyi azaltıyorum
benim haberim yok yaaaaa.....günaydın ablişko ben gördüm kızçeni dün maşallahhh
kız sizin ormanlar yanmış manisada nasıl üzüldüm haberi izlerken
offfffff çok sıcakkkkkkgünaydın canım hoşgeldin....
maraşşu an 34-36 derece arası oynuyor canım..
benimki 16 saat ama uçak sayesinde süreyi azaltıyorum
senin üstüne atlarlarsa beni ne yaparlar bilmiyorum....şimdi benim 1 saat dicem üstüme atlıcanız dimi
durun lavabo boşsa size kot elbisemi çekiyimm
cinsiyeti belli olduktan sonra rüyamda gördüm oğlumu aynı amcasıydı küçük benden ama kafasında küçük amcasının kafası sakallı filan anam bi uyandım ki dedim inşallah tersine çıkar ben bana yada bizzat babasına benzesin beyaz tenli olsun renkli gözlü olsun istiyorum tabi en önce sağlıklı olsunn
bence varya sen en tombul bebeği doğuracaksın içime öyle doğuyor
benim haberim yok yaaaaa.....
offfffff çok sıcakkkkkk
senin üstüne atlarlarsa beni ne yaparlar bilmiyorum....
benim 15 dk
sabuncu beli yokuşunu ulaşıma kapamışlardı
dediğin gibi sağlıklı olsunda tombişlik falan sonraki istekler , birine benzemesini istemekten öte kime benzediğini yani tipini çok merak ediyorum ama dahaa çokk varbizde ırsidir zayıfızdır ama ilk doğduğumuz haller hep toplu ve ben zayıf olsamda vesikalık resimlerim yanaklar sayesinde olduğumdan daha kilolu gösterir beni
Allah Allahhhhhh dur bi bakıyım haberlere..
evt ya nasıl bebek olacaklar tipi nasıl olacak ama ne olursa olsun bize dünyanın en güzel bebekleri gelecekler allah nasıl bir güdü yüklemiş bize
maşallah kuzuuuuu çok yakışmış elbise.... çok sevimli olmuşsunnnnn
senin saçlar da baya baya kıvırcıkmış beeeee... çok güzellllll...
benim ne olduğu belli değil ne kıvırcık ne dalgalı... değişik bişey..
bize uzak olduğundan ben hiç duymadım,haberelri de bi kaç gündür hiç takip etmiyorum...2 gün oldu sanırım canım söndürmüşlerdir heralde
ankaradayken bir arkadaş vardı oğlu vardı 7 yaşında boylu poslu güzel bir çocuk , kız diyodu ki benim oğlum gittikçe güzelleşiyo şimdi bakıyomda bebeklik resimlerine nasılda çirkinmiş ama o an sanki dünyanın en güzel çocuğu benimki gibiydi derdi
teşekkür ederim bebekim elbiseyi büüyük aldığım için birazdaha bol duruyor ve şişko gösteriyorr
evet kuzum ben tam anlamıyla kıvırcık kuzuyum
Eki Görüntüle 725111
bi ara eklemiştim bunu görmüşsündür heralde ben pek sevmiyorum zor oluyor bakımı
bize uzak olduğundan ben hiç duymadım,haberelri de bi kaç gündür hiç takip etmiyorum...
öyle bi hikaye var ya kuzu....
Bir kadın başka bir kadına kurabiye vermiş,bunu okulun en güzel çocuğuna ver demiş,kadın da götürmüş vermiş,çocuk okuldan eve dönmüş,annesi kurabiyeleri beğendin mi oğlum demiş. Ben kurabiye yemedim ki demiş çocuk ta...
Kadın hemen diğer kadına sormuş,hani kurabiyeleri oğluma vermedin mi demiş,kadın da sen okulun en güzel çocuğuna ver demedin mi demiş... Ben de öyle yaptım,oğluma verdim demiş......
bilmiyodum bunu
Ütümüzü bitirdik şimdi okul zamanı geldi...
herkes kendine ve kuzusuna iyi baksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?