Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlarr günaydın ben yarın doktora gitcem 6+2 olacak kalp atışını duyamam heralde dimi?? sabahları midem çok kötü oluyo sanki yanıyo gibi hafif de bi bulantı var buralar da çok sıcakkkk yandımmmmmmmmm

philipsin azur modelleri çok güzel canım tavsiye ederim

he o benim kasım annelerinde birine 12. haftasında ½70 kız demişler şimdi erkekmiş benim kuku da dönermiş pipiye , bu arada akşam park yatağımızı kurduk ayy çok güzeldi yaaa

kukuyla pipiyi saklamayı iyi biliyolar kuzu bizim sıpalar...bizde ilk başta göstermeyince kesin kız dedik ama kuzu erkekçıktı...

yatağı kurdun kuzu fotoyu çekseydin fikir olurdu bize de...

pek sanmıyorum tatlım, biz 6. hafta dolduğunda gitmiştik sadece kese vardı bebek bile görünmemişti ....................

kukuyla pipiyi saklamayı iyi biliyolar kuzu bizim sıpalar...bizde ilk başta göstermeyince kesin kız dedik ama kuzu erkekçıktı...

yatağı kurdun kuzu fotoyu çekseydin fikir olurdu bize de...

resmini koymuştum ya aynı öyle, eşimde dedi hayırdır resim çekmedin diyede dedim resmi koyalı çok oldu

Günaydın gacılar bacılar ve kuzular...

günaydınnnnn teyzoşlar ve minnak sıpaları

günaydın yavrularımmmm ben geldim bugün yakın arkadaşımın nikahı var oğlumla ben nikah şahidiyiz kaçak sahit olacak nikahta

hoşbulduk canlar valla doğsalarda yesekk bebek sevcem diye deli oluyorum

sözüm size iremle serap siz önceden tanışıyomuysunuz yoksa k.k arkadaşımı oldunuz merak ediyorum kaç zamandır

az kaldı kuzu bak yarılaşmışız bile..nasıl geçti farketmedik..ikinci yarıyı da nasıl geçiririz bilemem...

iremle olan muhabbet kuzu..kkda tanıştık..ama seviyom cadalozu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…