- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.661
KIzlar size iyi sohbetlerrr ben dinleneyim biraz daha kafam bir milyon resmennnn
boşver cnm ya..
riske atma kendini... sonra bebişinle beraber gidersiniz. kaç saatlik yol?
kaytardınızzzz de miiii ana oğulllayy ofiste temizlik vardı ben bişey yapmadım ama ben size odaklanamadımm
otobüsle 11-12 saat sürüyo canım..
kaytardınızzzz de miiii ana oğulll
uzunmuş be cnm... neresiydi?
kaytardınızzzz de miiii ana oğulll
uzunmuş be cnm... neresiydi?
erzurum kuzu...yazın da mis gibi serin olur ama bakalım...
ben yine yoğun bi gündeyim canım. ara ara gelebiliyom topikeiyidir tatlım sen nasılsın bir ihtimal şehzade anası , kız bak kendini kaptırma kasım annelerinde biri 12. haftada kız denmiş şimdi paşası olmuş
Ne kaynatıyosunuz kızlarrr benim başım ağrımaya başladıı yaa bugün iyi değilimmm. DÜn akşamdan yorgunumm kendime gelemedimm burnum da kanıyorr sanki güneşe çıkmışım gibi
Günaydın herkese.
tam yaz hamişleri için bi yermiş cnm valla....
maraş sıcaktır di mi?
ben yine yoğun bi gündeyim canım. ara ara gelebiliyom topike
ben kendimi kaptırmıyom hatta eşime ısrarla ben rüyamda kız görüyorum (ki ikinci rüyamda yine aynı kız bebeği gördüm babasıyla banyo yaptırıyoduk) benim rüyalarım düz çıkar diyorum. gerçekten de öyle. eşim de 1 kere bebişini gördü rüyasında o da kız görmüş
yani şu an Dr.umuzun tıp bilgisinden şüphe ediyoz ana ve baba olarak
ve ben hala şeker pembesi tütü hayalleri kuruyom arada
geçmiş olsun canım. diğer arkadaşlar da yazmış zaten gebelikte kanama bi çok anne adayında oluyo. bizim burda yeni doğum yapan arkadaş da öle diyodu. sabah uyandığında burnunda kumuş kan olurmuş hep
günaydın canım hoşgeldin....günaydın herkese.
tam yaz hamişleri için bi yermiş cnm valla....
Maraş sıcaktır di mi?
benim memeleketim de 14-15 saat sürüyo. bu yaz gidemem herhal..otobüsle 11-12 saat sürüyo canım..
Günaydın herkese.
senin düz çıkan rüyayı bilmemde bana rüyada ne görürsen o çıkar dediler zaten ama ben hiç cinsiyet olarak görmedim sadece ilk zamanlar emzirmiştim sıpamı
ben erkek emzirmiştimm kendi oğlum değildi ama kuzenimin oğluydu
benimki 16 saat ama uçak sayesinde süreyi azaltıyorum
anaaaammmm yirim ben sizin süsünüzü.....biz 7 kadın 1 erkek çalışıyoruz aynı ofiste bayanların hepsi benden büyük hatta şefim annemle yaşıt o yüzden saolsunlar halden anlıyorlar el sürdürmediler dolapları filan aktardık bide nikaha gitcez ya süsümüz bozulmasın dimi ama
Günaydın herkese.
dolaylı yoldan çıkmış desne rüyanbenim hayallerimde hep tombul yanak olunca rüyamdada keltoş tombul yanaklı bişeydi ama cinsiyet yok hiç benim bebe birde çiroz yanaksız bişey çıkarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?